972 102 616 info@s-ie.cat

SOFTWARE INTEGRAL D’ETIQUETES PER A EMPRESES DE TOTES LES MIDES.

BarTender 2019 millora la seguretat, l’eficàcia i el compliment.

Amb més de 30 anys d’experiència, a BarTender s’el confia globalment per optimitzar els processos d’etiquetatge i impressió dels nostres clients.

CREAR

Dissenya i imprimeix gairebé qualsevol cosa, incloses fulles d’embalatge i etiquetes de palets. Ingressi fàcilment la informació de temps d’impressió amb formularis d’entrada de dades personalitzables.

Consolidi dissenys amb Intelligent Templates TM

AUTOMATITZAR

Imprimeix des de qualsevol sistema operatiu, dispositiu o navegador web. Desenvolupi aplicacions sofisticades i imprimeixi automàticament des de sol·licituds de serveis web, transaccions de dades, sol·licituds de SDK i més.

GESTIONAR

Controli i asseguri centralment el vostre sistema d’etiquetatge. Superviseu l’estat d’impressió en temps real i vegi l’historial detallat de l’ús del sistema. S’integra fàcilment amb SAP y Oracle.

Esculli el BarTender que més li convingui.

ENTERPRISE EDITION

Ideal per a empreses que operin en industries que estiguin fortament regulades o que tinguin moltes ubicacions i necessitin controlar el disseny i la impressió en tota l’organització.

 • Potent software per a requeriments exigents

Les companyies més grans del món confien les seves línies de producció i cadenes de subministrament a BarTender.

 • Control centralitzat en tots els continents.

Administri, asseguri i controli tota la seva solució en milers d’ubicacions d’impressió

 • Bibliotecari per al flux de treball optimitzat

Centralitza el seu repositori d’etiquetes, revisa i rastreja les revisions d’etiquetes, assigna rols amb procediments i recupera les revisions d’etiquetes anteriors.

 • Crea sofisticades integracions i processos.

Connecti sense problemes els processos automatitzats d’impressió d’etiquetes de BarTender amb els seus sistemes comercials existents.

 • Imprimeixi des de navegadors, telèfons intel·ligents o tauletes.

Utilitzeu el dispositiu de la seva elecció per a seleccionar dissenys d’etiquetes i completar formularis de dades de temps per a la impressió i llançar els treballs d’impressió a qualsevol impressora a Internet..

 • Disseny fàcil, flexible i potent amb plantilles intel·ligents.

Les plantilles intel·ligents de BarTender milloren la qualitat del disseny, redueixen el manteniment de les etiquetes, maximitzen el rendiment de la impressió i ajuden a complir amb els estàndards canviants.

 • Certificat per SAP, validat per Oracle

Aprofiteu els nostres mètodes d’integració de confiança amb Oracle i SAP per a desbloquejar la impressió automàtica d’etiquetes i documents de forma rapida i amb confiança.

 • Seguretat, signatures electròniques i xifrat de documents.

BarTender proporciona processos auditables i segurs que permeten complir les regulacions de la indústria.

 • Failover d’impressora

L’impressora troba un error o no està disponible? No hi ha problema. BarTender Enterprise Edition pot canviar automàticament a una impressora disponible predeterminada.

 • Centralització global i integració de SAP en Contract Packager Vetter Pharma

Vetter Pharma crea, imprimeix i administra les vostres etiquetes directament des de SAP. Sàpiga com BarTender va ajudar a Vetter a simplificar el seu sistema d’etiquetatge i a complir amb els requisits globals de serialització mantenint el compliment de GMP.

AUTOMATION EDITION

Ideal per a empreses que depenen de la velocitat i la precisió, les eines d’edició de BarTender Automationus permetran crear aplicacions flexibles d’impressió d’etiquetes i documents que s’integren amb els sistemes empresarials actuals.

 • Generador de processos

Sense escriure cap codi, creï la seva pròpia aplicació d’impressió d’etiquetes BarTender vincular processos i accions entre si per crear formularis Intelligent Forms™.

 • Consola de reimpressió

Recupereu fàcilment l’historial d’impressió i torneu a imprimir una còpia idèntica d’una etiqueta que està feta malbé o s’ha perdut.

 • El potencial complet de les plantilles Intelligent Templates ™

Aproveche el potencial automatizado de BarTender para maximizar el poder de sus plantillas Intelligent Templates™.

 • .NET SDK

Controleu la vostra experiència d’impressió d’etiquetes que integrant la vostra aplicació entorn al motor d’impressió de BarTender.

PROFESSIONAL EDITION

Ideal per a departaments i petites empreses, BarTender Professional ofereix la mateixa interfície que la senzilla BarTender Free Edition , inclosa la codificació RFID, i permet obtenir el contingut de les bases de dades, fulles de càlcul i altres fitxers per al disseny més sofisticat d’etiquetes i targetes.

 • Disseny de senzill, flexible i potent amb les plantilles INTELLIGENT TEMPLATES.

Les plantilles Intelligent Templates de BarTender milloren la qualitat del disseny, el manteniment de les etiquetes, i maximitzen el treball d’impressió i ajuden a complir amb les normes canviants

 • Impressió de les dades més precises i recents d’arxius i bases de dades

Minimització de l’entrada manual de dades al utilitzar les dades procedents de fulls de càlcul, arxius de text i bases de dades. ¿Sense base de dades? Cap problema. Permet crear una base de dades amb BarTender Data Builder.

 • Formularis d’entrada de dades personalitzables

Els formularis d’entrada de dades de BarTender fa que els complexos processos d’impressió manual resultin molt fàcils. Permet seleccionar i consultar registres de la base de dades sense esforç, i realitzar l’entrada manual de dades eficientment.

 • Suport tècnic llegendari a tot el món

Les nostres oficines a tot el món i extensos recursos en línia es combinen per oferir suport tècnic per a totes les edicions BarTender les 24 hores del dia.

Característiques

.NET FRAMEWORK

Es requereix el .NET Framework 4.0. L’instal·lador de BarTender instal·larà automàticament tots els components requerits de .NET Framework.

BASE DE DADES

El registre de treballs d’impressió i missatges d’esdeveniments requereix, ja sigui Microsoft SQL Server 2005 Express o superior (Microsoft SQL Server 2012 Express inclós amb BarTender ), o Microsoft SQL Server 2005 o superior (adquirit d’un proveïdor de base de dades)

AJUDA D’IDIOMA

Les edicions internacionals poden canviar la interfície d’usuari a comanda entre 21 idiomes: xinès (simplificat i tradicional), txec, danès, holandès, anglès, finlandès, francès, alemany, italià, japonès, coreà, noruec, portuguès (europeu i brasiler) , polonès, Rus, espanyol, suec, tailandès i turc.

Suport de codi de barres

Inclou més de 400 components de codi de barres preformatats i preparats per utilitzar, basats en 105 simbologies de codis de barres i més d’una dotzena d’estàndards de codis de barres. També inclou un gran nombre de dissenys d’etiquetes de conformitat de mostra.

FONT: Seagull Scientifics