972 102 616 info@s-ie.cat

MDM, administració de dispositius mòvils

Gestionar dispositius de manera segura.
El temps d’inactivitat és només una de les moltes preocupacions relacionades amb EMM. Assegurar-se que els seus treballadors estiguin actuant dins de les regulacions de compliment de la seva indústria és una prioritat principal, especialment quan les conseqüències de no fer-ho poden resultar en fortes multes. Una altra preocupació és la seguretat de les dades. Més de l’41% de totes les violacions de dades són el resultat de dispositius perduts o robats. Assegurar que les dades i el contingut allotjats en els seus dispositius mòbils i aplicacions siguin segurs ha de ser una prioritat per al seu negoci. Protegeixi els treballadors i els seus resultats.

Protegeixi els treballadors i els seus resultats amb SOTI MobiControlSOTI MobiControl fa que Enterprise Mobility Management (EMM) sigui més fàcil que mai. Permet a les empreses administrar de manera segura qualsevol dispositiu o punt final amb qualsevol factor de forma i qualsevol sistema operatiu durant tot el seu cicle de vida; des del desplegament fins a la jubilació. Controla tots els aspectes de la mobilitat empresarial, des del seguiment d’actius físics fins a la gestió d’aplicacions i contingut, tot mentre manté segurs els dispositius i les dades.

Què pot fer SOTI MobiControl per la seva empresa?

 

Des dels dispositius heretats d’ahir fins als punts finals de IOT de el futur, SOTI MobiControl funciona amb qualsevol dispositiu, factor de forma i sistema operatiu, inclosos Google Android, Apple iOS i macOS, Microsoft Windows i Linux.

 

 

La seguretat mòbil és tan fort com la seva baula més feble. SOTI MobiControl facilita la seguretat i l’administració dels seus dispositius i punts finals durant tot el seu cicle de vida.

Els milers de milions de dispositius i endpoint que formen Internet, requereixen un nou enfocament de seguretat i administració. SOTI MobiControl és la primera solució d’administració de la indústria per a dispositius mòbils basats en Linux i endpoint de IOT intel·ligents

Ha de tenir els dispositius mòbils dels seus usuaris en funcionament el més ràpid possible. SOTI MobiControl ofereix molts mètodes diferents per a la inscripció i l’aprovisionament ràpids, inclosos SOTI Stage, Apple DEP, Android Zero-touch Enrollment, Samsung KME, Windows Autopilot i Zebra StageNow.

 La seva força de treball mòbil necessita accés a documents, dades i arxius clau de la companyia des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. SOTI Hub i SOTI Surf ofereixen una solució segura de gestió de continguts que optimitza la productivitat a el temps que manté el compliment normatiu.

Les aplicacions mòbils són els “grans impulsors” de la mobilitat empresarial. SOTI MobiControl facilita la implementació i administració de solucions empresarials i aplicacions LOB per al seu entorn de dispositius amb múltiples sistemes operatius. Els paquets i perfils asseguren que les versions correctes de les aplicacions correctes estiguin instal·lades per als treballadors correctes.

Demani informació personalitzada de com implementar el software més avançat a la seva empresa. VULL INFORMACIÓ