972 102 616 info@s-ie.cat

Armaris intel·ligents : tots els dispositius en un sol lloc

Ara és possible emmagatzemar tots els dispositius mòbils de l’empresa en un sol lloc gràcies als armaris intel·ligents. Els Zebra Intelligent Cabinets permeten maximitzar el rendiment a llarg termini dels dispositius gràcies a una gestió eficient. A més, cada dispositiu estarà llest per al seu ús en cada torn sense interrompre les operacions. La gamma de productes Zebra Intelligent Cabinets permeten mantenir actualitzats els dispositius i els connecten per a gestionar informes, carregar bateries, accés, etc.

Gamma de productes Zebra Intelligent Cabinets

Armaris modulars

Els armaris modulars redueixen considerablement la pèrdua i la deterioració de dispositius, gràcies a Access Management System i les opcions de seguretat que ofereix Zebra. A més, ajuden en l’augment de l’eficiència i els temps de treball.

Racks oberts modulars

N’hi ha d’una o doble cara, amb capacitat per a emmagatzemar entre 30 i 60 dispositius. Ofereixen diverses configuracions de dispositiu i diferents opcions de muntatge i integració.

Bases antifurt

Les bases són compatibles amb armaris intel·ligents i racks. Incorporen un bloqueig mecànic i informen de l’estat de càrrega de la bateria. Poden muntar-se en parets o escriptoris, dins de l’armari o en carros, en cas de requerir mobilitat.

Carros personalitzats

És la solució d’emmagatzematge adequada en cas que es requereixi mobilitat. Aquests carros disposen d’un sistema de seguretat mitjançant bloqueig mecànic i són compatibles amb Wi-Fi i 4G.

Els productes de Zebra Intelligent Cabinets permeten que les operacions optimitzin la manera en com es guarden, accedeixen i gestionen els dispositius mòbils de l’empresa per a aprofitar l’ús més eficient dels dispositius i els treballadors. Amb Zebra Intelligent Cabinets pots maximitzar el rendiment a llarg termini i el cicle de vida de cada dispositiu a través d’una gestió eficaç.

25 de març de 2022