972 102 616 info@s-ie.cat

S-IE presenta la impressora Honeywell PX940

Amb tecnologia de verificació d’etiquetes integrada

 

La sèrie PX940 porta la impressió industrial a un nou nivell de precisió i simplicitat a l’proporcionar als clients una impressió de precisió sense errors, augmentant l’eficiència de la producció i reduint els costos operatius.

 
Vegi el full d’especificacions

Etiqueti sense errors

La impressora industrial d’alt rendiment PX940 amb tecnologia de verificació d’etiquetes integrada, ofereix codis de barres sense defectes i amb una precisió del 100% en tot moment.
Amb els graus d’aprovat / reprovat i ANSI de 1 a 5, els codis de barres incorrectes que no compleixen amb un llindar establert s’anul·len i es reimprimeix una nova etiqueta.

Màxima precisió per a etiquetes amb contingut de mida reduïda

La impressora PX940 té un registre de +/- 0.3 mm (0.012 in). La tendència cap a la miniaturització requereix la impressió en etiquetes cada vegada més petites. La impressora PX940 imprimeix amb gran precisió el contingut més diminut amb poca tolerància a errors.

Gestió i seguiment d'arxius intel·ligents

El software d’intel·ligència operativa proporciona anàlisis predictius i dades sobre l’estat de la impressora per ajudar a supervisar tota la seva flota d’impressores i prevenir problemes de forma proactiva, fet que garanteix el màxim temps de funcionament.

No requereix PC

La capacitat d’impressió intel·ligent li permet configurar els ajustaments a la impressora sense la necessitat d’un ordinador ni suport TI.

Senzill i intuïtiu d'usar i mantenir

Fàcil d’usar i mantenir, amb una interfície de pantalla tàctil multilingüe en color, disseny de càrrega lateral ràpida i una rutina de neteja de capçals d’impressió incorporada que proporciona una qualitat d’impressió òptima i una vida útil més perllongada del capçal d’impressió.

Detalls del producte

La família PX940 d’impressores industrials d’alt rendiment amb tecnologia de verificació d’etiquetes integrada proporciona una impressió sense errors. Desenvolupada per a companyies que estan subjectes a multes imposades per l’incompliment de les normes reguladores i devolucions d’enviaments a causa de codis de barres il·legibles, la sèrie PX940 imprimeix codis de barres que estan lliures de defectes i amb una precisió de l’100% en tot moment. El verificador totalment integrat permet una configuració ràpida fins i tot a l’imprimir i verificar diferents etiquetes.

Amb els graus d’aprovat / suspès i ANSI d’1 a 4, les etiquetes defectuoses que no compleixen amb un llindar establert s’anul·len i es reimprimeix una nova etiqueta. La impressora PX940 té un registre d’impressió de fins a +/- 0,3 mm. La tendència cap a la miniaturització requereix la impressió en etiquetes cada vegada més petites. La PX940 imprimirà amb precisió en etiquetes petites, vora a vora amb poca tolerància a errors.

Visiti la nostre botiga

Les impressores PX940 són adequades per al transport i la logística, els productes farmacèutics i l’atenció mèdica, els centres d’enviament i distribució, la fabricació industrial, els proveïdors de peces per a automòbils i les aplicacions que estan regulades i requereixen una impressió d’alta precisió i sense errors. La impressora PX940 està disponible en dues versions: una amb el verificador integrat i una opció sense el verificador integrat. Les dues versions estan disponibles amb característiques estàndard com Bluetooth ® i capacitat d’impressió intel·ligent, en què els usuaris poden configurar i ajustar la configuració sense necessitat d’un ordinador host.

Amb una plataforma de firmware d’Honeywell que admet múltiples llenguatges d’impressió, la impressora PX940 és una substitució fàcil per a impressores de la competència. Un resistent mecanisme d’impressió metàl·lic, a més de la possibilitat de substituir el corró i el capçal d’impressió sense necessitat d’eines, ajuden a minimitzar els períodes d’inactivitat i les necessitats de manteniment. La impressora PX940 pot admetre una àmplia gamma de consumibles – incloent cintes d’entrada i sortida de tinta amb una mida de nucli d’una polzada -, el que permet un temps màxim entre l’abastiment de consumibles. Gràcies a les ràpides velocitats d’etiquetatge i impressió, de fins a 350 mm / s (14 pps), la PX940 s’adapta a les necessitats canviants de les operacions dinàmiques.

Més informació sobre la impressora industrial PX940 d’alt rendiment amb tecnologia de verificació d’etiquetes integrada – i sobre com pot ajudar-lo a eliminar el risc i els costos de les etiquetes defectuoses.

Sol·liciti una avaluació gratuïta