972 102 616 info@s-ie.cat

IMPRESSORES PORTÀTILS TSC

EL Líder de Solucions Innovadores d’ACTE ID.

Vull saber sobre TSCConeix la gamma d'impressores portàtils de tsc

TSC ALPHA 30-L/40-L

• Construcció de disseny robust capaç de suportar una caiguda de 1,8 m (6 peus), 2,5 m (8,2 peus) amb el folre protector IP54
• Interfícies de comunicació sense fil: Compatible amb Bluetooth MFi® 5.0 o 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi amb mòdul Bluetooth®4.2
• Admet rotllo d’etiquetes de diàmetre exterior màxim de 67 mm de DO
• Admet ample d’etiqueta de fins a 112 mm
• Opció de kit d’enlairat incorporat o opció de kit sense revestiment per a augmentar la productivitat
• TSC Sense Care per a monitorar l’estat de la bateria intel·ligent i el capçal d’impressió
• SOTI Connect i Consola TSC per a la gestió d’impressores
* La disponibilitat pot variar segons la regió.

TSC alpha 30_40 s-ie.cat

Les noves impressores d’etiquetes de codi de barres mòbils de TSC, les Alpha-30L i Alpha-40L són fàcils d’usar, robustes i resistents a les caigudes. Les noves impressores mòbils ho impulsen a la pròxima generació de solucions tecnològiques intel·ligents i millorades per a aplicacions d’impressió d’etiquetes de qualitat industrial.

TSC Sense Care sofisticat
TSC Sense Care és una funció que pot escanejar i detectar automàticament els punts dolents durant el procés d’impressió i monitora la bateria intel·ligent per a assegurar la productivitat total del torn i evitar el temps d’inactivitat.

Comunicació de mobilitat eficient
Alpha-30L i Alpha-40L admeten MFi Bluetooth® 5.0 el que permet la compatibilitat amb diferents plataformes. La banda de ca Wi-Fi amb itinerància ràpida i seguretat de grau empresarial garanteix un funcionament sense fil fiable.

Línia completa d’accessoris
Les Alpha-30L i Alpha-40L proporcionen una línia completa d’accessoris per a ajudar a fer diverses tasques d’etiquetatge sobre la marxa. Els accessoris inclouen una solució completa per a muntacàrregues i vehicles, que permet als usuaris integrar les impressores mòbils Alpha-30L i Alpha-40L en un muntacàrregues amb components de muntatge RAM intuïtius.

Gestió dinàmica de la impressora remota
SOTI Connect i la Consola TSC proporcionen administració d’impressores empresarials per a administrar múltiples tasques, reduir els costos de manteniment i evitar el temps d’inactivitat dels dispositius crítics per a l’empresa.

Estàndards de durabilitat específics de la indústria
Les Alpha-30L i Alpha-40L han estat provades segons la norma militar MIL-STD-810G per a caiguda i vibració, i poden suportar una prova de caiguda de 1,8 m (6 peus) sense caixa protectora i 2,5 m (8,2 peus) amb caixa protectora. Les impressores mòbils tenen una classificació IP54 de resistència a la pols i a l’aigua.

Paquet de programari integrat
TSC ofereix un paquet de programari avançat per a solucions integrades per a la creació d’etiquetes personalitzades des de diferents plataformes.
․ Ara disponible per als usuaris de iOS i Android™
․ Controladors OPOS per a aplicacions POST
․ Compatible amb llenguatges d’impressora CPCL i ESC-POST

ACONSEGUEIX UNA MOSTRA DE RIBBON

b

b

b

ACONSEGUEIX UN LLAPIS DE NETEJA DE CAPÇALS

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon