972 102 616 info@s-ie.cat

Cintes de transferència tèrmica Inkanto, d’Armor

Les cintes de transferència tèrmica Armor s’agrupen en una marca, Inkanto, que ha renovat completament la seva identitat visual. L’objectiu és oferir als productes pertanyents a la marca un aspecte exclusiu i unes característiques innovadores, tant de la caixa com del seu contingut, tot molt orientat a l’usuari final.

Una de les novetats és la fàcil identificació de cada família de productes a través de la diferenciació visual, per tal de reduir els possibles errors a l’identificar cada cinta. A més, les etiquetes corresponents destaquen la informació més important sobre el producte.

A banda, Armor ofereix el ferm compromís de qualitat habitual, i la garantia permanent contra qualsevol defecte de fabricació i qualsevol error en les condicions normals d’utilització.

Inkanto és el referent internacional en impressió per transferència tèrmica, la tecnologia d’impressió més utilitzada a tot el planeta per marcar les dades d’identificació i traçabilitat del producte. Disposa de solucions Armor per a molts sectors, i ben variats, entre els quals hi trobem la distribució, la logística, la sanitat, la química i l’automòbil, a més de la cosmètica o els electrodomèstics, entre d’altres.

 

Sol·liciti una avaluació gratuïta