972 102 616 info@s-ie.cat

SERVEI TÈCNIC

Cuidant cada detall

En s-ie estem prop dels nostres clients, cuidant cada detall al màxim. El nostre servei tècnic s’encarrega de ser la baula perquè tot funcioni a la perfecció. Des de terminals de captures de dades, a impressores tèrmiques, ja sigui programari o maquinari, el nostre servei tècnic sempre tindrà una mà tendida per a ajudar-lo.

Servicio tecnico

APORTANT VALOR

El nostre servei tècnic compta amb el suport dels grans fabricants com Zebra, Honeywell, TSC, Printronix o datalogic, que han dipositat la seva confiança en nosaltres per a construir un camí al costat del nostre clients i aportar valor al nom de la seva marca.

Software de gestió

Gestionar o configurar les seves terminals mai va ser tan senzill. El nostre departament tècnic li ho preparar perquè pugui gestionar o configurar múltiples terminals amb el mínim esforç.

Hardware

El nostre equip tècnic és expert en reparacions de maquinari. Si el seu dispositiu està en garantia o gaudeix d’un contracte de manteniment, nosaltres tramitarem la reparació amb el fabricant, no ha de preocupar-se de res.

Actualitzacions

Els terminals, i especialment els que operen amb Android, precisen d’actualitzacions que els fabricants llancen periòdicament. El nostre equip tècnic, sempre baix supervisió del fabricant, pot actualitzar les seves terminals o facilitar-li el firmware adequat.

FORMULARI

Formulari de servei

Tenim a la seva disposició un breu formulari de servei on a través d’algunes preguntes, vostè ens ajudarà a arribar abans a la conclusió final. Si  precisa d’una reparació o atenció del nostre servei tècnic, no dubti a usar aquesta via per a comunicar-nos la seva incidència.

Mantenimient 

Contractes de manteniment

Mantingui els seus equips lluny de costoses reparacions amb els contractes de manteniment que li ofereix S-ie. Ens encarreguem de mantenir els seus equips al dia amb les funcions de manteniment per a tenir els seus equips sempre funcionant. També minimitzem el risc el risc de costoses reparacions amb els contractes de manteniment que ens ofereixen els fabricants per a les seves terminals, ampliació de garantias i molt més.