972 102 616 info@s-ie.cat

El dispositiu de captura de dades embarcable amb sistema AndroidTM d’última generació

Migració a AndroidTM

La migració a AndroidTM no pot ser més senzilla amb Ivanti Velocity, que es troba preinstal·lada i té la llicència activada, el dispositiu permet executar les seves aplicacions de Windows, sense programació, sense modificacions en els seus processos, sense implantació progressiva i sense necessitat de formar als usuaris. I, quan estigui preparat per aprofitar els avantatges d’AndroidTM i migrar a pantalles interactives, el Zebra VC8300 li facilitarà el canvi amb All-touch TE. Aquesta aplicació Mobility DNA està preinstal·lada i llesta per a usar, només haurà de prémer un botó per transformar les seves pantalles d’emulació de terminals en pantalles AndroidTM plenament interactives que poden personalitzar-se fàcilment sense necessitat de programació.

Prestacions i un disseny ultrarresistent

El seu disseny ultrarresistent és apte per als entorns de treball més extrems, com el magatzem, el moll de càrrega i, fins i tot, la cambra congeladora. Compta amb segellat IP66 que li proporciona impermeabilitat i resistència a la pols, connectores segellats i resistència a temperatures extremes, topades i vibracions, fet que garanteix un funcionament fiable amb independència del loc en el qual hagin de treballar els operadors.
El dispositiu compta amb pantalla tàctil, calefactors interns, sensors de temperatura intel·ligents que controlen els calefactors i la velocitat de calefacció i un teclat elastomèric que funciona malgrat el gel, entre d’altres prestacions. A més, el gran volum del seu altaveu frontal garanteix que els treballadors sentin la confirmació de l’escàner i altres notificacions inclús en els entorns més sorollosos.

Reestructuració dels seus dispositius de captura de dades embarcables

Posar al dia els seus dispositius de captura de dades embarcables es simple y assequible. Pot reutilitzar les muntures i el cablejat d’alimentació dels actuals accessoris del Zebra VC70 i el Zebra VC50, el que minimitza el cost d’actualització a la tecnologia més recent. A més, la substitució no pot ser més senzilla, només cal col·locar-lo per a començar a utilitzar-lo.

Flexibilitat

En quan a flexibilitat, el Zebra VC8300 constitueix una categoria en sí mateix. Pot afegir accessoris per a maximitzar la eficiència dels processos i dels treballadors, ja siguin escàners de codis de barra amb cable o sense fils, impressores portàtils sense fils o un micròfon per a la comunicació push-to-talk. Pot substituir el teclat integrat, la pantalla tàctil i la bateria UPS in situ, el que estalvia desplaçaments al taller i maximitza la disponibilitat del dispositiu. I atès que utilitza la mateixa plataforma que els dispositius mòbils resistents de mano y corporals de Zebra, pràcticament qualsevol treballador pot utilitzar qualsevol dispositiu Zebra amb una formació mínima, el que flexibilitza la reassignació de treballadors a diferents àrees del magatzem en funció de els canvis en les càrregues de treball.

 

Mobility DNA de Zebra

Aquest potent i exclusiu kit d’eines, li permet transformar AndroidTM en un sistema operatiu de categoria empresarial, robust i fàcil de gestionar, a més d’augmentar la productivitat del personal i simplificar el desplegament i el desenvolupament d’aplicacions. WorryFree WiFi posa a disposició de tots els treballadors, les comunicacions WiFi de fiabilitat superior que necessiten per a maximitzar la productivitat i l’atenció al client en tot moment. Amb LifeGuardTM for AndroidTM obtindrà actualitzacions de seguretat per que els seus dispositius es mantinguin protegits tots els dies que estiguin en servei, així com a prestacions revolucionaries que faciliten la supervisió i la plena automatització del procés de actualització del sistema operatiu. A més, gracies a la nova funció Restricted Mode de StageNow, pot desactivar i reactivar les aplicacions Google Mobile Services (GMS) que es subministren de sèrie amb el sistema AndroidTM.