972 102 616 info@s-ie.cat

IMPRESSORES DE SOBRETAULA ZEBRA

COMPACTES I EFICIENTS, DISSENYADES PER A TREURE EL MÀXIM RENDIMENT.

 

Vull saber més de zebra

Impressores Zebra d’alt rendiment G-Sèries GX i ZD500

Les impressores d’escriptori d’alt rendiment G-Sèries ™ GX ™ i ZD500 ™ de Zebra combinen les velocitats d’impressió més ràpides amb el conjunt de funcions més complet de la nostra línia d’impressores d’escriptori. Les capacitats innovadores de manipulació d’etiquetes, rebuts i etiquetes permeten la flexibilitat que necessiten els seus clients. En oferir la millor qualitat d’impressió i una varietat d’opcions de connectivitat, les impressores GX420 ™, GX430 ™ i ZD500 admeten la més àmplia gamma d’aplicacions i poden integrar-se en gairebé qualsevol entorn perquè els seus clients puguin millorar l’eficiència i la rendibilitat, estalviar temps i reduir la capacitació dels operadors.

ZEBRA ZD500

Impressora d’escriptori de transferència tèrmica ZD500

Amb una qualitat d’impressió d’alta resolució i opcions de connectivitat quàdruple, la ZD500 és compacta i està repleta de funcions per a un rendiment superior. Una impressora compatible amb Link-US, és fàcil d’integrar, administrar i mantenir des de qualsevol ubicació. Funciona en manera de transferència tèrmica o tèrmica directa.

Zebra ZD500 S-ie.cat

Funcions avançades en un dispositiu compacte i fàcil d’usar

La ZD500R amplia l’extensa gamma d’impressores RFID de Zebra amb l’addició d’impressió i codificació RFID UHF a la línia d’impressores tèrmiques de sobretaula de Zebra,
líders del sector. Dissenyada per a aplicacions en les quals escassegi l’espai, la compacta ZD500R ofereix impressió i codificació senzilla en un sol toc, càrrega molt simple i calibratge RFID automàtica, la qual cosa la fa idònia per a aplicacions en les quals no hi hagi personal de servei tècnic disponible, com la identificació d’excepcions en botiga en el sector de Retail.

La impressora admet impressió tant tèrmica directa com per transferència tèrmica i és compatible amb circuits integrats dels principals proveïdors. La ZD500R pot utilitzar-se amb diverses etiquetes i identificadors RFID, des de petits identificadors penjants d’articles individuals fins a grans etiquetes de caixes i palets. Mitjançant la codificació de circuits integrats RFID més pròxims, la ZD500R permet uns costos de material més baixos, menor despesa de material i menys canvis de bobina.

La impressora és capaç d’atendre les necessitats de les aplicacions més exigents mitjançant prestacions estàndard, entre les quals figuren connectivitat paral·lel, sèrie, USB i Ethernet, àmplia memòria i llenguatge de programació de Zebra. Hi ha disponibles opcions de tallador i dispensador, comunicació certificada per a Bluetooth® i Wi-Fi® i impressió d’alta resolució.

La ZD500R aprofita els avantatges del nou entorn Link-US™, la innovadora plataforma de programari de Zebra, amb potents aplicacions que milloren les prestacions de la impressora i faciliten enormement la seva integració en operacions globals i la seva administració des de qualsevol lloc.

La ZD500R, que inclou l’aplicació Link-OS Cloud Connect, pot connectar amb el núvol de manera directa i segura per a la reexpedició de dades des de qualsevol port.

L’aplicació Link-US Print Touch™ permet als usuaris aparellar la ZD500R amb dispositius habilitats per a NFC mitjançant un simple toc, la qual cosa els proporciona accés immediat a les dades que necessiten, inclosos vídeos de procediments i ajuda per a productes Zebra.

ZEBRA G-sèries GX

Impressores tèrmiques d’escriptori GX420

Disponibles en models de transferència tèrmica (GX420t) i tèrmica directa (GX420d), aquestes impressores combinen un disseny intuïtiu i una interfície d’usuari LCD opcional amb velocitats d’impressió ultraràpides i opcions de connectivitat versàtils.

Zebra ZT510 S-ie.cat

Ample d’impressió
104 mm / 4.09 “

Resolució d’impressió
203 ppp / 8 punts per mm

Velocitat màxima
6 “/ 152 mm per segon (203 ppp)

Sensor de mitjans
Sensors transmisors i reflectors fixos (estàndard) Sensor transmisor de
múltiples posicions i reflector d’ample complet (opcional)

Mètodes de comunicació
Interfície serial de detecció automàtica RS-232, DB-9 USB V1.1, Centronics paral·lel bidireccional, Ethernet – 10/100 intern (opcional) ofert en combinació amb USB i interfície serial (reemplaça el port paral·lel), Sense fil – 802.11b / go Bluetooth 2.0 (opcional) amb pantalla LCD que s’ofereix en combinació amb interfícies USB i sèrie (reemplaça el port paral·lel)

Impressora d’escriptori de transferència tèrmica d’alta resolució GX430T

Ideal per a la impressió de text i gràfics en etiquetes petites, la GX430T d’alta resolució de Zebra ofereix una qualitat excepcional i velocitats d’impressió ràpides.

Zebra GX430 S-ie.cat

Ample d’impressió
104 mm / 4.09 “

Resolució d’impressió
300 ppp / 12 punts per mm

Velocitat màxima d’impressió
4 “/ 102 mm per segon (300 ppp)

Sensor de mitjans

Sensors transmisors i reflectors fixos (estàndard) Sensor transmisor de

múltiples posicions i reflector d’ample complet (opcional)

Mètodes de comunicació
Interfície serial de detecció automàtica RS-232, DB-9 USB V1.1, bidireccional, Centronics paral·lel, Ethernet – 10/100 intern (opcional) ofert en combinació amb USB i interfície serial (reemplaça el port paral·lel), Sense fil – 802.11b / go Bluetooth 2.0 (opcional) amb pantalla LCD que s’ofereix en combinació amb interfícies USB i sèrie (reemplaça el port paral·lel)
Els mercats principals són:
  • Cura de la salut
  • Fabricació
  • Venda minorista
  • Transport
Les aplicacions clau inclouen:
  • Impressió d’etiquetes d’alta resolució
  • Fabricació lleugera
  • Cura de la salut
  • Etiquetatge d’inventari minorista

ACONSEGUEIX UNA MOSTRA DE RIBBON

b

b

b

ACONSEGUEIX UN LLAPIS DE NETEJA DE CAPÇALS

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

Zebra ZD420 sèries

Un nou nivell de característiques i funcionalitat

La ZD420 ofereix característiques i funcionalitats que porten la simplicitat d’implementació i administració, la facilitat d’ús i la flexibilitat de l’aplicació a un nou nivell en aquesta classe d’impressores. La pròxima generació en la línia d’escriptori de transferència tèrmica de Zebra, la ZD420 reemplaça a la popular GK420t. Els clients obtenen el disseny de petxina fàcil d’usar de Zebra combinat amb una interfície intuïtiva.

Disponibles en models de transferència tèrmica i tèrmica directa, així com models específics per a la cura de la salut, les impressores són ideals per a una àmplia gamma d’entorns. Les opcions de connectivitat i maneig de mitjans que es poden instal·lar en el camp permeten als usuaris comprar el que necessiten avui i, al mateix temps, agregar fàcilment noves funcions en el lloc per a satisfer les necessitats del demà. A més, la ZD420 executa Link-OS i és compatible amb el poderós conjunt d’aplicacions, utilitats i eines de desenvolupament Print DNA de Zebra que brinden una experiència d’impressió superior a través d’un millor rendiment, una capacitat d’administració remota simplificada i una integració més senzilla.

ZD420: quan la facilitat d’ús, la flexibilitat i la simplicitat de gestió són importants.

Zebra ZD421 series S-ie.cat

Zebra ZD421 sèries

Impressores de transferència tèrmica o d’impressió tèrmica directa ZD421 .

IMPRESSIÓ FLEXIBLE I AVANÇADA

Les impressores ZD421, basades en el llegat de la popular GK Sèries de Zebra, afegeixen funcions avançades, flexibilitat innovadora i mesures de seguretat per a dotar-li de tot el necessari durant anys d’ús. Disponibles en models de transferència tèrmica i d’impressió tèrmica directa, incorporen cinc icones LED per a veure a l’instant el que necessita per a mantenir els seus equips en funcionament, ja es tracti de reposar material o de resoldre problemes tècnics. La seva major capacitat de gestió remota ajuda a optimitzar les impressores, realitzar un seguiment i automatitzar la reposició de consumibles i garantir la seguretat.

ZEBRA ZD200 sèries

Solució d’impressió d’escriptori ideal per a clients conscients dels costos

La impressora d’escriptori ZD200 de nivell d’entrada es basa en els 50 anys d’història de Zebra i la seva posició de lideratge en el mercat d’impressores tèrmiques. Zebra és coneguda per produir impressores d’alta qualitat i la sèrie Zebra 200 no és una excepció, ja que brinda una construcció sòlida i simplicitat al segment del mercat conscient dels costos.

La impressora d’escriptori de la sèrie ZD200 està dissenyada per a clients que es beneficiaran d’un preu més baix i un conjunt de funcions modest que requereix una capacitació mínima i que, no obstant això, aprecien els beneficis de la qualitat de Zebra. Aquestes impressores de 4 polzades compten amb una construcció sòlida, una excel·lent experiència llesta per a usar, un funcionament senzill i les característiques bàsiques que els clients actuals necessiten per a mantenir els fluxos de treball en moviment. Disponibles en models de transferència tèrmica o tèrmica directa, aquestes impressores continuaran brindant una experiència d’impressió rendible i de confiança durant els pròxims anys.

QUALITAT INCONFUSIBLE AMB UN VALOR EXCEPCIONAL
No sacrifiqui qualitat per preu assequible. Les impressores de sobretaula ZD200 Sèries de Zebra li donen més. Disseny de qualitat Zebra, funcionament fiable i prestacions bàsiques a un preu assequible —tant acabada de comprar com al llarg de tot el seu cicle de vida. Aquestes impressores presenten una construcció de doble paret i capçals d’impressió completament metàl·lics —components que no solen trobar-se en una impressora bàsica. Amb la millor experiència d’ús immediat del mercat, són fàcils d’instal·lar i de començar a utilitzar. Entre les seves característiques principals es troben connectivitat USB per a interoperabilitat universal, a més d’un solo indicador LED d’estat i un sol botó d’alimentació/pausa per a facilitar la seva operació. Amb el suport d’una xarxa de confiança de Zebra formada per més de 10.000 socis, disposarà d’assistència en qualsevol del món. Compta a més amb qualificació ENERGY STAR® per a reduir les despeses operatives. Creada per a durar anys, la ZD200 Sèries proporciona una extraordinària rendibilitat.

IMPRESSORA DE SOBRETAULA ZEBRA ZD220

Ample d’impressió
4,09 pulg./104 mm per a 203 ppp

Resolució d’impressió
203 ppp / 8 punts per mm

Velocitat màxima
4 pulg./102 mm per segon (203 ppp)

Sensors de mitjans

Sensor de marca negra mòbil, rang limitat des del centre al costat esquerre 

Mètodes de comunicació
USB v2.0 (estàndard)

IMPRESSORA DE SOBRETAULA ZEBRA ZD230

Ample d’impressió
4,09 pulg./104 mm per a 203 ppp

Resolució d’impressió
203 ppp / 8 punts per mm

Velocitat màxima
152 mm / 6 pulg. Per segon (203 ppp)

Sensors de mitjans

Sensor de marca negra mòbil, rang limitat des del centre al costat esquerre

Mètodes de comunicació
USB v2.0 (estàndard)
Ethernet opcional o Bluetooth 4.1 o 802.11ac i Bluetooth 4.1

 

cinc raons per a comprar una zebra zd421

compari que impressora de sobretaula zebra s’adapta millor a les seves necessitats