972 102 616 info@s-ie.cat

Noves impressores de la sèrie ZT400 de Zebra

Les noves impressores industrials de la sèrie ZT400 estan construïdes amb una carcassa completament metàl·lica, el que les fa extremadament duradores, i permet que mantinguin l’eficiència de les seves operacions crucials.

La pantalla gran tàctil en color permet realitzar les operacions d’immediat

Aquestes impressores de tecnologia avançada porten el rendiment a noves cotes i s’adapten a les seves necessitates en evolució. Inclouen una pantalla tàctil en color de gran mida (4,3 polzades) i opcions de connectivitat verstils, des de d’on és possible comprovar l’estat de la impressora amb una ràpido ullada, i també gestionar ràpidamente els ajustaments.
Aquesta pantalla permet navegar ràpidament a través de les configuracions de la impressora amb el senzill sistema de menú d’icones per canviar l’idioma, la configuració de la impressora, les opcions de connectivitat i molt més. Podeu veure alertes codificades per colors a distància quan la impressora està en pausa o en estat d’error, de manera que podrà saber instantàniament el que la impressora necessita per continuar funcionant.
Intuïtives a l’hora d’integrar i manejar, incloen el software Print DNA de Zebra, amb tecnologia Link-OS, per proporcionar una intel·ligència i una innovació incomparables i aconseguir un rendiment excepcional i capacitat de gestió remota simplificada. Substitueixi fàcilment impressores antigues que utilitzen llenguatges d’ordres ZPL, EPL o aliens a Zebra.

Disenyada per gestionar una àmplia gamma de materials i aplicacions

Disponibles en tres resolucions (203, 300 y 600 ppp) i dues amplades d’impressió (4 i 6 polzades) , resulten idònies per a una gran varietat d’aplicacions. Compri el que necessiti avui i afegeixi noves funcions in situ matí amb opcions instal·lables sobre el terreny , com manipulació de materials i codificador RFID. Afegiu la RFID On-metall Tagging Solution * de Zebra, instal·lable en fàbrica o in situ, per imprimir i codificar etiquetes RFID per traçabilitat d’actius metàl·lics.

Utilitzi la configuració que prefereixi amb múltiples opcions de connectivitat.
La connectivitat estàndard inclou sèrie, Ethernet, USB, host USB doble i Bluetooth 4.1 . Afegiu 802.11ac Wi-Fi / Bluetooth 4.1 de doble banda i Bluetooth opcionals per a connexions ràpides i fiables. Dues ranures obertes per a suports li permeten afegir connectivitat paral·lel i altres.

* Identificació sobre metall disponible com opció instal·lada en fàbrica o in situ. Només model ZT411. No disponible en la versió de 600 ppp.