972 102 616 info@s-ie.cat

Ribbon S-IE: La nostra línia de cinta de transferència tèrmica

Disposem d’una línia pròpia de cinta de transferència tèrmica (ribbon) de fabricació ecològica i adaptada a les diferents varietats d’impressores i posteriors aplicacions en el mercat.

Fabricació ecològica

La nostra línia de ribbon aquesta fabricada a Europa, sent així de les poques que compleixen aquesta condició. A més d’una fabricació ecològica, ja que són productes respectuosos amb el medi ambient en estar lliures de solvents, BPA (bisfenol A) i compostos halogenats. Aquestes cintes de transferència tèrmica són productes no-contaminants pel fet que no suposen cap risc per a l’usuari durant la seva manipulació i que tenen una gestió de reciclatge o eliminació bastant senzilla. Els mandrils utilitzats són de cartó, fabricats amb fibres reciclades 100%.

Característiques del ribbon S-IE

L’àmplia gamma de ribbon està preparada per a adaptar-se als diferents tipus d’impressores, les superfícies d’impressió i les necessitats demandades pel client. Disposem de línies de ribbon per a les dues tècniques del capçal d’impressió: pla i vèrtex. També oferim els tres tipus de composició de cinta tèrmica: cera, mixt i resina.

Aplicacions en el mercat

Gràcies al disposar d’una àmplia gamma de productes, la nostra línia de ribbon s’adapta a tots els sectors del mercat, ja que hi ha una opció per a cada cas. Els sectors en els quals som presents principalment són: distribució, logística, agroalimentació, salut, tèxtil, electrònica, automoció, maquinària industrial, accessoris, horticultura, aeroespacial, productes químics i productes cosmètics.

20 de maig de 2022