972 102 616 info@s-ie.cat

S-IE · SOLUCIONS D’IDENTIFICACIÓ I ETIQUETATGE

Som una companyia especialitzada en sistemes d’identificació, impressió, captura de dades i etiquetatge, aprofitant, entre d’altres, les tecnologies de codis de barres i RFID. A S-IE oferim solucions completes per a empreses, aportant serveis integrats de hardware, software, materials i manteniment. Som distribuïdors oficials de les principals marques del sector, com Honeywell, Zebra i Datalogic.

Serveis

Més de vint anys d’experiència ens avalen. A S-IE posem a la seva disposició tots els coneixements del nostre equip d’experts per a un assessorament personalitzat, eficaç i resolutiu posant totes les eines necessàries per a un resultat òptim.

Software de gestió i configuració

A S-IE posem a l’abast dels nostres clients el conjunt més complet d’aplicacions predefinides per a usuaris finals, robustes utilitats d’administració i eines de desenvolupament senzill d’aplicacions. Aquestes solucions, que funcionen perfectament integrades amb la nostra gamma completa d’ordinadors mòbils Android, l’ajuden a connectar cada element de la seva plataforma de mobilitat per aconseguir una solució simplificada i integrada.

 

MDM, administració de dispositius mòvils

Gestionar dispositius de manera segura.
El temps d’inactivitat és només una de les moltes preocupacions relacionades amb EMM. Assegurar-se que els seus treballadors estiguin actuant dins de les regulacions de compliment de la seva indústria és una prioritat principal, especialment quan les conseqüències de no fer-ho poden resultar en fortes multes. Una altra preocupació és la seguretat de les dades. Més de l’41% de totes les violacions de dades són el resultat de dispositius perduts o robats. Assegurar que les dades i el contingut allotjats en els seus dispositius mòbils i aplicacions siguin segurs ha de ser una prioritat per al seu negoci. Protegeixi els treballadors i els seus resultats.

Consumibles

 La nostra experiència ens ha demostrat que l’elecció dels materials adequats a cada necessitat són la garantia d’una llarga duració dels seus capçals, per tant, un estalvi econòmic per la seva empresa. És per això que en S-IE, oferim als nostres clients la millor opció de consumibles. Poden ser per tot tipus d’impressores ja siguin tèrmiques, de color o impressores RFID. Entre els nostres productes tenim etiquetes tèrmiques, tag’s, etiquetes RFID, tag’s RFID, ribbon i capçalsA més dels materials convencionals d’etiquetatge, disposem de materials i formes específiques per entorns en concret com jardinería, joiería, polseras per la identificació de persones, pacients, sector metalúrgic, altes temperatures, congelats, etc.

Software d’edició d’etiquetes

Implementem el software per al disseny avançat d’etiquetes i programari d’integració que ofereix una flexibilitat sense igual, poder i recolzo en tothom – el que és la millor opció per a la impressió d’etiquetes per a entorns empresarials.

La impressió d’etiquetes d’alta qualitat és part de la gestió de les funcions de la cadena de subministrament, tals com la fabricació, l’emmagatzematge i la distribució. Per aquest motiu el programari d’edició pot funcionar de forma autònoma i també com a part d’altres aplicacions de programari del client. Integració avançada, gestió avançada d’impressores i funcions de seguretat avançades.

NiceLabel software de disseny i de sistemes d’administració d’etiquetes

Últimes novetats

Noves impressores de la sèrie ZT400 de Zebra

Noves impressores de la sèrie ZT400 de Zebra

Noves impressores de la sèrie ZT400 de Zebra Les noves impressores industrials de la sèrie ZT400 estan construïdes amb una carcassa completament metàl·lica, el que les fa extremadament duradores, i permet que mantinguin l'eficiència de les seves...

read more
S-IE, nou partner oficial de Labelmate

S-IE, nou partner oficial de Labelmate

S-IE acaba de signar un acord per convertir-se en partner de l’empresa belga Labelmate Labelmate és líder mundial en dispensadors d’etiquetes, rebobinadors i altres accessoris, amb presència a més de 70 països de tot el món. La seva missió és “fer...

read more
S-IE s’incorpora com a Partner d’Elo

S-IE s’incorpora com a Partner d’Elo

Elo Touch Solutions és líder mundial en tecnologia i solucions de pantalla tàctil interactiva S-IE s’ha incorporat recentment com a Elite Partner autoritzat d’Elo, que compta amb una àmplia gamma de productes de pantalles i monitors tàctils,...

read more

Som distribuidors oficials de: