972 102 616 info@s-ie.cat

Impressores de transferència tèrmica

Les impressores de transferència tèrmica són fàcils d’utilitzar, creen etiquetes d’alta qualitat i duradores, de manera ràpida, amb un manteniment senzill i un cost reduït, aquestes impressores li estalviaran al seu negoci un temps i diners valuosos.

Solucions per a tota la indústria

Formats que cobreixen totes les necessitats

Les impressores de transferència tèrmica cobreixen totes les necessitats en qualsevol entorn empresarial, oferint formats industrials, per a alta producció i entorns hostils, formats de sobretaula o escriptori, més compacte però amb alt rendiment i format mòbil o portàtil, per a entoros més versàtils

Versatilitat

La impressió tèrmica ofereix imatges més ràpides i d’alta qualitat. Quan es necessita precisió, la millor opció és la impressió tèrmica, adaptada a les necessitats de qualsevol sector.

Varietat d’opcions

La impressió tèrmica compta amb infinitat de variables que la fan poderosa quant a opcions ofereix. Des de gràfics fins a codis de barres passant per variables com a dates o text pla.

Major velocitat

La impressió tèrmica millora la velocitat de qualsevol sistema d’impressió que al costat de la seva fiabilitat i alt rendiment la fan l’opció més fiable per a qualsevol indústria.

Menys costos

Pel fet que no precisa de tintes o altres elements que encareixen la impressió, la impressió tèrmica és l’opció més econòmica en relació al resultat final.

Manteniment reduït

Les impressores de transferència tèrmica tenen un fàcil manteniment i una major durabilitat dels seus components i consumibles, la qual cosa redueix el manteniment.

Més ecològiques

Les impressores tèrmiques estan allunyades del consum de tintes i altres elements contaminants, la qual cosa les fa sostenibles tant pel cost com pel seu respecte al medi ambient.

Fabricants

A Solucions d’Identificació i Etiquetatge confiem en les marques més capdavanteres del mercat, acostem als nostres clients el hardware, els consumibles i el servei tècnic dels fabricants d’impressores tèrmiques que qualitat, preu i servei ens ofereixen tota la seva confiança.