972 102 616 info@s-ie.cat

SISTEMES D’IMPRESSIÓ TÈRMICA

Impressores d’escriptori, disseny compacte i manejable.

slide 1
Honeywell PXie series
Printronix T8000 OVD S-IE.cat
Image Slide 2
Honeywell PC42 series
Honeywell PC42 series
Image Slide 3
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

IMPRESSORES D’ESCRIPTORI ZEBRA

MENYS ESPAI, MAJOR RENDIMENT.

Zebra ZD600 series S-ie.cat

ZD600 sèries

FUNCIONS PREMIUM, MÀXIM RENDIMENT, SEGURETAT INCOMPARABLE
La ZD600 Sèries, la impressora que compleix quant a qualitat d’impressió, productivitat, flexibilitat d’aplicacions i simplicitat de gestió. La impressora de sobretaula ZD621 es basa en el llegat de la líder GX Sèries i es troba disponible en models de transferència tèrmica, d’impressió tèrmica directa, per a atenció sanitària i RFID. Les impressors premium ZD621 porten qualitat d’impressió industrial a un equip de sobretaula compacte, la qual cosa es tradueix en altes velocitats d’impressió, excel·lent qualitat d’impressió, capacitat de gestió senzilla i seguretat.

IMPRESSORES DE SOBRETAULA TSC

RENDIMENT SUPERIOR, RÀPID I ASSEQUIBLE, AMB LA LLEGENDÀRIA DURABILITAT TSC

tsc TE200 series S-ie.cat

Sèrie TE200

La introducció de la nova sèrie TE200 expandeix creixent línia d’impressores d’etiquetes d’escriptori de classe assequibles i d’alt rendiment de TSC Auto ID.

La sèrie TE200 ofereix als clients a tot el món una impressora d’escriptori competitiva, durable, de nivell d’entrada que és alhora versàtil i fàcil d’usar.

Els primers dos models disponibles en la sèrie TE200 són el vaixell almirall TE200 i TE210, que ofereixen la resolució d’impressió estàndard de la indústria de 8 punts per mm (203 ppp) a una velocitat de 15 cm (6 polzades) per segon, i els models TE300 i TE310 de 12 punts per mm (300 ppp) per a imprimir fonts petites, codis de barres o gràfics. La sèrie TE200 ofereix als clients una magnífica combinació de preu i rendiment, que compta amb un processador ràpid de 400 MHz; TE200 i TE300 ofereixen 16 MB de memòria DRAM i 8 MB de memòria d’emmagatzematge Flaix; i TE210 i TE310 ofereixen 64 MB de SDRAM i 128 MB de memòria Flash i una garantia estàndard de dos anys.

IMPRESSORES D’ESCRIPTORI HONEYWELL

FÀCILS D’INSTAL·LAR I UTILITZAR

PC42T plus

Fàcil d’instal·lar i llesta per a imprimir, la millorada PC42t Plus és una elecció econòmica per a suports fins a 100mm d’amplària. Gràcies a l’admissió de ribbons més llargues, el temps d’inactivitat es redueix i els ribbons es poden compartir amb impressores majors per a proporcionar una flexibilitat de suports augmentada.

IMPRESSORES DE SOBRETAULA PRINTRONIX

DISSENYADES PER A SER ASSEQUIBLES AMB CARACTERÍSTIQUES FLEXIBLES

Impressora de sobretaula Printronix T-800

La T800 és una impressora tèrmica d’escriptori d’alt rendiment amb productivitat de nivell empresarial, rendiment de confiança i característiques d’alta gamma com RFID i Wifi.
La T800 és la primera impressora d’escriptori de Printronix que incorpora la seva reconeguda arquitectura de sistema Printronix (PSA) i inclou un conjunt complet de funcions que estalvien treball i eines d’administració de la impressora per a facilitar les operacions diàries.

Printronix-t800 s-ie.cat

ACONSEGUEIX UNA MOSTRA DE RIBBON

b

b

b

ACONSEGUEIX UN LLAPIS DE NETEJA DE CAPÇALS

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

Contacta amb nosaltres