972 102 616 info@s-ie.cat

TSC CPX4 sèries

Inspirades en un món de color

Sèrie CPX4

  • Velocitat d’impressió ràpida: fins a 30 cm (11,8 polzades) per segon
  • Alta Resolució 1200 x 1200 PPP
  • Ample d’inputs ajustables entre 1″ i fins a 4.72″
  • Programa d’Administració de Color TSC per a ajustar els colors exactament
  • Un any de garantia
  • Suport versàtil per a inputs
  • Ports USB i Ethernet ràpids i eficients
  • Cartutxos de tinta d’alta capacitat

Aplicacions

Producció i fabricació

Cura de la salut

Logística i magatzems

Vendes minoristes

Oficines i educació

Hospitals i serveis

Sector alimentació

Petites i mitjanes empreses

Absoluta Rendibilitat

Les impressions sota demanda amb la sèrie CPX4 redueix significativament el cost de l’operació d’impressió d’etiquetes imprimint etiquetes que necessites i quan les necessites. La Sèrie CPX4 estalvia temps i diners eliminant la necessitat d’ordenar etiquetes pre impreses amb una quantitat mínima. Addicionalment el nostre cartutx de tinta d’alt rendiment pot imprimir més etiquetes mentre redueixes la necessitat de canviar-los.

Servei Integral

La Sèrie CPX4 inclou el servei just cap a la impressora. El Programa d’Administració de Color de TSC produeix colors que són clars i exactes. La Sèrie CPX4 ofereix un any de garantia del nostre dedicat equip de suport. TSC ofereix càlculs de costos de tintes que ajuda a estimar el cost per pàgina assegurant-se el millor ROI, la sèrie CPX4 permet integrar-se amb els últims sistemes operatius i ve amb el programa de disseny i edició d’etiquetes personalitzades BarTender UltraLite.

PRIMERA IMPRESSORA D’ETIQUETES EN COLOR DE TSC

Destacada Velocitat

Amb una velocitat d’impressió de fins a 11,8 pps, la sèrie CPX4 és perfecta per a totes i cadascuna de les aplicacions, i satisfà el flux constant de demandes del mercat d’etiquetes nítides i d’alta qualitat.

Qualitat Excepcional

La sèrie CPX4 està dissenyada per a etiquetes a tot color a comanda que proporcionen imatges a tot color, text clar i codis de barres nítids amb una resolució d’impressió de 1200 x 1200 PPP.

La nostra tinta és capaç de mantenir la seva qualitat al llarg del temps, mantenint un color impermeable i molt durador.

Extrema Flexibilitat

Amb l’habilitat de produir etiquetes d’alta qualitat sota demanda a casa, la sèrie CPX4 permet una flexibilitat extrema per a múltiples etiquetes a color que estaven limitades a un temps o Ordre de quantitat mínima. L’ample de l’input pot ser ajustat des de mínim 1″ i fins a 4.72″. La Sèrie CPX4 és capaza d’imprimir tirajes curts d’etiquetes ràpidament a un cost efectiu.

Compliment de la Indústria

Imprimir etiquetes amb les Sèries CPX4 és possible lliurar etiquetes de compliment GHS o qualsevol requeriment de la indústria. És perfecta per a encaixar en qualsevol regulació d’etiquetes com a resistència a l’aigua, esvaïment, abrasió i taques.

 

CPX4P s-ie.cat

La Sèrie CPX4, consta de la CPX4P i CPX4D, és una solució d’impressió d’etiquetes digital avançada, permetent un disseny d’etiqueta personalitzat, utilitzant tintes basades en pigments o colorants amb qualitat de resolució sorprenent a una velocitat líder en la indústria.

Amb els Beneficis de la impressió d’etiquetes digitals, la sèrie CPX4 de TSC és capaç de produir tirajes curts d’etiquetes d’ample de 1″ (25.4 mm) fins a 4.72″ (120 mm) amb data variable i millor cost efectiu comparat amb les etiquetes pre impreses. La Sèrie CPX4 fa fàcil el treball de crear i imprimir múltiples dissenys d’etiquetes amb colors vibrants en poc temps. Amb el programa d’administració de color de TSC, els colors són impresos exactament a una resolució de 1200 x 1200 PPP, imatges, codis de barres i text sempre seran nítids.

La Sèrie CPX4 encaixa perfectament en totes les aplicacions que requereixen satisfer contantemente les afluències comptants de les noves demandes del mercat per a etiquetes clares i d’alta qualitat. És la solució sense complicacions per a empreses que desitgen flexibilitat per a crear etiquetes sense comprometre qualitat i temps. Amb una garantia d’un any, TSC proporciona suport integral del nostre equip dedicat.

Destacada Velocitat

• L’Arquitectura de capçal de línia permet una velocitat d’impressió de fins a 11.8 PPP

Qualitat Excepcional

• Excel·lent resolució de 1200 x 1200 PPP en color viscut, imatges i textos nítids
• La tinta d’alta qualitat manté el seu rendiment adequadament al llarg del temps

Extrema Flexibilitat

• Capaç de manejar inputs ajustables per a imprimir etiquetes petites de 25.4 mm (Ample) x 6 mm (Llarg)
• Capacitat d’imprimir dades variables, suportant disseny d’etiquetes personalitzats a casa i en menys temps

Compliment Industrial

• Capaç de lliurar Etiquetes de Normativa – GHS i suportar requeriments industrials amb resistència a l’aigua, esvaïment, abrasió i taques per a una durabilitat a llarg termini

Absoluta Rendibilitat

• La impressió d’etiquetes digital estalvia molts diners sense desaprofitaments i obsolescència
• Els cartutxos de tinta d’alt rendiment signifiquen menys canvis

Servei Integral

• EL Programa d’Administració de Color de TSC permet claredat i exactitud
• Programa de Garantia tot en un, Servei de càlcul de cost és inclòs en BarTender UltraLite