972 102 616 info@s-ie.cat

Sistemes d’impressió

Cada sector pot requerir de necessitats diferents en funció del seu volum, activitat, entorn i objectius, per a això podem determinar l’opció mes adequada en cada circumstància
L’extensa gamma d’impressores i consumibles inclou una solució per a qualsevol aplicació i entorn de treball. Tant si cerca impressores de sobretaula, portàtils o RFID, com si necessita consumibles –etiquetes, rebuts, marbetes, cintes i consumibles de RFID–. Disposem de les eines i les configuracions que requereix el seu negoci.
També li oferim una àmplia varietat de paquets de programari per completar la seva solució amb prestacions de gestió del seu sistema d’impressió.

Impressores industrials

Les impressores industrials d’etiquetes i tiquets cobreixen tot tipus d’aplicacions, des de volums reduïts i econòmics fins a grans volums en entorns i usos industrials. Les nostres impressores, reconegudes per la seva qualitat, llarga durada i fiabilitat, ofereixen tota una gamma de funcions, com a compatibilitat amb diversos protocols, programació, impressió i gestió per Internet, suport integrat per Ethernet, RFID i tecnologia per a etiquetes sense suport basi.

Les característiques “intel·ligents” integrades de les impressores fixes comporten l’augment de l’eficàcia i la reducció dels costos.

Visiti la nostre botiga on hi trobará una ámplia gama d’impressores industrials.

Impressores desktop

Les impressores Destktop combinen les velocitats d’impressió més ràpides amb el conjunt de característiques més completes de la nostra línia d’impressores. Les innovadores capacitats de manipulació d’etiquetes, rebuts i identificadors permeten la flexibilitat que necessita. Les impressores Desktop que ofereixen qualitat d’impressió de primera qualitat i una varietat d’opcions de connectivitat, són compatibles amb la varietat més àmplia d’aplicacions i es poden integrar amb gairebé qualsevol entorn perquè pugui millorar l’eficiència i la rendibilitat, estalviar temps i reduir la capacitació d’operaris.

Visiti la nostre botiga on hi trobará una ámplia gama d’impressores desktop.

Impressores portàtils

Les impressores portàtils s’han dissenyat per resistir les condicions dures del treball en camp, on abunden la brutícia, la humitat, les temperatures extremes i els cops.

La nostra àmplia selecció d’impressores portàtils, de gran eficiència energètica, ofereixen un extraordinari rendiment i velocitat a qualsevol moment i lloc. Les noves impressores portàtils s’han dissenyat pensant en la productivitat i permeten un estalvi de 30 minuts al dia per usuari.

Visiti la nostre botiga on hi trobará una ámplia gama d’impressores portàtils.

Marcador INK-JET

Codificació i marcatge

Solucions per a una àmplia gamma d’aplicacions en els camps següents:

  • embalatge primari
  • embalatge secundari
  • embalatge terciari

o impressió directa en:

  • peces industrials
  • cables
  • plaques de guix

Tant si necessita impressions grans com a petites, un treball d’impressió senzill o un procés integral complex, tenim la solució.
Oferim solucions d’injecció de tinta flexibles per a la impressió de:

Identificacions de productes , codis de caducitat, gràfics , data i hora, nombres de lot, codis de barres 1d i 2d

Soliciti la seva proposta personalitzada.

Mireu el vídeo de mostra

Impressora etiquetes color

Les solucions a demanda d’impressió a color ofereixen reduccions de costos, al mateix temps que obren noves fonts d’ingressos per a la seva empresa

Les solucions a demanda d’impressió a color ofereixen reduccions de costos, al mateix temps que obren noves fonts d’ingressos per a la seva empresa:

Noves fonts d’ingressos posats que poden accedir a treballs més petits per a productes personalitzats amb un marge comercial major.

Allibera recursos acumulats en etiquetes pre impreses en el seu magatzem.

Evita el malbaratament provocat per l’obsolescència deguda a canvis en regulacions, disseny o layout.

Minimitza els errors d’etiquetatge, ja que imprimeix etiquetes completament acabades en el mateix punt d’aplicació.

Estalvia temps i diners eliminant urgències d’última hora i els alts costos de proveïdors externs.

Soliciti la seva proposta personalitzada.

Software d’edició d’etiquetes

Implementem el software per al disseny avançat d’etiquetes i programari d’integració que ofereix una flexibilitat sense igual, poder i recolzo en tothom – el que és la millor opció per a la impressió d’etiquetes per a entorns empresarials.

La impressió d’etiquetes d’alta qualitat és part de la gestió de les funcions de la cadena de subministrament, tals com la fabricació, l’emmagatzematge i la distribució. Per aquest motiu el programari d’edició pot funcionar de forma autònoma i també com a part d’altres aplicacions de programari del client. Integració avançada, gestió avançada d’impressores i funcions de seguretat avançades.

NiceLabel software de disseny i de sistemes d’administració d’etiquetes

Accessoris

Els millors accessoris d’etiquetatge: Aplicadors manuals, etiquetadores, dispensadores d’etiquetes semi-automàtics i rebobinadores d’etiquetes.

Permeten dispensar, de forma fàcil i amb precisió, tot tipus d’etiquetes (rectangulars, rodones, ovalades, …), fins a les més petites, en qualsevol lloc.

Faciliten l’accés i recollida d’etiquetes, ja siguin impreses prèviament o a temps real, de forma manual o automàtica.

Dissenyat per funcionar amb la majoria d’impressores d’etiquetes, que es col·loquen en una plataforma incorporada. De fàcil utilització.

Disposen de diferents opcions d’amplada d’impressió en funció de l’aplicació a realitzar. Poden imprimir dades variables a temps real. L’aplicació pot realitzar-se a cara superior o lateral.

 

Sol·liciti una avaluació gratuïta