972 102 616 info@s-ie.cat

Dispositiu mòbil Dolphin CK65

El successor dels nostres populars dispositius mòbils CK3R i CK3X, ara actualitzat a Android ™ i la plataforma Honeywell Mobility Edge ™. Amb el teclat i la pantalla tàctil, el Dolphin ™ CK65 és ideal per als magatzems que estan passant de Windows a Android i utilitzen tant les aplicacions heretades més antigues basades en el toc com les més actuals. A més, minimitza les despeses de capital en permetre reutilitzar les seves bateries i accessoris CK3X / R existents.

Protecció de l’inversió líder en l’indústria

El cicle de vida més llarg en la indústria: amb suport d’Android O a través d’Android R, a més d’actualitzacions de seguretat fins a dos anys després de l’últim pegat de Google.

Reducció dels costos de TI amb Mobility Edge

Basat en Mobility Edge, una plataforma integrada de hardware i software que redueix els costos de certificació, implementació i suport, i garanteix la portabilitat de les aplicacions en tots els dispositius de la família Mobility Edge.

Construït a propòsit per al magatzem

Dissenyat per a entorns de fabricació i emmagatzematge difícils, amb un disseny ultra resistent que sobreviu a múltiples caigudes de 2.4 m, resistent a tot el rang de temperatura, i una classificació IP64 contra la pols i la pluja.

Versàtil i ergonòmic per a la màxima productivitat.

Permeti que els treballadors utilitzin el mètode d’entrada de dades que sigui més còmode per a ells, tant amb un teclat numèric (alfanumèric o numèric amb tecles funcionals) com amb una pantalla tàctil completa. La gran pantalla WVGA de 4″ té una resolució 2,3 vegades més gran per facilitar la lectura i augmentar l’eficiència.

Bateria intel·ligent de llarga durada per menys temps d’inactivitat

Amb 18 hores de vida útil, la bateria admet més de dos torns amb una sola càrrega. I amb la tecnologia d’intercanvi en calent, els treballadors poden canviar la bateria sense reiniciar el dispositiu, el que redueix el temps d’inactivitat i augmenta la productivitat.

Captura de dades sense paral·lel per a fluxos de treball millorats

Tecnologia d’imatges Honeywell de classe mundial amb rangs de lectura d’escaneig de 40 mm a 964 mm (6 polzades a 50 peus) estàndard per a entorns de magatzem; una nansa d’escaneig opcional permet canviar fàcilment entre les operacions d’agafada de mà i pistola.

FONT: Honeywell