972 102 616 info@s-ie.cat

IMPRESSORES PORTÀTILS HONEYWELL

Impressió mòbil a nivell empresarial

 

Vull saber més de Honeywell

Les impressores portàtils de Honeywell proporcionen un extraordinari rendiment i velocitat d’impressió on i quan el necessiti. La nostra àmplia selecció d’impressores portàtils de baix consum energètic ha estat dissenyada per a resistir les condicions adverses del treball de camp, on abunden la brutícia, la humitat, les temperatures extremes i els cops.

HONEYWELL RLe sèries

Un processant d’enviaments més ràpid i eficaç augmenta la productivitat i disminueix els errors. Això és per al que hem dissenyat les impressores RL3e (72 mm) i RL4e (105 mm). Estem tan segurs que poden seguir el ritme de treball dels atrafegats entorns de centres de distribució, magatzems i cadena de subministrament/logística que les oferim amb una garantia de dos anys.

Honeywell RL series S-ie.cat

Preparades per a entorns difícils

Resistents i fiables, les impressores de la sèrie RLe continuen imprimint després de 26 caigudes consecutives sobre formigó des d’una altura de 1,8 m, fins i tot en condicions de temperatura extremes.

Fàcil d’integrar

Inclouen emulacions de llenguatges d’impressió populars que li permeten substituir de manera senzilla les impressores ja existents en el lloc de treball. Compatibles amb la majoria dels paquets de sistema de gestió del magatzem (WMS) habituals.

Ús senzill

Canviï el corró de paper amb una mà. Aplicació d’etiquetes a alta velocitat amb una intuïtiva pantalla LCD i un mecanisme d’enlairat i presentació.

Excel·lent alimentació de la bateria

La bateria d’ions de liti ofereix una capacitat d’alimentació màxima per a torns de vuit hores, fins i tot en les condicions més exigents.

Consumibles orientats a les seves necessitats

Garanteixen un rendiment òptim i sense problemes, i la màxima qualitat d’impressió i estabilitat d’imatge.

Línia completa d’accessoris

Les impressores vénen amb una bateria i un clip per a cinturó giratori. També oferim una selecció d’accessoris de càrrega i altres accessoris de muntatge per a facilitar el seu ús en camions i carretons elevadors, i per a carregar una o diverses bateries.

Recolzades per una garantia de 2 anys

Les impressores portàtils de la sèrie RLe se subministren de sèrie amb una garantia de 2 anys, la qual cosa proporciona major fiabilitat i un menor cost total de propietat per al seu negoci.

Les resistents impressores portàtils d’etiquetes RL3e (72 mm) i RL4e (105 mm) milloren l’eficiència i la productivitat ja que permeten que el seu equip pugui imprimir i aplicar etiquetes de codis de barres directament en el punt d’aplicació.

En usar les impressores d’aquestes sèries RLe per a imprimir etiquetes a petició, eliminarà el perill de barrejar etiquetes impreses en lot, un fet que pot comportar importants costos per errors d’enviament. Les impressores RL3e i RL4e poden fins i tot muntar-se en carretons elevadors per a major comoditat i versatilitat.

Les impressores RL3e i RL4e per descomptat són fidels representants de la nostra bona reputació pel que fa a impressores portàtils de rebuts resistents i fiables. De fet, confiem tant en la qualitat i fiabilitat a llarg termini d’aquestes impressores que incloem una garantia gratuïta de dos anys. És el doble del que ofereixen els nostres competidors.

Especificacions:

 • Capçal: tèrmic directe
 • Resolució: 8 punts/mm (203 ppp)
 • Rang d’amplària dels consumibles:
  • RL3e: de 26 a 79 mm
  • RL4e: de 51 a 105 mm
 • Amplària màxima d’impressió:
  • RL3e: 72 mm
  • RL4e: 105 mm
 • Velocitat del mecanisme d’impressió: 102 mm per segon*
 • Connectivitat sense fil 802.11a/b/g/n i Bluetooth® opcional

 

Velocitat en condicions de funcionament òptimes. És possible que el rendiment variï en funció de la temperatura de l’entorn de funcionament i de la densitat de l’arxiu de l’etiqueta.

Impressores portàtils de la sèrie Apex

Amb les impressores de la sèrie Apex, obtindrà les característiques que realment necessita, sense els costosos extres que vénen amb altres productes. Les impressores Apex són una solució econòmica per a la impressió portàtil de rebuts de 50,8 mm, 76,2 mm i 101,6 mm que satisfarà les seves necessitats sense sacrificar qualitat ni rendiment.

Honeywell serie Apex S-ie.cat

Compatible

Compatible amb sistemes operatius MS-DOS i Windows®. Hi ha utilitats d’impressió i controladors disponibles per a la majoria de sistemes.

Lleugera i petita

Les impressores Apex són prou lleugeres per a portar-les tot el dia i prou petites per a no entorpir el moviment.

Durador

Porten paracops de goma modelada que proporcionen major durabilitat. Validades en laboratoris amb certificació IEC68 per a temperatura de funcionament, temperatura d’emmagatzematge, humitat, cops i vibracions.

Ràpida

Compatibles amb processadors RISC d’arquitectura de 32 bits Arm-7, les impressores de la sèrie Apex són una resposta ràpida per a la impressió portàtil de rebuts.

Bateria inclosa i altres característiques

La bateria pot durar més d’un dia complet imprimint rebuts amb una sola càrrega. Vénen amb font d’alimentació, clip per a cinturó o bandolera, consumibles de mostra i comunicacions sense fils i connectivitat RS232 o USB.

Admet gràfics

La sèrie Apex admet la impressió de gràfics i codis de barres 1D i 2D.

Les duradores impressores portàtils de rebuts Apex constitueixen una forma assequible i econòmica de satisfer les canviants necessitats d’aplicacions connectades de servei de camp, transport, comercio detallista i cossos policials. Els models d’impressores Apex lleugeres i fàcils de transportar estan disponibles per a impressió portàtil de rebuts de 50,8 mm, 76,2 mm i 101,6 mm.

Amb les impressores Apex, obtindrà les característiques que realment necessita, sense els costosos extres que vénen amb altres productes. La sèrie Apex ve de sèrie amb comunicació sense fil, alta velocitat d’impressió i gran capacitat de memòria i processament que la situen a l’altura d’impressores que costen molt més.

Característiques i avantatges addicionals:
• El disseny lleuger i compacte li permet transportar còmodament la impressora Apex en el cinturó o amb una cinta en forma de bandolera durant llargs torns de treball.
• Senzill sistema de càrrega de paper que li permet substituir ràpidament els rotllos de paper.
• Totes les fonts i microprogramari estan integrats en la memòria flaix i estan directament sota el seu control.
• Inclou bateria d’ions de liti amb opcions de càrrega fàcil.
• Disponible amb un lector de targetes de banda magnètica i comunicació sense fil Bluetooth® o IrDA.

ACONSEGUEIX UNA MOSTRA DE RIBBON

b

b

b

ACONSEGUEIX UN LLAPIS DE NETEJA DE CAPÇALS

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

comprar ribbon

Guia de selecció d’impressores Honeywell