972 102 616 info@s-ie.cat

La digitalització del sector públic

La tecnologia és un recurs clau per al sector públic, ja que permet automatitzar processos tant a administratius com a treballadors de primera línia.

Els productes i serveis brinden l’última tecnologia que permet la captura de dades en temps real, una màxima consciència operativa i una presa de decisions més intel·ligent.

Les solucions transformen i recolzen els serveis públics i d’emergència per a estar preparats per als desafiaments als quals s’enfronten. A més, ofereixen un enfocament organitzacional holístic per a detectar, analitzar i actuar en primera línia amb suport digital, automatització i connectivitat.

Usos dels dispositius tecnològics en el sector públic

POLICIA

El poder implementar la comunicació digital de les activitats quotidianes redueix el temps i posa les dades crítiques a la disposició dels treballadors. D’aquesta manera, s’optimitza el coneixement de la situació, es fa possible capturar ràpidament les dades i intel·ligència per a les recerques i a més es garanteix que la gestió de les proves es mòbil, àgil i habilitada digitalment.

BOMBERS

L’automatització del seguiment d’actius, les estadístiques d’ús, la disponibilitat i els registres associats ajuden a eliminar les pèrdues i garantir el compliment dels requisits de salut i seguretat per a les proves.

AMBULANCIA

La tecnologia d’ambulància intel·ligent permet als paramèdics i socorristes poder realitzar un seguiment constant i digitalitzar l’atenció primària als pacients en el mateix lloc. La connexió de tots els fluxos de treball proporciona dades en temps real i accés als registres dels pacients, fent possible als paramèdics dur a terme les seves funcions mentre recolzen la capacitació remota i el desenvolupament personal.

AYUNTAMIENTOS

Els ajuntaments i altres entitats locals també estan duent a terme una transformació digital i modernització. L’objectiu d’això és millorar i agilitar els processos i procediments administratius, millorant així l’atenció ciutadana.

Et recomanem...

Per al sector públic et recomanem dos dispositius que són fàcils de manejar i portar d’un lloc a un altre: les tauletes i les impressores portàtils.

En concret, recomanem dos models de tauletes. En primer lloc, les Zebra ET80, un dels models més complets i flexibles. Es pot utilitzar com a tauleta tàctil o transformar-se en un ordinador portàtil en afegir-li un teclat. Un altre model recomanat és la tauleta Honeywell RT10.

També creiem que les impressores portàtils són molt útils en aquest cas pel seu poc pes i la seva practicitat. Els dos models que millor s’adapten a aquestes circumstàncies i són més eficients són les Zebra ZQ310 i ZQ320.

5 d’agost de 2022