972 102 616 info@s-ie.cat

Imprimeix sobre qualsevol superfície amb les impressores TIJ

Les impressores tèrmiques TIJ 2.5 per a marcatge i codificació industrial són la solució més eficient i econòmica per a la traçabilitat, el seguiment i la codificació dels productes, envasos o embalatges. Aquesta línia d’impressores s’adapta a les exigències i necessitats del mercat. A més la seva interfície intuïtiva facilita la configuració i navegació pels menús.

Raons per a triar una impressora TIJ

Les impressores TIJ són compactes i de dimensions reduïdes. A més inclouen un sistema de suports pel que són fàcils d’instal·lar i col·locar en qualsevol posició en la línia d’envasament o embalatge.

La pantalla tàctil de les impressores permeten configurar-les de manera senzilla i facilita també la introducció i control de dades durant el seu funcionament. També disposen d’un lector USB per a la lectura d’imatges, QR, textos, Datamatrix, etc.

Les impressores TIJ permeten codificar els productes en la mateixa línia d’envasament o embalatge, imprimint sobre qualsevol superfície els textos, codis de barres, etc.

El gran avantatge de les impressores de marcatge TIJ és que poden imprimir sobre qualsevol superfície. Les superfícies més comunes dins de la indústria i sobre les que s’obtenen millors resultats d’impressió són: alumini, cartó, fusta, moqueta i paper.

La nostra gamma d'impressores TIJ

K112C

La impressora TIJ més compacta de la nostra gamma.

K112F

Controlador de capçal independent.

K140D

Connectivitat i gran altura d’impressió.

K112M

Marcat manual amb poc pes.

K125M

Marca el doble en una sola passada.
30 de maig de 2022