972 102 616 info@s-ie.cat

Augmenta la productivitat: Etiquetatge i Identificació de productes

L’entorn de producció és el cor d’una empresa. Cada producte que posa en el mercat és una petjada de la marca que volem representar. Els nostres experts tendeixen la seva mà a col·laborar amb la seva empresa i treballar conjuntament per a aconseguir un etiquetatge únic i exclusiu que afegeixi valor al seu producte i a la seva marca.

Etiquetatge i identificació dels productes

Normativa 

Com succeeix en el sector alimentari, la majoria de productes que produïm han d’anar etiquetatges segons uns estàndards marcats per la normativa GS1 i les autoritats competents. No obstant això, quan creguem una etiqueta també hem de tenir en compte la informació que volem transmetre al nostre client, i no sempre és tasca fàcil aconseguir aquesta combinació i aconseguir una etiqueta que compleixi tots aquests requisits i que s’adapti a la grandària del nostre producte. Els nostres assessors poden estudiar el seu cas detingudament per a aportar la millor solució.

Codis crítics 

A vegades, a causa de la falta d’espai en l’etiqueta o a unes condicions climatològiques adverses, els nostres operaris es troben amb els mal anomenats «codis crítics». Aquests són aquells codis que per les seves condicions comporten una elevada dificultat tant d’impressió com de captura. El nostre equip pot assessorar-lo per a aconseguir excel·lents resultats en tan àrdua tasca, tant en impressió, aportant la impressora i els mitjans més adequats, com en captura, disposant dels escàners més potents del mercat.

Què es necessita per a un bon etiquetatge?

Etiquetes i ribbon 

Cada producte té una esperança de vida concreta, a vegades són productes la durabilitat dels quals no es preveu excessivament longeva, però a vegades, produïm per a tenir el producte diversos anys en el mercat, i fins i tot en condicions climatològiques excessivament adverses. En S-IE, tenim contemplades totes les possibilitats, i posem a la seva disposició consumibles que s’adapten a qualsevol tipus de condició. Deixi’ns saber les seves necessitats i aportarem una solució certificada pel fabricant.

Hardware 

Cada dia ens trobem amb més empreses disposades a optimitzar al màxim els seus recursos. Tenir l’equipament òptim per a les seves condicions de treball significa aprofitar al màxim l’espai obtenint el major rendiment. Som experts a aportar recursos per a cada situació. En cada cas, recomanem la impressora adequada que cobreixi les seves necessitats i que s’adapti a la seva cadena de producció, introduint els components més avançats perquè el treball dels seus operaris sigui el més pràctic i dinàmic possible. La nostra àmplia gamma d’impressores, terminals i escàners, cobriran amb eficàcia qualsevol necessitat que el seu entorn li plantegi.

Software 

L’edició d’una etiqueta que ha de complir una sèrie d’estàndards de mercat, no és una tasca senzilla si no es compta amb els programes més avançats d’edició. Aquests programes ens facilitaran el treball amb plantilles predissenyades per a qualsevol sector de producció. Un altre punt calent que trobem en l’edició d’etiquetes, és transferir les variables des de la nostra base de dades o programari de gestió al software d’edició d’etiquetes, alguna cosa que els nostres programes resolen còmodament, ja que són compatibles amb la majoria de programari de gestió i bases de dades del mercat. Els nostres programes destaquen per l’agilitat amb la qual connecten bases de dades externes. Un gran estalvi de temps i energia.

Assessorament

Som conscients que la seva especialitat és el seu producte i no l’etiquetatge. En S-IE, solucions d’identificació i etiquetatge, comptem amb una dilatada experiència col·laborant amb empreses perquè l’excel·lència del seu producte estigui acompanyada per l’excel·lència de l’etiquetatge, evitant problemes d’expedició o traçabilitat. Volem ser el seu col·laborador, perquè vostè faci el que millor sap fer, de la resta, ja ens encarreguem nosaltres.

Et recomanem...

Per a entorns de producció les impressores industrials són les més idònies per la seva resistència i capacitat de treball. La impressora Zebra ZT411 ofereix una impressió d’alta resolució (600 ppp) i d’alta velocitat (fins a 14 polzades per segon). A més, disposa de pantalla tàctil des d’on controlar tot el procés i l’estat d’impressió. Se li poden afegir prestacions RFID per a imprimir i codificar identificadors. D’altra banda, també està la Honeywell PM45 amb capacitat d’impressió d’alta velocitat precisa i fiable. A més, permet compatibilitat amb varietat de programes utilitzats en diferents sectors.

En referència als escàners de mà, en aquest cas també són industrials, amb un disseny més robust i reforçat per a suportar entorns de treball durs, caigudes i exposició a altres elements com a pols o aigua. Els escàners ultrarresistents 3678 de Zebra poden capturar codis de barres a llarg abast, codis de barres d’alta densitat i fotografies. Els escàners de la serie Granit de Honeywell poden escanejar codis de 1D i 2D a gran escala. Ofereix també una durabilitat líder que permet deixar anar hores de treball sense interrupcions.

13 de setembre de 2022