972 102 616 info@s-ie.cat

IMPRESSORES INDUSTRIALS HONEYWELL

ROBUSTES, RESISTENTS I FIABLES.

 

Vull saber més de Honeywell

HONEYWELL PX940

La sèrie PX940 porta la impressió industrial a un nou nivell de precisió i simplicitat en proporcionar als clients una impressió de precisió sense errors, augmentant l’eficiència de la producció i reduint els costos operatius.

Etiquetes sense defectes

La tecnologia de verificació d’etiquetes integrada verifica i garanteix que les etiquetes s’imprimeixin amb precisió en tot moment; notifica instantàniament l’estat d’aprovació/rebuig i el grau ANSI.

Impressió de precisió per a etiquetes petites

La impressió extremadament precisa de fins a +/- 0,3 mm elimina virtualment les etiquetes i els codis de barres de baixa qualitat, il·legibles.

Honeywell PX940_s-ie.cat

Gestió i supervisió d’actius intel·ligents

El software d’intel·ligència operativa proporciona anàlisis d’analítiques predictives i dades sobre l’estat de la impressora per a ajudar els administradors a supervisar tota la seva flota d’impressores i evitar problemes de manera proactiva, la qual cosa garanteix el màxim temps de funcionament.

No es requereix PC

La capacitat d’impressió intel·ligent li permet configurar els ajustos en la impressora sense la necessitat d’un ordinador host.

Ús i manteniment senzill i intuïtiu

Fàcil d’usar i mantenir, amb una interfície de pantalla tàctil multilingüe en color, disseny de càrrega lateral ràpida i una rutina de neteja de capçals d’impressió incorporada que proporciona una qualitat d’impressió òptima i una vida útil més prolongada del capçal d’impressió.

La família PX940 d’impressores industrials d’alt rendiment amb tecnologia de verificació d’etiquetes integrada proporciona una impressió sense errors. Desenvolupada per a companyies que estan subjectes a multes imposades per l’incompliment de les normes reguladores i devolucions d’enviaments a causa de codis de barres il·llegibles, la sèrie PX940 imprimeix codis de barres que estan lliures de defectes i amb una precisió del 100% en tot moment. El verificador totalment integrat permet una configuració ràpida fins i tot a imprimir i verificar diferents etiquetes.

Amb els graus d’aprovat/suspès i ANSI d’1 a 4 , les etiquetes defectuoses que no compleixen amb un llindar establert s’anul·len i es reimprimeix una nova etiqueta. La impressora PX940 té un registre d’impressió de fins a +/- 0,3 mm. La tendència cap a la miniaturització requereix la impressió en etiquetes cada vegada més petites. La PX940 imprimirà amb precisió en etiquetes petites, de vora a vora amb poca tolerància a errors.

Les impressores PX940 són adequades per al transport i la logística, els productes farmacèutics i l’atenció mèdica, els centres d’enviament i distribució, la fabricació industrial, els proveïdors de peces per a automòbils i les aplicacions que estan regulades i requereixen una impressió d’alta precisió i sense errors. La impressora PX940 està disponible en dues versions: una amb el verificador integrat i una opció sense el verificador integrat. Totes dues versions estan disponibles amb característiques estàndard com Bluetooth® i capacitat d’impressió intel·ligent, en les quals els usuaris poden configurar i ajustar la configuració sense necessitat d’un ordinador host.

Amb una plataforma de firmware de Honeywell que admet múltiples llenguatges d’impressió, la impressora PX940 és una substitució fàcil per a impressores de la competència. Un resistent mecanisme d’impressió metàl·lic, a més de la possibilitat de substituir el platen i el capçal d’impressió sense necessitat d’eines, ajuden a minimitzar els períodes d’inactivitat i les necessitats de manteniment. La impressora PX940 pot admetre una àmplia gamma de consumibles – incloent cintes d’entrada i sortida de tinta amb una grandària de nucli d’una polzada –, la qual cosa permet un temps màxim entre el reproveïment de consumibles. Gràcies a les ràpides velocitats d’etiquetatge i impressió, de fins a 350 mm/s (14 pps), la PX940 s’adapta a les canviants necessitats de les operacions dinàmiques.

Honeywell PM sèries

Les impressores intel·ligents i programables de la sèrie PM li ofereixen un rendiment fiable que garanteix el temps d’activitat, una ràpida implantació i integració, i la producció més ràpida de la seva classe; i no requereixen de connexió a un PC. Les impressores PM43/43c (101,6 mm) i el model PM23c (50,8 mm) estan disponibles en una varietat de grandàries de carcassa i tipus de portes perquè s’ajustin a la seva aplicació exacta.

Preparada

Les impressores de la sèrie PM són les més ràpides d’implementar i fàcils d’integrar, i encaixen en pràcticament qualsevol entorn.

Fiabilitat

Ja en la seva tercera generació, les impressores PM43, PM43c, PM23c formen part de la provada família d’impressores industrials de gamma mitjana de la sèrie PM.

Intel·ligent

Executi les aplicacions directament dins de la impressora, controli els perifèrics i elimini la necessitat de connectar un PC mitjançant C# per a Impressores o FingerPrint.

Connectat

Opcions de connectivitat flexibles; a més, cada impressora de la sèrie PM compta amb una interfície web multilingüe per a una senzilla gestió remota dels dispositius.

Vibrant

Pantalla gran tàctil en color, en diversos idiomes i inalterable, o interfície d’usuari amb icones intuïtives.

Ràpid

Ràpida velocitat d’impressió a 304 mm/s (12 ips) i qualitat d’impressió de codis de barra constant amb exactitud mil·limètrica.

Flexible

Estan disponibles en tres grandàries de carcassa diferents, totes amb diverses configuracions de porta, per a adaptar-se a les seves necessitats específiques, i compten amb una àmplia gamma d’accessoris per a oferir màxima compatibilitat amb els consumibles.

Capacitat RFID

També estan disponibles en configuracions RFID capaces de xifrar i imprimir simultàniament etiquetes RFID de freqüència àgil.

Les impressores industrials PM43 i PM43c (101,6 mm) i PM23c (50,8 mm) de gamma mitjana ofereixen una fiabilitat provada, una ràpida instal·lació i integració, i connectivitat avançada per a maximitzar el temps d’activitat. Resulten idònies per a aplicacions en centres de distribució, magatzems, operacions de fabricació i centres de transport.

La sèrie PM s’ha dissenyat per a facilitar la integració i accelerar la implantació.

Minimitzi les necessitats de formació i de suport tècnic de la seva plantilla amb característiques intuïtives, com una vibrant pantalla tàctil en color o una interfície d’usuari amb icones intuïtives. Les notificacions es mostren a la dreta de la pantalla, i la interfície es pot bloquejar per a evitar la manipulació indeguda.

A més, amb la més àmplia varietat d’opcions de connectivitat en la seva classe –que inclou certificacions wifi i CCX de Cisco, a més de connectivitat Bluetooth® addicional–, la sèrie PM ràpidament interacciona amb pràcticament qualsevol xarxa IPv4 o IPv6.

Les impressores PM ofereixen un rendiment excepcional en entorns adversos gràcies a una carcassa metàl·lica resistent i a una velocitat d’impressió superior en la seva classe de 304 mm/s (12 ips). Més enllà de la productivitat quant a velocitat, les impressores PM també li permeten treballar amb major eficàcia en reduir els errors en l’etiquetatge i augmentar l’eficiència dels processos.

Les aplicacions incloses en la impressora poden controlar directament altres dispositius com a escàners, bàscules, teclats i altres perifèrics, sense necessitat de connectar la impressora a cap ordinador.

HONEYWELL PM42

La impressora d’etiquetes industrial de gamma mitjana PM42 de Honeywell està dissenyada per a oferir la màxima fiabilitat i temps d’activitat. Amb una construcció duradora i una interfície intuïtiva i fàcil d’usar, és ideal per a entorns de centres de distribució, magatzems, fabricació, transport i detallistes.

Escabrós

Una carcassa totalment metàl·lica garanteix fiabilitat i temps de funcionament més prolongats, i pot admetre impressions d’alta resistència.

Tecnologia d’impressió intel·ligent

Les velocitats d’impressió líders en la seva classe de fins a 300 mm / s (12 ips) permeten impressions de gran volum durant les hores de més volum de feina. Executi aplicacions sofisticades directament en la impressora amb la tecnologia d’impressió intel·ligent de Honeywell líder en la indústria.

Fàcil d’usar

Una pantalla LCD a tot color amb suport en diversos idiomes proporciona una interfície d’usuari intuïtiva i convenient. Els accessos directes únics per a la configuració d’etiquetes amb una sola tecla fan que el manteniment sigui més convenient, la qual cosa redueix les necessitats de capacitació de la força laboral i suport de dispositius.

Interfície web incorporada

Una interfície web integrada permet una fàcil instal·lació, monitoratge i configuració a través de dispositius com a computadores mòbils, tauletes i telèfons intel·ligents. Les capacitats integrades de diagnòstic i administració de dispositius redueixen el temps d’inactivitat i simplifiquen la implementació.

Serveis de reparació de Honeywell

Els serveis de reparació de Honeywell brinden suport i servei de camp líders en la indústria per a clients i socis. El servei de Honeywell ajuda a millorar la productivitat, la confiabilitat del dispositiu i el temps d’activitat.

A diferència de les impressores de la competència que incorporen components de plàstic, la impressora PM42 presenta una construcció d’alumini fos totalment metàl·lic per a una major durabilitat i confiabilitat en els entorns industrials més durs. Amb un capçal d’impressió magnètic de muntatge ràpid, dissenyat per a una extracció ràpida sense eines, i un platen d’impressió fàcilment extraïble, la impressora PM42 minimitza el temps d’inactivitat i redueix els costos de manteniment.

Amb una pantalla gràfica a tot color que inclou 9 idiomes seleccionables per l’usuari, la PM42 és intuïtiva i fàcil d’usar, la qual cosa redueix les necessitats de capacitació de la força laboral i suport de dispositius. I els treballadors poden administrar fàcilment els seus treballs d’impressió des de prop o lluny amb la interfície web integrada de la impressora, que permet una fàcil instal·lació, monitoratge i configuració a través de dispositius mòbils, inclosos tauletes i telèfons intel·ligents.

La impressora PM42 proporciona impressió tèrmica industrial ràpida i de gran volum, la qual cosa la converteix en una opció assequible per a les organitzacions que imprimeixen entre 5.000 i 15.000 etiquetes per dia. Amb les seves velocitats d’impressió líders en la seva classe de fins a 300 mm / s (12 ips), obtindrà un clar avantatge de productivitat. I amb la seva tecnologia d’impressió intel·ligent, lliurada a través de Honeywell C # per a impressores i empremtes dactilars, pot executar aplicacions, imprimir etiquetes i fins i tot controlar altres dispositius directament des de la impressora, sense la necessitat d’un PC connectat.

El llenguatge de programació tot en un seleccionable per l’usuari inclòs en cada impressora PM42 li permet adaptar-se fàcilment a la majoria de les infraestructures de TU, i s’implementa ràpidament en entorns d’impressores mixtes o de Honeywell existents.

HONEYWELL PD43

Dissenyades des de zero per a oferir un rendiment d’impressió en el menor espai possible, les impressores de la sèrie PD brinden confiabilitat d’impressió de classe comercial, una interfície d’usuari simple i intuïtiva i reconegudes capacitats d’impressió intel·ligent en un paquet assequible.

 • Executi aplicacions directament dins de la impressora, controli els perifèrics i elimini la necessitat d’un PC connectat, utilitzant C # per a impressores o empremtes dactilars.
 • Grandària reduïda per a instal·lació en taules compactes i armaris extraïbles.
 • El xassís de metall resistent i el mecanisme d’impressió brinden protecció a la inversió.
 • La pantalla intuïtiva en color en 10 idiomes o la interfície d’icones simplifiquen la configuració i el manteniment.
 • El suport complet del llenguatge de comandos de la impressora, inclòs ZSim2, facilita l’actualització.

Les impressores industrials lleugeres de la sèrie PD incorporen les últimes innovacions d’impressió en un paquet compacte i assequible. Ideals per a espais reduïts, ubicacions poc profundes i gabinets extraïbles, les impressores de la sèrie PD es van dissenyar per a oferir una impressió sense compromisos en l’espai més petit possible. Adequades per al centre de distribució i el magatzem, així com per al servei de passatgers d’aerolínies, les impressores de la sèrie PD mantenen una llarga tradició de rendiment de confiança que va començar amb les impressores PD41 / PD42. El ràpid temps d’etiquetatge i les velocitats d’impressió de fins a 200 mm / s (8 ips) garanteixen que les impressores PD43 s’adaptin a les necessitats canviants de les operacions dinàmiques. Un xassís totalment metàl·lic, un sòlid mecanisme d’impressió d’alumini fos i el reemplaçament del capçal d’impressió i el platen sense eines ajuden a minimitzar el temps d’inactivitat i el manteniment. Amb una varietat d’opcions de portes, les impressores de la sèrie PD admeten una àmplia gamma de suports: incloses les cintes d’entrada i sortida de tinta amb nuclis de mitja polzada o una polzada, la qual cosa permet maximitzar el temps entre reproveïment de paper. Les impressores de la sèrie PD porten la impressió industrial a un nou nivell de simplicitat amb una pantalla gràfica en color que facilita la instal·lació, la configuració i els ajustaments, tot sense una computadora host. I gràcies a les capacitats d’impressió intel·ligent, les impressores de la sèrie PD poden fins i tot executar aplicacions i eines directament, eliminant per complet la necessitat d’un PC connectat.

 

ACONSEGUEIX UNA MOSTRA DE RIBBON

b

b

b

ACONSEGUEIX UN LLAPIS DE NETEJA DE CAPÇALS

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

HONEYWELL CLASSE I

La família I-Class Mark II d’impressores industrials de codis de barres de rang mitjà pot seguir fàcilment el ritme de les aplicacions de demanda d’etiquetes d’alta velocitat. Amb un processador d’última generació, el rendiment de la impressora és molt ràpid. I gràcies a un disseny modular, és fàcil agregar i / o canviar opcions d’impressora per a actualitzar i reconfigurar a mesura que creixen les necessitats del seu negoci.

Construcció robusta

Compta amb un disseny accionat per engranatges i un marc d’alumini fos durador. La finestra lateral transparent li permet monitorar fàcilment els nivells de subministrament de mitjans.

Honeywell I-class S-ie.cat

Múltiples ports de comunicació

Els ports de comunicació inclouen serial, paral·lel, USB, LAN, 2 ports USB Host i SDIO, W-LAN i targeta d’interfície GPIO.

Pantalla gràfica LCD fàcil d’usar

La pantalla retroiluminada de gràfics LCD 128×64 de set botons és fàcil de llegir, la qual cosa permet una configuració d’etiquetes fàcil d’usar.

5 idiomes per a triar

Menú multilingüe disponible en anglès, espanyol, alemany, italià i francès.

Fàcil d’integrar

Inclou DPL i altres emulacions de llenguatge populars que permeten que la impressora s’integri fàcilment en les seves aplicacions noves o existents.

Fàcil de mantenir

L’ampli accés al capçal d’impressió fa que la I-Class Mark II sigui fàcil de mantenir amb un reemplaçament ràpid del capçal d’impressió i del rodet portapapers.

Fàcil d’actualitzar

Les opcions instal·lables en el camp, com a talladors, sensors de pelat i rebobinat i capacitats de transferència tèrmica, es poden agregar fàcilment per a actualitzar una impressora base.

Les impressores industrials de codis de barres de gamma mitjana I-Class Mark II tenen la velocitat i la durabilitat que necessita per a aplicacions d’alta productivitat en enviament i recepció, identificació de productes, etiquetat de farmàcies i seguiment d’actius.

Amb una reputació llegendària en la indústria com a impressora d’alta qualitat, les impressores I-Class Mark II tenen un preu competitiu, són de confiança i fàcils d’integrar.

Les impressores I-Class Mark II estan carregades amb moltes característiques estàndard, inclòs un processador ràpid, gran memòria i una àmplia selecció de ports de comunicació. A més, el capçal d’impressió IntelliSEAQ ™ compta amb un revestiment durador, millor resistència a l’abrasió i una vida útil més llarga.

Les impressores I-Class Mark II també són versàtils. Usi’ls en una àmplia varietat d’aplicacions industrials amb una àmplia gamma d’opcions, connectivitat, compatibilitat amb mitjans i compatibilitat amb emulació.

Especificacions d’un cop d’ull:

Capçal d’impressió: Tèrmic directe; transferència tèrmica opcional
Ample del rotllo de paper: de 25,4 mm a 118,1 mm (de 1,0 a 4,7 pulg.)
Ample màxim d’impressió: 105,7 mm (4,16 polzades)
Velocitat d’impressió:
I-4212e: 304 mms (12 ips), 8 mmps (203 ppp)
I-4310: 254 mms (10 ips), 12 mmps (300 ppp)
I-4606: 152 mms (6 ips), 24 mmps (600 ppp)
LAN amb cable Ethernet 10/100, W-LAN amb protocol de seguretat WPA2, 2 ports de host USB i SDIO, targeta d’interfície GPIO

Honeywell Clase H S-ie.cat

HONEYWELL CLASSE H

La família d’impressores H-Class presenta models de 4, 6 i 8 polzades i resolucions d’impressió de 203, 300, 400 i 600 ppp. Una combinació de característiques d’alta qualitat, rendiment i confiabilitat robusta fan de la Classe H un valor excel·lent entre les impressores d’etiquetes de primera classe en el mercat. Estan dissenyats per a aplicacions d’etiquetatge de gran volum i alta resolució. I les impressores H-Class sobresurten en la categoria d’alta productivitat amb característiques modulars fàcils de mantenir i opcions instal·lables en camp.

 

 • Les impressores H-Class vénen de sèrie amb Ethernet, paral·lel, sèrie i USB. Hi ha altres opcions de comunicació disponibles.
 • La compatibilitat versàtil amb suports admet cintes amb el costat revestit cap a dintre o el costat revestit cap a fora, el que facilita l’administració de l’inventari de cintes.
 • Pantalla gran LCD gràfica de 240×320 per a facilitar la navegació pels menús i la recopilació de dades.
 • Menú multilingüe disponible en anglès, espanyol, alemany, italià i francès.
 • La construcció resistent presenta un disseny accionat per engranatges i un marc d’alumini fos durador.

Les impressores industrials d’alt rendiment de classe H estan dissenyades per a aplicacions d’etiquetatge de gran volum i alta resolució en entorns de fabricació, emmagatzematge i transport. Les característiques d’alta qualitat, el rendiment i la confiabilitat robusta fan de la Classe H un valor excel·lent entre les impressores de primera classe en el mercat. Consideri el cost total de propietat. La Classe H ho redueix amb un disseny sense corretja impulsat per engranatges que brinda un rendiment que genera confiança per a les seves operacions de missió crítica les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. La construcció modular també augmenta el temps d’activitat per a aconseguir els nivells més alts de productivitat de l’usuari. I amb la seva pantalla gran gràfica, la Classe H proporciona una vista fàcil de llegir per a una navegació ràpida i notificacions de la impressora. Especificacions d’un cop d’ull: Capçal d’impressió: Tèrmica directa i transferència tèrmica Rang de longitud de la impressora: 6 mm a 2539,75 mm (0,25 pulg. A 99,99 pulg.)

HONEYWELL CLASSE M

M-Class ™: les impressores Mark II ofereixen un gran valor per a aplicacions de magatzem, atenció mèdica, logística i minoristes. Es mantenen al dia amb les aplicacions d’alta demanda d’etiquetes, amb un rendiment més ràpid que moltes impressores de la seva classe. Les impressores M-Class també compten amb un disseny modular i opcions instal·lables en camp per a reduir el temps d’inactivitat i millorar l’eficiència.

 • La pantalla gràfica LCD retroiluminada de cinc botons i 128 x 64 és fàcil de llegir, la qual cosa permet una configuració d’etiquetes fàcil d’usar.
 • La construcció robusta compta amb un marc d’alumini fos a pressió de precisió.
 • Menú multilingüe disponible en anglès, espanyol, alemany, italià i francès.
 • Utilitza DPL àmpliament utilitzat i és compatible amb els llenguatges de comando d’impressora PL-Z (Zebra), PL-I (Intermec) i PL-B (Boca) per a facilitar les emulacions.
 • El disseny modular permet opcions actualitzables per l’usuari en el camp, com a transferència tèrmica i rebobinatge intern.
Honeywell m-class S-ie.cat

Les impressores industrials compactes M-Class Mark II s’ajusten al seu pressupost i, al mateix temps, proporcionen un rendiment d’impressió industrial en un espai compacte. Són perfectes per a aplicacions de magatzem, sanitat, logística i venda minorista. Amb unes mesures de 259 x 257 x 462 mm (10,21 x 10,10 x 18,19 polzades), la petjada més petita és ideal per a usuaris que necessiten la potència de les impressores industrials però han de considerar les limitacions d’espai. Les impressores M-Class Mark II també redueixen el cost total de propietat amb components fàcils de mantenir. Ells també són versàtils. Usi’ls en una àmplia varietat d’aplicacions amb una varietat de compatibilitat de mitjans, connectivitat, suport d’emulació i opcions..

Guia de selecció d’impressores Honeywell