972 102 616 info@s-ie.cat

Impressores portàtils de la sèrie RPe

Si està buscant una impressora de rebuts mòbil ultrarresistent i de confiança per a comptabilitat de rutes, lliurament directe en botiga, impressió de citacions, rebuts de devolució de lloguer d’automòbils i més, no busqui més que la Sèrie RPe. Aquest resistent competidor suporta caigudes i l’exposició a la pols i a l’aigua, i està dissenyat per a imprimir durant tot el dia amb una bateria que dura tot el torn.

Veure més impressores portàtils de honeywell

Impressió mòbil més ràpida

La sèrie RPe són impressores tèrmiques portàtils ràpides i aptes per als entorns més adversos. Presenten la tecnologia sense fil més actual per a facilitar el seu ús sense cables i augmentar la productivitat dels treballadors.

Informes d'objectius de Honeywell

Augmenti el temps d’activitat i planifiqui de manera proactiva el manteniment de la impressora amb les anàlisis integrades sobre l’edat de la bateria, l’estat del capçal d’impressió i l’historial ambiental de la impressora.

Sense temps d'inactivitat

La bateria de gran capacitat es pot intercanviar sense haver de reiniciar la impressora ni perdre la connectivitat. Com a part de l’anàlisi de la impressora, s’indica l’edat de la bateria.

Velocitat inigualable

Optimitzada per a imprimir amb rapidesa rebuts i etiquetes tot el dia, amb un ràpid temps d’inici i una velocitat d’impressió de 127 mm per segon.

Intuïtives

Les impressores admeten etiquetes amb o sense protecció i detecten els espais entre les etiquetes o les marques negres de la part superior o inferior del paper.

Totalment plurilingüe

Les impressores de la sèrie RPe també són compatibles amb tots els llenguatges i protocols de les impressores tèrmiques més habituals.

Rendiment sòlid i fiable

Disseny ultrarresistente: suporta caigudes de 2 m (6,6 peus) i 1000 enfonsaments de 0,5 m (1,5 peus) i presenta un grau de protecció IP54 enfront de la pols i la humitat, a més d’un ampli rang de temperatures de funcionament.

Honeywell-RPe-series-s-ie.cat

Les impressores portàtils de la sèrie RPe són les més resistents i fiables per al seguiment d’itineraris, el lliurament directe a botiga, la impressió de sancions, rebuts de devolució de cotxes de lloguer i per als treballadors de serveis de camp. Les freqüents caigudes, la vibració i l’exposició a la pols i l’aigua són només alguns exemples de factors adversos que suporten habitualment les impressores portàtils. Les impressores de la sèrie RPe estan dissenyades per a resistir aquestes condicions adverses i proporcionar-li anys d’impressions tèrmiques fiables de rebuts i etiquetes.

Les impressores portàtils de la sèrie RPe estan dissenyades per als entorns més adversos amb unes especificacions de temperatura àmplies i un grau de protecció IP54 enfront de filtracions de pols i humitat. Estan optimitzades per a la impressió diària de rebuts a un màxim de cinc polzades per segon i dissenyades també per a la impressió d’etiquetes. La sèrie RPe està disponible en diferents amples d’impressió per a adaptar-se a la seva aplicació particular i, a més, cada versió pot imprimir una gran varietat d’amples d’impressió.

Totes les versions inclouen una bateria recarregable que es pot carregar a l’interior o l’exterior de la impressora i que està dissenyada per a durar un torn complet en la majoria d’aplicacions. Si cal canviar la bateria durant un torn, es pot fer en calent. La impressora pot funcionar sense una bateria entre 20 i 120 segons (en funció de les comunicacions sense fils) sense perdre la connectivitat ni necessitar un reinici, la qual cosa millora la productivitat. Per a les aplicacions en què la impressora es munta de manera permanent en un vehicle i amb una font d’alimentació, existeix una opció d’eliminador de bateria.

La impressora també porta un seguiment del seu estat i proporciona anàlisis relacionades amb l’edat de la bateria, la condició dels capçals d’impressió i qualsevol condició mediambiental poc habitual o extrema a la qual es vegi exposada. Això li permet gestionar la seva flota d’impressores i augmentar al màxim el temps d’activitat.

Contacta amb nosaltres