972 102 616 info@s-ie.cat

Invertir en logística per a garantir l'èxit empresarial

Logística interior: Estàs traient el màxim partit al teu magatzem?

El magatzem és el centre d’operacions de qualsevol empresa. En S-IE, considerem que una bona gestió de magatzem és un pilar fonamental per a optimitzar al màxim els seus recursos. Un bon control d’entrades, estoc i sortides, potència les seves vendes i optimitza els seus recursos.

Gestió de magatzems

Des de la gestió d’ubicacions fins a un simple inventari poden passar d’un extrem mal de cap a una tasca senzilla de realitzar pels seus operaris. Els fabricants més experts del sector han desenvolupats els softwares més complets per a fer aquestes tasques d’una forma senzilla i amigable.

Base de dades

A vegades, el recorregut pel temps fa que la seva empresa es trobi sumida en una caòtica secció de bases de dades. El fet de tenir informació rellevant en cada d’una d’elles, fa que sigui inviable prescindir dels seus serveis. En S-IE ho tenim contemplat com un problema capital del qual moltes empreses desitgen sortir. Els nostres assessors porten anys solucionant eficaçment aquest tipus de conflictes, obtenint resultats satisfactoris per als nostres clients.

Entorns crítics

No podem canviar l’entorn dels productes que manipulen els nostres clients, però si podem adaptar-nos a ells. Els nostres assessors estudiaran minuciosament el seu entorn per a proporcionar-li la millor solució, tant en maquinaria adaptada especialment a aquest entorn com a consumibles certificats pel fabricant.

Impressores i consumibles 

En S-IE estem convençuts que l’estructura, la nitidesa i la bona lectura d’un codi de barres és una de les parts més importants tant de la producció com de l’emmagatzematge i posterior subministrament dels seus productes. Som experts en la matèria, el nostre coneixement i experiència són els valors que ens permeten assessorar per a obtenir els resultats òptims que els nostres clients esperen, tant en la impressora que cobreixi les seves necessitats com en els consumibles més òptims.

Terminals i escàners

En un magatzem, la captura de dades ha de ser dinàmica i minimitzar els errors. En S-IE disposem dels escàners i els terminals de captura de dades mes adequats per a qualsevol entorn de treball, així com els accessoris necessaris per a fer la vida més fàcil.

Configuració de terminals

Configurar els terminals, els escàners i fins i tot les impressores requereix de temps, paciència i una dosi de coneixement. En S-IE ens preocupem que aquesta tasca sigui el més senzilla possible. Això és gràcies a les configuracions a través de codis o programació que faran que configurar la maquinària sigui qüestió de minuts.

Relació amb el fabricant

No sempre és fàcil accedir a un fabricant per a solucionar els problemes derivats del dia a dia, fins i tot si l’equip està en garantia. En S-IE et volem ajudar i desenvolupem aquesta tasca per tu. Són molts anys de relació laboral amb els fabricants més importants del sector. Per la qual cosa, coneixem molt bé el producte i a més comptem amb el suport del fabricant.

Logística exterior: Com d'important és la captura de dades en el procés logístic?

En logística, la captura de dades és un element capital per al bon funcionament de la traçabilitat de la mercaderia, així com un element bàsic en la relació entre els seus clients. Optimitzar el temps de transacció, el recorregut i l’espai farà que la seva empresa es posicioni entre les empreses lideris del mercat.

En S-IE som conscients que els nostres clients han d’estar en l’avantguarda del sector i és per això que ens enfoquem a oferir un alt rendiment a la seva flota de terminals i solucions a la relació amb el seu client.

Terminals d’última generació

Dia a dia, ens esforcem per a poder posar a la seva mà els terminals amb la tecnologia més avançada. Som partners dels fabricants més innovadors i amb major experiència del sector.

Millor relació qualitat preu

Els acords signats amb els principals fabricadors, ens permeten oferir la millor qualitat a un preu reduït, així com la capacitat de realitzar una oferta personalitzada per a cada cas.

Gestió de flota

Comptem amb el programari més avançat del mercat per a gestionar la seva flota de terminals en temps real i control remot. Aquest programari ens permet la càrrega d’arxius a multitud de terminals alhora, generar i gestionar un perfil de treball unificat, seccionar la seva flota segons la seva conveniència, geolocalitzar els terminals en temps real, protecció d’usuari i un extens sistema de control i configuració. Tot això sense necessitat de desplaçar-se i sense fer perdre el temps als seus treballadors.

Configuració massiva de terminals

Els nostres experts són capaços de configurar tots les seves terminals a través d’un codi de barres mitjançant lectura, a través d’una connexió NFC i fins i tot a través d’un àudio. Per a això, usen la configuració sol·licitada pel client i la transformen a través de programació, perquè no perdi infinites hores configurant la seva flota terminal a terminal. Aquest sistema ens permet realitzar qualsevol tipus de configuració que es trobi dins del programari del terminal. A més, ens dona l’avantatge de poder configurar centenars de terminals amb una sola lectura i amb una mateixa configuració. Això, per tant, significa un important estalvi en temps i conflictes en la flota.

Relació amb el seu client

És sabut que els clients més fidels precisen d’una gran quantitat d’etiquetes per a contractar els seus serveis, així com un instrument que faciliti la generació d’aquestes. En S-IE ho sabem, i per això posem a la teva disposició una sèrie d’etiquetes econòmiques i una gamma d’etiquetadores compactes, eficaces i molt dinàmiques perquè ofereixi al seu client el millor servei a un preu molt reduït.

22 de juny de 2022