972 102 616 info@s-ie.cat

IMPRESSORES INDUSTRIALS ZEBRA

DISSENYADES PER ALS ENTORNS MÉS EXIGENTS.

Vull saber més de zebra

ZEBRA ZT510

Característiques innovadores de la impressora industrial ZT510 de Zebra.

Fiabilitat 24 hores al dia, 7 dies a la setmana per a eliminar el temps d’inactivitat.

Els clients necessiten sistemes d’impressió que puguin recolzar els seus processos crítics i mantenir-se a l’avantguarda de les creixents demandes. La ZT510 compta amb els components interns i els mecanismes d’impressió d’alta qualitat i de renom mundial de Zebra per a garantir un rendiment impecable les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, proporcionar una qualitat excel·lent de manera constant i eliminar pràcticament el costós temps d’inactivitat.

Zebra ZT510 S-ie.cat

Durabilitat inigualable en les condicions més difícils

Amb un disseny totalment metàl·lic, una construcció resistent i botons de dom segellats per a evitar l’entrada de pols, brutícia i humitat, la ZT510 se sent com a casa en els entorns de fabricació i magatzem més durs de l’actualitat. Aquest cavall de batalla durador està dissenyat per a suportar anys de funcionament continu, a més de temperatures extremes, pols, manipulació brusca i més.

Valor que no superarà el pressupost

La ZT510 és ideal per a empreses preocupades pels costos, ja que ofereix un rendiment d’impressió d’última generació a un preu excepcional. Proporciona un alt cicle de treball, una gran confiabilitat, un processament ràpid, capacitats avançades de Link-OS i totes les característiques bàsiques necessàries, sense el cost addicional de les quals no es necessiten. Fins i tot té la qualificació ENERGY STAR® per a protegir encara més els resultats finals.

Una varietat d’opcions de connectivitat per a una configuració flexible

Amb una varietat d’opcions de comunicació estàndard que inclouen USB, Serial, Gigabit Ethernet i Bluetooth® LI, la ZT510 és fàcil d’integrar en sistemes existents i connectar-se a diverses xarxes. Paral·lel opcional, 802.11a / c amb Bluetooth® 4.0, USB Host i IPv6 també estan disponibles.

Adaptabilitat per a satisfer les necessitats canviants

La ZT510 està dissenyada per a créixer i canviar amb les necessitats comercials en el futur simplificant les actualitzacions de hardware, integrant-se sense problemes amb el software d’administració de dispositius comú i optimitzant les actualitzacions de software amb aplicacions Link-OS fàcils d’usar.

Capacitats addicionals que milloren el rendiment

Des del processador ràpid que permet un rendiment ràpid fins i tot de gràfics complexos fins a la ranura per a targeta host USB opcional convenientment situada en la part posterior de la impressora, la ZT510 optimitza el rendiment en tot moment. I els codis QR dinàmics brinden suport addicional “a comanda” basada en la web per a resoldre ràpidament els errors de la impressora.

ZEBRA ZT400 sèries

Impressores de la sèrie ZT400 de Zebra: dissenyades per a créixer amb les necessitats canviants

Mantingui les operacions crítiques en moviment amb les duradores impressores de la sèrie ZT400 de Zebra construïdes amb un marc totalment metàl·lic. Amb tecnologia avançada, inclosa una pantalla gran tàctil a color i opcions de connectivitat versàtils, aquestes impressores porten el rendiment a un nou nivell i s’adapten a les necessitats canviants dels clients. Intuïtius d’integrar i operar, compten amb el programari Print DNA de Zebra impulsat per Link-US per a brindar una intel·ligència i innovació incomparables per a un rendiment excepcional i una capacitat d’administració remota simplificada. Reemplaci fàcilment les impressores heretades amb ZPL, EPL o llenguatges de comandos que no siguin de Zebra.

Disponibles en tres resolucions d’impressió i dos amples d’impressió, són ideals per a una àmplia gamma d’aplicacions. Els clients poden comprar el que necessiten avui i agregar noves funcions en el lloc demà amb opcions instal·lables en el camp, com a maneig de mitjans i un codificador RFID. A més, agregui la solució d’etiquetatge en metall RFID instal·lable en fàbrica o en camp de Zebra * per a imprimir i codificar etiquetes RFID per al seguiment d’actius metàl·lics.

La connectivitat estàndard inclou Serial, Ethernet, USB, host USB dual i Bluetooth 4.1. Agregui Wi-Fi / Bluetooth 4.1 802.11ac de doble banda opcional per a connexions ràpides i de confiança. Dues ranures de mitjans obertes li permeten agregar paral·lel i més.

Els mercats principals són:
Fabricació
Transportació
Venda minorista
Cura de la salut
Les aplicacions clau inclouen:
Gestió d’actius
Cross Docking
La gestió de l’inventari
Seguiment de mostres de laboratori
Recepció / Enviament
Logística inversa
Seguiment de treball en procés
Etiquetat de compliment
Etiquetes d’informació
Etiquetat de registres mèdics
Etiquetatge de comandes
Etiquetat de receptes
Control de qualitat

ZEBRA ZT411

La ZT411 té una pantalla a tot color de 4,3 polzades per a veure l’estat d’un cop d’ull, ample d’impressió de 4 polzades i velocitats d’impressió de fins a 14 polzades per segon. Ofereix una impressió d’alta resolució (600 ppp). Afegeixi prestacions RFID per a imprimir i codificar identificadors RFID UHF generals o etiquetes sobre metall més gruixudes.

Zebra ZT411 S-IE.cat

AMPLÀRIA D’IMPRESSIÓ
104 mm/4,09 in

VELOCITAT MÀXIMA D’IMPRESSIÓ
14 ips/356 mm per segon

MÈTODES DE COMUNICACIÓ
De sèrie:
USB 2.0, alta velocitat, RS-232 sèrie, Ethernet 10/100, Bluetooth 4.1, host USB doble
Opcional:
Paral·lel (interfície bidireccional)
Ràdio doble sense fil amb 802.11ac/*Bluetooth 4.1, Ethernet 10/100, interfície d’aplicador

RESOLUCIÓ D’IMPRESSIÓ
203 ppp/8 punts per mm
300 ppp/12 punts per mm (opcional)
600 ppp/24 punts per mm (opcional solo per a la ZT411)

CONSTRUCCIÓ
Carcassa metàl·lica i coberta de material metàl·lica de plec doble amb finestra de visualització gran i transparent

Zebra ZT421 S-ie.cat

ZEBRA ZT421

Ràpida i fiable, la ZT421 compta amb una pantalla a tot color de 4,3 polzades per a veure l’estat de la impressora d’un cop d’ull i fer canvis de configuracions ràpidament. Té un ample d’impressió de 6 polzades i pot imprimir fins a 12 polzades per segon.

AMPLÀRIA D’IMPRESSIÓ
168 mm/6,6 *in

VELOCITAT MÀXIMA D’IMPRESSIÓ
12 *ips/305 mm per segon

MÈTODES DE COMUNICACIÓ
De sèrie:
USB 2.0, alta velocitat, *RS-232 sèrie, *Ethernet 10/100, *Bluetooth 4.1, *host USB doble
Opcional:
Paral·lel (interfície bidireccional)
Ràdio doble sense fil amb 802.*11ac/*Bluetooth 4.1, *Ethernet 10/100, interfície d’aplicador

RESOLUCIÓ D’IMPRESSIÓ
203 *ppp/8 punts per mm
300 *ppp/12 punts per mm (opcional)

CONSTRUCCIÓ
Carcassa metàl·lica i coberta de material metàl·lica de plec doble amb finestra de visualització gran i transparent

ACONSEGUEIX UNA MOSTRA DE RIBBON

b

b

b

ACONSEGUEIX UN LLAPIS DE NETEJA DE CAPÇALS

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

ZEBRA 220Xi4 

Construïdes per a aplicacions d’alt volum i entorns hostils.

Les impressores d’etiquetes de la sèrie Xi4 de Zebra brinden una qualitat d’impressió i una confiabilitat superiors. Augmenti la productivitat amb velocitats de connexió i impressió més ràpides i redueixi el temps d’inactivitat amb advertiments primerencs.

Zebra 220XI4 S-ie.cat

DISSENYAT PER A APLICACIONS D’ETIQUETATGE DE MISSIÓ CRÍTICA DE GRAN VOLUM

La impressora Zebra 220Xi4 és llegendària per la seva durabilitat, excel·lent qualitat d’impressió, rendiment ràpid, llarga vida útil i confiabilitat incomparable en aplicacions exigents. Aquestes qualitats es tradueixen en un baix cost total de propietat, la qual cosa les converteix en una inversió intel·ligent ideal per a empreses que requereixen etiquetes àmplies.

FÀCIL D’INTEGRAR

Zebra 220Xi4 és fàcil d’integrar amb una varietat de connexions de xarxa. Les solucions ZebraLink brinden capacitats d’administració remota d’impressores. La pantalla del panell frontal simplifica la configuració i té un menú personalitzable opcional i suport per a una àmplia varietat d’idiomes.

SUBMINISTRAMENTS ORIGINALS DE ZEBRA

Els consumibles originals de Zebra garanteixen una qualitat excepcional i constant. Mai substituïm materials perquè obtingui un rendiment de confiança i eviti el desgast prematur del capçal d’impressió. Amb més de 30 anys d’especialització en impressores tèrmiques i subministraments d’impressió, Zebra ofereix una experiència inigualable.

ZEBRA ZT220 sèries

IMPRESSIÓ INDUSTRIAL QUE S’AJUSTA Al SEU PRESSUPOST

Les impressores industrials més assequibles de Zebra, la sèrie ZT200 ™, incorporen els comentaris dels clients i els aprenentatges de les impressores heretades, creant impressores innovadores amb un disseny que estalvia espai. Amb Print DNA de Zebra, la sèrie ZT200 ofereix als usuaris una configuració sense esforç, un funcionament intuïtiu i un servei i manteniment senzills.

OPERACIÓ SIMPLIFICADA I VALOR EXCEPCIONAL

La sèrie ZT200 està dissenyada per a simplificar i escurçar el temps de servei i reemplaçament de consumibles. La fàcil extracció sense eines de la platina i el capçal d’impressió facilita als operadors el manteniment de la impressora. La ruta de subministraments de càrrega lateral permet la inserció simplificada de mitjans i cintes, i la ruta de mitjans codificada per colors dirigeix clarament l’enfilat de mitjans i cinta.

EMPREMTA COMPACTA QUE S’ADAPTA ON L’ESPAI ÉS UN LUXE
El disseny compacte de la impressora de la sèrie ZT200, quan es tanca i s’obre, s’adapta fàcilment a àrees de treball restringides. La porta plegable ergonòmica requereix només 4 ”(102 mm) d’espai per a les portes batents. Això redueix l’altura de la impressora, la qual cosa la fa ideal per a col·locar-la sota un prestatge o contra un altre article.

VERSATILITAT A UN PREU ECONÒMIC
Totes dues impressores de la sèrie ZT200 presenten el mateix estil atractiu, estan construïdes sobre una plataforma comuna i comparteixen molts dels mateixos components interns. La ZT200 té una capacitat de cinta de 300m i la ZT230 pot acomodar una cinta de 450 m. La ZT200 maneja una varietat de tipus de mitjans i el pelador, tallador i enrollador de línia opcionals ofereixen flexibilitat addicional per a una varietat d’aplicacions.

ZEBRA ZT220

La impressora industrial més assequible de Zebra ofereix una carcassa de polímer d’alt impacte i una interfície simple de tres botons d’un sol ús per a aplicacions més senzilles.

Zebra ZT220 S-ie.cat

AMPLÀRIA D’IMPRESSIÓ
4.09 “/ 104 mm

VELOCITAT MÀXIMA D’IMPRESSIÓ
6 “/ 152 mm per segon

MÈTODES DE COMUNICACIÓ
Paral·lel, Ethernet 10/100, 802.11a / b / g / n sense fil

RESOLUCIÓ D’IMPRESSIÓ
203 ppp / 8 punts per mm
300 ppp / 12 punts per mm (opcional)

CONSTRUCCIÓ
Estructura de metall amb coberta de plàstic.

Zebra ZT230 S-ie.cat

ZEBRA ZT230

La durabilitat d’un marc i una coberta de metall amb una interfície gràfica d’usuari LCD basada en icones i una major capacitat de cinta per a un ús durador en entorns exigents.

AMPLÀRIA D’IMPRESSIÓ
4.09 “/ 104 mm

VELOCITAT MÀXIMA D’IMPRESSIÓ
6 “/ 152 mm per segon

MÈTODES DE COMUNICACIÓ
Paral·lel, Ethernet 10/100, 802.11a / b / g / n sense fil

RESOLUCIÓ D’IMPRESSIÓ
2203 ppp / 8 punts per mm
300 ppp / 12 punts per mm (opcional)

CONSTRUCCIÓ
Estructura de metall amb coberta de metall

set aspectes a tenir en compte en comprar una impressora industrial

compari quina impressora industrial zebra s’adapta millor a les seves necessitats