972 102 616 info@s-ie.cat

Control de temperatura de mercaderies

En productes sensibles als canvis tèrmics bruscos, és imprescindible mantenir un bon control de temperatura de mercaderies. Els sensors de temperatura electrònics revolucionen aquest concepte proposant grans avantatges enfront d’altres sistemes menys avantguardistes.

És important saber que la traçabilitat d’un producte va des de la producció fins al consum d’aquest. En cada pas, cal obtenir la informació rellevant que pot ser determinant per a mantenir tant la qualitat com la viabilitat d’aquest producte.

Per als productes sensibles als canvis bruscos de temperatura és imprescindible mantenir la cadena de fred durant tota la vida útil del producte. Això significa des de que es comença la producció fins que arriba al client final. La finalitat és no distorsionar el producte, sigui per mantenir la qualitat o, en casos més extrems, mantenir la utilitat del mateix producte.

Control de temperatura de mercaderies/solucions d'identificació i etiquetatge

En temps assotats per l’epidèmia de la covid-19, l’exemple que tots tenim al cap, és la traçabilitat de les vacunes. Aquestes, sense tenir un control de temperatura exhaustiu deixarien de ser eficaces per a lluitar contra el virus.

Sensors de temperatura electrònics

Els sensors de temperatura electrònics, ofereixen dades recurrents programables, que durant tot el procés ens mantindran informats de la temperatura del nostre producte. És possible programar la generació d’una alarma per a quan s’acostin als punts d’excursió, sortida dels llindars marcats com a mínim i màxim de temperatura que pot assumir el nostre producte, poder actuar amb celeritat.

A més, aquests sensors tèrmics, poden emmagatzemar dades en el núvol i fins i tot exposar-los en una aplicació mòbil, sent de fàcil accés i control. Els nostres sensors són completament sense fils, usant la tecnologia Bluetooth, per la qual cosa són més còmodes d’aplicar que altres sensors que requeresquen cablejat USB o similar. Això també aporta un avantatge a l’hora de bolcar dades, sent més ràpids i efectius.

Realitzi un seguiment sense fil de les temperatures ambientals amb sensors electrònics de temperatura.

Vegi la informació dels sensors de temperatura electrònics

Avantatges dels sensors de temperatura electrònics de Zebra Technologies

Sensors de temperatura electrònics/Solucions d'identificació i etiquetatge

Els sensors de temperatura electrònics de Zebra Technologies ofereixen un disseny àgil i compacte. Están pensats per a l’empaquetatge en qualsevol mena d’envasament, des de petites cubetes a palets o fins i tot remolcs i contenidors.

La durabilitat és un gran valor d’aquest producte. Compta amb una garantia d’ús de 12 mesos en màxima situació d’estrès per als d’un sol ús i 12 mesos d’ús de bateria en màxima situació d’estrès per als reutilitzables.

A més, el registre de dades és programable, de 15 a 59 segons en intervals d’1 segon i d’1 a 255 minuts en intervals d’un minut. Té capacitat per a fins a 16.000 punts de lectura. Les dades poden allotjar-se al servidor de la companyia (situat a EMEA) i monitorar-se a través d’una aplicació.

De la mateixa manera, els sensors de temperatura electrònics són ideals per a situar dins de l’envasament del producte i monitorar dades sense necessitat de desembalar el producte. Això redueix el risc d’excursió tèrmica. La caixa de segellament va des d’IP30 amb poca tolerància a la humitat, recomanat per a processos en sec, fins a IP67, que permet submergir la seva sonda sota l’aigua durant tot el procés.

En conclusió, les solucions per al control de temperatura de mercaderies basades en sensors tèrmics electrònics són, avui dia, l’element més fiable i confortable per a la tranquil·litat d’aquelles empreses els recursos de les quals passen per mantenir una temperatura estable durant la traçabilitat del seu producte. És una solució que, sense encarir excessivament la logística, garanteix que les dades del procés són les adequades pel seu producte, així com detectar el punt exacte en temps i ubicació de possibles ruptures de la cadena de fred.

Demani informació del que els sensors de temperatura electrònics poden fer per la seva empresa. El nostre equip d’experts l’assessorarà de quina és la solució que millor s’adapta a les seves necessitats.
1 de febrer de 2022