972 102 616 info@s-ie.cat

Impressores de sobretaula de la sèrie PC42

Extremadament compacta i fàcil d’usar, la sèrie PC42 de Honeywell complirà les expectatives de qualsevol client que necessiti una impressió nítida a alta velocitat.
Veure més impressores de sobretaula de honeywell

Honeywell PC42t Plus

Ara més espai, més connectivitat, millor relació qualitat preu.

Honeywell PC42 plus S-ie.cat

Ara amb més capacitat

Admet una àmplia gamma de suports, inclosos els centres amb ribbons de 12,7 mm o 24,5 mm (en funció del model).
Honeywell PC42 interfacesS-ie.cat

Connexió ampliada

La connectivitat estàndard industrial inclou ports de host USB i de dispositiu USB, així com opcions per a les comunicacions Ethernet, en paral·lel i en sèrie.

Excel·lent cost-benefici

Una solució econòmica per a aplicacions d’impressió tèrmica lleugeres.

Fácil de implantar

Gràcies als seus llenguatges integrals d’ordres d’impressora (DP/FP, IPLZSimDPL), seleccionables per l’usuari, les impressores PXie s’adapten amb facilitat a entorns amb diverses impressores.

Compatibilitat d'idiomes

Admet els llenguatges d’impressió Esim (EPL), ZSim (ZPL-II) i Direct Protocol (DP) per a oferir la màxima compatibilitat.

ACONSEGUEIX UNA MOSTRA DE RIBBON

b

b

b

ACONSEGUEIX UN LLAPIS DE NETEJA DE CAPÇALS

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

Honeywell PC42 S-ie.cat

Excepcionalment compacta i fàcil d’utilitzar, aquesta impressora s’instal·la de manera senzilla i està preparada per a imprimir amb rapidesa. El seu funcionament és silenciós i fiable, a més té un disseny intuïtiu, el qual converteix a la PC42t Plus en la peça ideal per a aplicacions d’etiquetatge lleugeres en una gran varietat de sectors industrials.

Disponible amb configuracions de centres dels ribbons de 12,7mm (0,5 in) o 25,4mm (1 in) i amb una velocidat d’impressió fins a 127mm/s (5ips), la PC42t Plus admet consumibles de fins a 110mm d’amplària i s’adapta perfectament als entorns d’impressió existents. La configuració de 25,4 mm és quatre vegades la longitud de les ofertes competitives). Gràcies a l’admissió de ribbons més llargues, el temps d’inactivitat es redueix i els ribbons es poden compartir amb impressores majors per a proporcionar una flexibilitat de suports augmentada.

La PC42t Plus inclou una àmplia connectivitat estàndard industrial. Disposa de fins a quatre ports integrats: dispositiu USB i host USB estàndard, més port en sèrie o port en sèrie + Ethernet opcionals. Amb interfícies riques, grandària compacta i mitjans comuns especificacions, el PC42t Plus es col·loca fàcilment en pràcticament qualsevol entorn d’aplicació.

La impressora PC42t Plus és compatible amb l’emulació ZPL II i EPL, juntament amb el protocol directe (DP) i DPL, i detecta automàticament els llenguatges d’impressió sense cap ajust previ, proporcionant una ruta d’actualització fàcil d’una varietat de versions anteriors de Intermec, Datamax i impressores de la competència.

Amb el seu preu assequible i les seves funcions modernes, la PC42t Plus representa una solució intel·ligent per a les petites o mitjanes empreses que desitgin millorar la productivitat en les operacions de creació d’etiquetes. Econòmica quant a la seva adquisició i ús, la PC42t Plus també és una excel·lent opció per a aquells que busquin implementar la impressió d’etiquetes tèrmiques per primera vegada, o per a aquells que realitzin la transició allunyant-se dels mètodes d’impressió d’etiquetes més cars (els basats en làser o en injecció de tinta).

Honeywell PC42d

Compacta i potent, una combinació perfecta d’economia i qualitat.

Honeywell PC42d S-ie.cat

Amb una sòlida carcassa de doble capa, el seu disseny que facilita la càrrega de paper i una funció d’autocentrat, la compacta i elegant impressora PC42d és fàcil d’operar. Potent i fiable, la impressora PC42d s’adequa a una gran varietat d’aplicacions d’impressió tèrmica de baixa a mitjana intensitat, com ara fulls de ruta de logística i expresses electròniques, etiquetes i polseres dels laboratoris de salut, rebuts i etiquetes de preu de detallistes, targetes d’embarcament i similars.

Utilització senzilla

Fàcil d’operar amb una sòlida carcassa de doble capa, disseny de càrrega de paper senzill i autocentrat de mitjans.

Àmplia compatibilitat amb consumibles tèrmics

Un capçal d’impressió d’alta qualitat i compatibilitat amb una àmplia gamma de suports tèrmics garanteix resultats d’impressió excel·lents.

Llenguatges de seqüències integrades

Inclou els següents llenguatges de seqüències integrades: ESim (EPL), ZSim (ZPL-II) i Direct Protocol (DP) amb fonts xineses preajustades.

Honeywell PC42d_ S-ie.cat

Amb una sòlida carcassa de doble capa, el seu disseny que facilita la càrrega de paper i una funció d’autocentrat, la compacta i elegant impressora PC42d és fàcil d’operar. Potent i fiable, la impressora PC42d s’adequa a una gran varietat d’aplicacions d’impressió tèrmica de baixa a mitjana intensitat – com ara fulls de ruta de logística i expresses electròniques, etiquetes i polseres dels laboratoris de salut, rebuts i etiquetes de preu de detallistes, targetes d’embarcament i similars.

Amb 128 MB de memòria Flaix i SDRAM DE 64 MB, que és diverses vegades major que els seus competidors i admet una ampliació USB de 32 GB, la impressora PC42d proporciona un sòlid preprocessament de dades de les etiquetes i capacitats d’emmagatzematge en memòria. Amb el seu nucli ARM926 i processador d’alta velocitat de 400 MHz, pot processar tasques de gran volum de manera eficient.

La impressora PC42d ofereix la flexible connectivitat estàndard del sector, amb fins a quatre opcions d’interfície integrades: dispositiu USB estàndard i host USB, a més de serial o Ethernet. Gràcies a les seves sofisticades interfícies, la impressora PC42d s’integra fàcilment en pràcticament qualsevol entorn d’aplicació. La impressora PC42d permet l’emulació ZPL-II i EPL, juntament amb Direct Protocol (DP), la qual cosa proporciona una senzilla ruta d’actualització per a impressores de la competència.

Amb un capçal d’impressió d’alta qualitat, algorismes de gestió tèrmica avançats i una àmplia compatibilitat amb els consumibles tèrmics, la impressora PC42d ofereix resultats d’impressió excel·lents en una assequible i fiable impressora d’escriptori.

Contacta amb nosaltres