972 102 616 info@s-ie.cat

COMPRAR RIBBON A GIRONA

Comprar ribbon a Girona

Comprar ribbon a gironaA partir d’un anàlisis exhaustiu de diferents materials, basat en la tolerància de temperatura i diferents velocitats d’impressió, S-ie proposa la seva nova línia de cintes de transferència tèrmica, fent possible comprar ribbon a Girona de manera sostenible. Una selecció de cintes els valors afegits de les quals, a més de la durabilitat i la qualitat d’impressió, són la fabricació ecològica, la producció de proximitat, les certificacions i control de qualitat i l’ampli mercat que abasta la implementació del nostre producte.

Què és la impressió per transferència tèrmica?

La transferència tèrmica, és la tecnologia d’impressió més utilitzada en el món per a marcar informacions variables en etiquetes o sobre embalatges flexibles: codis de barres, logotips, textos, dates de caducitat i números de lot. Aquestes dades són importants per a identificar un producte, assegurar la seva traçabilitat al llarg de tot el seu cicle vital i també per a proporcionar informacions essencials del producte als usuaris finals.

FABRICACIÓ ECOLÒGICA

La nova gamma de cintes de transferència de s-ie, compromesos amb el medi ambient, és una gamma de productes denominats ECO-FRIENDLY, totalment respectuosos i acurats amb el medi ambient.

PRODUCTE DE PROXIMITAT

Les cintes de transferència tèrmica de S-IE, són fabricades a Europa i distribuïdes des de Girona, la qual cosa garanteix un lliurament ràpid i de baixes emissions.

comprar ribbon en girona mercats_s-ie.cat

CERTIFICACIONS

S-IE ofereix als seus clients totes les certificacions, realitzades per organismes internacionals reconeguts (ISEGA, SGS, IVAC, etc), necessàries per a l’ús del seu ribbon en els diferents mercats i entorns de treball.

  • Certificat ROHS
  • Certificat REACH/*SVHC
  • Conforme amb el reglament Europeu 1935/2004/EC (contacte alimentari)
  • Sense Halogenos
  • Certificacions ISO9001 i ISO14001

.

MERCAT I APLICACIONS

Les cintes de transferència tèrmica de S-IE estan preparades per a donar resposta a les necessitats que exigeixen les diferents aplicacions del mercat.

Cada referència de ribbon ha estat definida i desenvolupada amb una alta exigència en qualitat d’impressió, fiabilitat i versatilitat.

ACONSEGUEIX UNA MOSTRA DE RIBBON GRATUÏTA

Comprova la qualitat del nostre ribbon i que és el que millor s’adapta a les teves etiquetes, però no et preocupis, no compris abans de provar!! S-ie, et regala una mostra perquè estiguis segur que el nostre ribbon és el que millor s’adapta a les teves necessitats.

COMPROMESOS AMB EL MEDI AMBIENT

La nova gamma de cintes de transferència de s-ie, compromesos amb el medi ambient, és una gamma de productes denominats ECO-FRIENDLY, totalment respectuosos i acurats amb el medi ambient.

Lliure de solvents

Libre de BPA (bisfenol A)

Lliure de Compostos

Halogenats

Un producte NO-CONTAMINANT, la utilització del qual no té cap risc de manipulació per a l’usuari i amb una gestió de reciclatge i/o eliminació summament senzilla.

No dubti a sol·licitar informació sobre els avantatges d’utilitzar aquests productes com a consumibles per a la seva tecnologia d’impressió (impressores, mòduls TTO, etc.)

Comprar ribbon en Girona, fabricación ecológica_S-IE.cat

Principals característiques

La nova gamma de cintes de transferència tèrmica de S-IE, està dissenyada per a complir amb les expectatives que exigeixen la majoria d’aplicacions del mercat, oferint els millors resultats en qualitat i durabilitat.

Cada referència de Ribbon ha estat definida i desenvolupada, amb una alta exigència en qualitat d’impressió, fiabilitat i versatilitat.

Principals característiques del ribbon_s.ie.cat
ribbon s-ie, característiques i superfícies d'impressió

ALTRES MARQUES DE RIBBON

A Solucions d’Identificació i Etiquetatge, experts en ribbon, hem seleccionat una àmplia varietat de cintes de transferència tèrmica, triant minuciosament el millor de cada fabricant, aportant als nostres clients un important ventall de solucions per a les seves aplicacions.

Comprar ribbon en Girona, Armor Inkanto_S-IE.cat

SEMPRE HI HA SOLUCIONS INKANTO PER A LA SEVA ACTIVITAT

Armor-Inkanto, probablement el fabricant de ribbon amb més referències en el mercat, ens proposa una àmplia varietat de cintes tant en aplicacions com en colors. Les cintes de Armor-Inkanto destaquen per la seva qualitat, per la seva versatilitat i pel seu reconeixement a nivell mundial.

HONEYWELL, DEFININT EL FUTUR EN LA CADENA DE SUBMINISTRAMENT

Quan es combinen amb etiquetes i rètols Honeywell Duratran ™ i FanTastock ™, les cintes de transferència tèrmica de Honeywell produeixen text i codis de barres nítids en una àmplia gamma de materials, tant papers com pel·lícules, amb excel·lent durabilitat. Els productes de subministrament de mitjans de Honeywell, que inclouen etiquetes, rètols i cintes de transferència tèrmica ThermaMAX ™, estan dissenyats per a proporcionar un rendiment òptim quan s’usen junts.

Comprar ribbon en Girona, Honeywell_S-IE.cat
Comprar ribbon en Girona, Zebra_S-IE.cat

ZEBRA, CINTES DE QUALITAT COMPROVADA QUE LI BRINDEN UN RENDIMENT HOMOGENI I DE PRIMER NIVELL

Les cintes tèrmiques inferiors poden provocar un error en el rendiment de les etiquetes, danys en els capçals d’impressió, pèrdua de productivitat i beneficis reduïts en última instància. Eviti-ho. A Zebra li garantim una qualitat d’impressió de primer nivell i un rendiment homogeni en tot moment. Com? El nostre equip d’I+D dedicat a consumibles duu a terme exigents proves de qualitat per a garantir que les nostres cintes proporcionen la millor qualitat i durabilitat d’impressió de manera homogènia. Quin és el resultat? Vida útil del capçal d’impressió prolongada, disminució del cost total de propietat i un excel·lent rendiment d’escanejat.

Necessites més informació? CONTACTA AMB NOSALTRES