972 102 616 info@s-ie.cat

RFID

Consultoria RFID

La tecnologia RFID posseeix una sèrie de característiques que la converteixen en la millor alternativa enfront d’altres tipus de sistemes d’identificació, com per exemple els tan popularment coneguts codis de barra.

Un dels grans avantatges que presenta aquesta tecnologia és la possibilitat d’establir una comunicació automàtica i sense intervenció humana per a la seva identificació i transmissió de la seva informació als sistemes de gestió.

Totes les dades que transporten les etiquetes RFID poden ser captats pels lectors i enviats al sistema Middleware RFID que s’encarregarà d’administrar la informació i transmetre-la a una base de dades global que es localitzarà fàcilment a través d’una simple connexió a la xarxa.

D’aquesta manera, la informació sobre determinat producte pot ser consultada des de qualsevol part del món, a qualsevol moment, amb la utilització d’un simple dispositiu connectat a la xarxa.

Donades totes les combinacions possibles de variables que implica un ajust eficaç dels components, material i entorn ambiental de la possible zona de lectura o de terminals tàctils, ha de realitzar-se una anàlisi detallada a l’hora d’utilitzar components del sistema RFID a l’entorn de treball real. L’anàlisi de cobertura RFID, consta d’una reconeixement in situ detallat de les possibles interaccions entre aquestes combinacions de variables, amb l’objectiu de verificar les recomanacions d’una anàlisi de processos o d’una especificació de projecte similar.

Durant l’anàlisi de cobertura proporcionat, els nostres assessors indicaran les recomanacions per a la configuració dels dispositius, subjeccions de les etiquetes i altres dissenys presentats en l’anàlisi de processos no es puguin suportar d’una manera eficaç a l’entorn de treball real. En aquests casos, és possible que s’hagi de modificar l’anàlisi de processos o fins i tot el pla de negoci del client i que s’hagin d’aplicar i provar in situ noves especificacions. L’anàlisi de cobertura de RFID realitza una verificació crítica de la situació real que garanteix la implantació eficaç del disseny proposat, així com el compliment o la superació dels criteris d’èxit.

Els serveis i suport de S-IE estan dissenyats per proporcionar-li una adequada implementació de les tecnologies d’identificació i el seu seguiment. Aquests serveis estan orientats facilitar la implementació del maquinari i programari RFID en els seus processos, determinació dels elements més crítics.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i la nostra consultoria estudiarà la seva necessitats i resoldrà els seus dubtes.