972 102 616 info@s-ie.cat

IMPRESSORES DE SOBRETAULA HONEYWELL

L’elecció clara per a una àmplia varietat d’aplicacions d’impressió d’etiquetes, tiquets i rètols per a treballs lleugers.

 

Vill saber més de Honeywell

HONEYWELL PC sèries

Fàcil d’instal·lar i fàcil d’usar, les impressores PC43t (transferència tèrmica) i PC43d (tèrmica directa) de 101,6 mm, juntament amb la impressora PC23d de 50,8 mm, són perfectes per a llocs amb limitacions d’espai. Ofereixen solucions personalitzades per al mercat del transport i missatgeria, sanitari, comerç detallista i hosteleria, així com per a petites i mitjanes empreses.
Les impressores d’escriptori PC43t, PC43d i PC23d estan dissenyades per a definir un nou estàndard en facilitat d’ús i flexibilitat. Amb un dels més amplis conjunts de funcions en la gamma d’impressores d’escriptori, no és d’estranyar que la sèrie PC sigui una opció popular per a les tasques de càrrega lleugera d’etiquetatge d’escriptori.

Honeywell PCseries S-ie.cat

Intuïtives

Fàcils d’instal·lar i fins i tot més fàcils d’utilitzar, amb recàrrega de consumibles amb una sola mà i configuració ràpida a través d’USB.

Flexible

L’ajust perfecte per a les seves necessitats de negoci actuals i del futur, la sèrie PC es pot millorar amb actualitzacions de connectivitat i accessoris instal·lables per l’usuari.

Intel·ligent

Les impressores de la sèrie PC l’ajuden a mantenir-se informat i productiu. Són fins i tot programables, amb capacitat per a afegir directament teclats o bàscules sense un PC.

Elegant

Un disseny ergonòmic optimitzat i pantalla de colors vibrants permeten que les indicacions sobre l’estat siguin molt clares. I amb el teclat de tacte suau es poden fer ajustos a la impressora amb total comoditat.

Connectat

Incorpora USB de sèrie juntament amb Ethernet segur, paral·lel, de sèrie i instal·lable per l’usuari, i targeta sense fil dual amb Bluetooth® i wifi 802.11 b/g/n compatible amb CCX.

Una família de resultats provats

Les impressores PC43d, PC43t i PC23 són part de la família de la sèrie PC d’impressores d’escriptori: dissenyades per a oferir màxim valor i facilitat d’ús.

Preparat per al sector sanitari

La impressora PC23d ve amb una carcassa apta per a desinfectants capaç de resistir els efectes nocius de la neteja freqüent amb productes químics.

Capacitat RFID

Una opció RFID de sèrie permet RFID UHF (només impressores PC43).

La sèrie PC ofereix tres configuracions:

transferència tèrmica de 101,6 mm (PC43t)
tecnologia tèrmica directa de 101,6 mm (PC43d)
tecnologia tèrmica directa de 50,8 mm (PC23d)
Amb nombroses característiques que normalment només es troben en grans impressores més cares, les impressores de la sèrie PC ofereixen una pantalla LCD en diversos idiomes o interfície d’usuari amb icones, opcions de connectivitat i accessoris instal·lables per l’usuari, i ràpida impressió d’etiquetes.

La seriï PC s’ha dissenyat per a una posada en marxa ràpida i sense problemes. La impressora s’adapta al seu entorn i encaixa perfectament en diverses opcions de col·locació, inclòs muntatge en paret i funcionament amb bateria. No és necessari perdre temps desxifrant el parpelleig dels LED: les impressores PC vénen amb una pantalla LCD en color en 10 idiomes o bé amb interfície d’icones universals per a les notificacions immediates que garanteixen una necessitat mínima de formació i suport tècnic.

Pot configurar i actualitzar la impressora PC in situ mitjançant el port host USB, sense necessitat d’usar un ordinador. A més, la recàrrega de consumibles amb una sola mà significa que el reproveïment no suposi cap dificultat.

Honeywell E-class Mark III

Les impressores tèrmiques directes fàcils d’usar E-Class™ Mark III són assequibles i econòmiques, però ofereixen les prestacions i la fiabilitat que normalment es troben en impressores més cares. Poden reduir els costos operatius diaris en minimitzar el consum energètic i reduir els costos associats als consumibles de la impressora, com a etiquetes i cintes.

La família E-Class™ Mark III d’impressores tèrmiques d’escriptori compactes i de gamma bàsica són un dels millors valors en el mercat i ofereixen les prestacions i fiabilitat que normalment es troben en impressores més cares. Estan dissenyades per a una gran varietat de sectors i aplicacions que requereixen impressores de codis de barres fiables i rendibles.

Estructura resistent

La construcció de doble paret i el mecanisme d’obertura ofereixen una integritat estructural resistent.

Fàcil de carregar

La carcassa de fàcil obertura facilita la càrrega de cintes i etiquetes.

Menors costos de cinta

Les cintes estandarditzades tenen un nucli de 2,54 cm, major que el de les cintes de sobretaula habituals, i costen menys.

Pantalla gràfica gran

Permet fer canvis de manera fàcil i ràpida i ofereix una indicació d’estat visual (només els models Professional).

Opció sense fil

La comunicació 802.11a/b/g i Bluetooth® li facilita el compartir, gestionar i col·locar impressores on les necessita (només el model professional).

Paquet de piles recarregables opcional

Converteixi-la en una impressora portàtil amb l’accessori de bateria MPU-400 recarregable.

L’E-Class Mark III s’ha dissenyat acuradament per a maximitzar el valor de la seva inversió i ofereix un preu de venda competitiu, una opció de bateria per a mobilitat i major durabilitat, en utilitzar dissenys provats.

A més, les impressores E-Class Mark III són fàcils d’usar. Ofereixen una ràpida càrrega de mitjans i compten amb una pantalla LCD interactiva. I també notarà una considerable reducció dels costos operatius diaris gràcies a la major capacitat de mitjans i de rotllo de cinta de la E-Class Mark III.

Especificacions:

Capçal: Tèrmica directa; transferència tèrmica opcional
Disponible en tres models per a satisfer les seves necessitats de connectivitat: Bàsic, avançat i professional (consulti la fitxa d’especificacions per a veure més detalls sobre aquest tema).
Resolució: 8 punts/mm (203 ppp); 12 punts/mm (300 ppp), opcional
Màxima amplària d’impressió: 108 mm a 203 ppp (8 punts/mm); 106 mm a 300 ppp (12 punts/mm)
Màxima velocitat d’impressió: 152 mm/s (6 ips)

ACONSEGUEIX UNA MOSTRA DE RIBBON

b

b

b

ACONSEGUEIX UN LLAPIS DE NETEJA DE CAPÇALS

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

Guia de selecció d’impressores Honeywell