972 102 616 info@s-ie.cat

Integració i desenvolupament

En un sector tan extens com el de la integració i el desenvolupament en l’entorn empresarial, en la majoria d’ocasions no és fàcil lligar tots els caps a l’hora de trobar solucions en la identificació i etiquetatge. Podem assessorar-te en diferents àmbits com a maquinari, programari i consumibles, entre altres.

S-IE som aquest complement ideal que aportarà un extra de coneixement i professionalitat als teus projectes i en la relació amb els clients.

Hardware

Som distribuïdors oficials dels principals fabricants del sector. Disposem de tota mena de maquinari relacionat amb la identificació i l’etiquetatge: impressores tèrmiques, terminals de captura de dades, escàners de precisió, terminals embarcables, pantalles tàctils, tauletes robustes, etc. A més, tot això als preus més competitius del mercat i amb la garantia d’un suport ràpid i efectiu.

Software

Disposem d’una extensa gamma de programari específic que s’integra perfectament a la teva solució o a la necessitat del client. Som especialistes a aportar solucions efectives per a integrar, per exemple: terminals de captura de dades a la seva aplicació, disseny d’etiquetes al programari de gestió o qualsevol tipus de maquinari que es necessiti per al desenvolupament.

Consumibles

Els consumibles són una part important del projecte. Utilitzar el consumible adequat per a cada circumstància millorarà l’experiència del client i afegirà valor al projecte. En S-IE treballem per a oferir la màxima garantia de satisfacció, amb projectes testats i garantits pel fabricant.

Assessorament

Més de 30 anys en el sector ens avalen per a poder assessorar-te i oferir-te la solució que millor s’adapti a les teves necessitats i les dels teus clients. Posem a la teva disposició totes les eines necessàries per a donar el màxim valor i la màxima eficàcia als teus projectes.

Col·laboració

El nostre objectiu és el de posar-nos al teu servei i ésser el teu col·laborador de confiança. Proporcionem maquinari, programari, servei tècnic i assessorament perquè obtingui la major satisfacció del client.

1 d’abril de 2022