972 102 616 info@s-ie.cat

Impressores industrials de la sèrie PXie

Les impressores industrials de la sèrie PXie són flexibles, compactes i programables, i permeten als clients optimitzar les seves operacions d’impressió, agilitar la implantació i amortitzar la inversió en poc temps.

Veure més impressores industrials de honeywell

Potent rendiment

Ofereixen un rendiment excepcional (fins a 30 cm per segon de la primera etiqueta a l’última) i inclouen funcions que redueixen el temps d’inactivitat i els costos de manteniment.

Smart Printing

La funció d’impressió intel·ligent permet controlar altres dispositius sense necessitar un PC, disminuint les despeses en infraestructura i la complexitat.

Disseny flexible

Disseny modular i compacte que facilita la integració en aplicacions d’etiquetatge automàtic

Fàcil d'implantar

Gràcies als seus llenguatges integrals de comandos d’impressora (DP/FP, IPLZSimDPL), seleccionables per l’usuari, les impressores PXie s’adapten amb facilitat a entorns amb diverses impressores.

Perfecta connectivitat

Incorporen connectivitat Ethernet i protocol de xarxa IPv6, per a garantir la seva adaptació a les necessitats de l’empresa a llarg termini. Hi ha disponibles diferents opcions d’interfície.

ACONSEGUEIX UNA MOSTRA DE RIBBON GRATUÏTA

Comprova la qualitat del nostre ribbon i que és el que millor s’adapta a les teves etiquetes, però no et preocupis, no compris abans de provar!! S-ie, et regala una mostra perquè estiguis segur que el nostre ribbon és el que millor s’adapta a les teves necessitats.

Les impressores industrials de la sèrie PXie estan fetes per a fer front a les exigències de les aplicacions crítiques per als seus objectius les 24 hores del dia. Aquestes robustes impressores ofereixen connectivitat avançada i protocols de xarxa, amb el que obté la màxima tranquil·litat avui i una solució fiable i escalable per al demà.

Les PXie són unes impressores resistents i totalment metàl·liques que fan gala d’un rendiment excepcional – fins a 30 centímetres per segon de la primera etiqueta a l’última – i incorporen funcions que redueixen el temps d’inactivitat i minimitzen els costos de manteniment. Totes dues versions estan disponibles amb resolucions de 203 o 300 ppp, i la PX4ie ofereix a més 406 ppp per a produir etiquetes amb la màxima precisió sense cap pèrdua de velocitat. Això és ideal per a les aplicacions d’etiquetatge amb dades variables que necessiten resultats immediats.

Les característiques de disseny intel·ligent de les impressores PXie fomenten la productivitat en entorns exigents. Com a impressores intel·ligents, poden executar de manera autònoma aplicacions, desenvolupades amb el llenguatge de programació *Fingerprint i C#, que ajuden a reduir errors i optimitzar els processos operatius.

La gestió de dispositius i la funció de diagnòstic de la impressora (disponible en la PrintSet Configuration Management en web i, en breu, en AirWatch®, SOTI™, i Operational Intelligence) redueixen el temps d’inactivitat i simplifiquen la seva implementació.

A més, el canvi de capçals és ràpid i senzill gràcies al disseny de capçal magnètic QuickMount™. Les impressores PXie s’han dissenyat i provat amb etiquetes i altres consumibles de Honeywell, amb la finalitat de garantir el màxim rendiment quan s’utilitzen amb els nostres consumibles originals.

Contacta amb nosaltres