972 102 616 info@s-ie.cat

Consultoria d’impressió

El nostre servei de Consultoria d’Impressió,l’assesorarà i gestionarà la implantació de processos d’impressió.

Alguns dels nostres serveis:
– Optimizació dels processos de l’impressió industrial
– Etiquetatge de productes, caixes y palets
– Identificació de semi-elaborats
– Control de trenes d’impressió
– Gestió eficaç de les dades d’impresió en els processos industrials
– Control de qualitat aplicat als processos d’impressió
– Garantía d’eficacia en les auditories i inspeccions de qualitat mitjançant la coherencia de dades i processos

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i la nostra consultoria estudiarà les seves necessitats i respondrà els seus dubtes.

Aplicació normatives GS1

Les normatives GS1 són un sistema d’estàndards globals que permeten la identificació i comunicació correcta d’informació de productes entre interlocutors comercials.

El Sistema SG1 és la base d’un conjunt d’aplicacions i solucions per la millora de l’eficiència en la cadena de subministrament.

No dubti en posarse en contacte amb nosaltres i consultarem les seves necessitats per resoldre els seus dubtes.

Consultoria RFID

La tecnologia RFID posseeix una sèrie de característiques que la converteixen en la millor alternativa enfront d’altres tipus de sistemes d’identificació, com per exemple els tan popularment coneguts codis de barra.

Un dels grans avantatges que presenta aquesta tecnologia és la possibilitat d’establir una comunicació automàtica i sense intervenció humana per a la seva identificació i transmissió de la seva informació als sistemes de gestió. Més informació

 

Anàlisis d’estructures WLAN

L’estudi de cobertura WLAN de S-IE determina la quantitat, la ubicació i la configuració òptima de punts d’accés per proporcionar la cobertura de radiofreqüència (RF) a les zones necessàries de les seves instal·lacions

Si bé és cert que la majoria dels actuals punts d’accés i altres components de la infraestructura inalàmbrica funcionen gairebé com “plug and play” i que operen correctament des del primer moment en entorns molt senzills i sense interferències de radiofreqüència, també és cert que al món actual existeixen ja pocs entorns lliures d’interferències de radiofreqüència. Només existeix una manera d’assegurar-se d’obtenir el que desitja: uns resultats garantits per l’estudi de cobertura WLAN. A més, si les activitats més importants del seu negoci depenen de la integritat de les prestacions i la cobertura de la seva infraestructura sense fil, vostè haurà de tenir totes les certituds.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i la nostra consultoria estudiarà la seva necessitats i resoldrà els seus dubtes.

Servei tècnic RMA

Oferim servei tècnic de les millors marques del mercat. Servei tècnic directe del fabricant o dels nostres professionals.

Per a sol·licitar la seva reparació, en necessari que ompli el següent formulari.