972 102 616 info@s-ie.cat

 Software de gestió i configuració.

A S-IE posem a l’abast dels nostres clients el conjunt més complet d’aplicacions predefinides per a usuaris finals, robustes utilitats d’administració i eines de desenvolupament senzill d’aplicacions. Aquestes solucions, que funcionen perfectament integrades amb la nostra gamma completa d’ordinadors mòbils Android, l’ajuden a connectar cada element de la seva plataforma de mobilitat per aconseguir una solució simplificada i integrada.

Software de Zebra

INFORMIS DE LES NOSTRES OFERTES DE PAQUETS DE PROGRAMARI PER SABER COM POT FÀCILMENT:

 • Integrar dispositius en el seu entorn comercial i en aplicacions personalitzades
 • Configurar, administrar i mantenir dispositius Zebra
 • Ampliar les capacitats del seu dispositiu amb serveis de veu
 • Habilitar pagaments mòbils i administració d’inventari en el sector de retail
 • Habilitar la seva estratègia de IOT

Dissenyi, administri, integri i desenvolupi per aconseguir una major productivitat. També comptem amb un equip complet de serveis de desenvolupament per brindar suport al seu entorn comercial.

Stage Now

StageNow és la solució d’assaig Android (Nougat o posterior) d’última generació de Zebra per a una creació de perfils senzilla i una fàcil implementació de dispositius. Utilitzeu StageNow per:

 • Connecteu el dispositiu a una xarxa
 • Configura la configuració i la seguretat de el dispositiu
 • Realitzar actualitzacions de sistema operatiu
 • Instal·lar i llançar aplicacions
 • Netegeu i restableixi el dispositiu
 • Gestió de perfils mòbils

L’aplicació es pot descarregar de forma gratuïta i instal·lar en qualsevol PC amb Windows 7 sense cap programari de requisits previs – sense necessitat de comprar, localitzar, llicenciar o instal·lar altres components.

Sol·liciti una avaluació gratuïta

Sol·liciti una avaluació gratuïta

Enterprise home screen

Ha invertit en ordinadors mòbils Android Zebra per millorar la productivitat de la força laboral, però com pot assegurar-se que els seus dispositius s’utilitzin només per la feina? Enterprise Home Screen ho fa fàcil. En només uns pocs passos, pot crear dispositius d’un sol propòsit que executaran només una aplicació o definir quines aplicacions i característiques estan disponibles per als usuaris en dispositius multifunció. Podeu crear configuracions per diversos grups, com equips de vendes, màrqueting i serveis de camp. I aquesta eina fàcil d’usar li permet fer-ho tot sense necessitat d’un desenvolupador. Pantalla inicial empresarial: la manera fàcil de controlar la forma en què la seva força de treball utilitza els seus dispositius mòbils Android Zebra

Sol·liciti una avaluació gratuïta

Datawedge

Integri fàcilment les dades capturades amb els dispositius android de Zebra a les seves aplicacions, sense una programació costosa i que consumeixi molt de temps.

Ara, pot integrar les dades capturades amb els seus ordinadors mòbils amb Android Zebra en les aplicacions de la seva empresa de manera ràpida, fàcil i sense escriure cap codi utilitzant DataWedge per Android, disponible de manera immediata en tots els ordinadors mòbils amb Android Zebra. La informació de qualsevol font de captura de dades en els dispositius mòbils Android de Zebra i els perifèrics connectats es formata i transmet correctament a les aplicacions correctes, sense cap programació o modificació de les seves aplicacions existents.

El resultat? Pot llançar aplicacions altament rendibles que automatitzen la captura de dades, eliminen errors, augmenten la productivitat dels treballadors i maximitzen el valor dels seus ordinadors mòbils Android Zebra, més ràpid que mai. Aprofiti el poder de captura de dades dels seus dispositius Android Zebra avui amb DataWedge per Android.

Sol·liciti una avaluació gratuïta

Software de Honeywell

 

Els sistemes de gestió de mobilitat milloren la productivitat dels seus treballadors remots i de camp a l’permetre implantar solucions de flux de treball en temps real. Proporcionen la infraestructura que li permet expedir amb confiança i seguretat les instruccions de lliurament i per al conductor, i rebre informació crítica sobre el negoci, com confirmacions de lliurament, notes d’embarcament, itineraris que ja han començat, parades acabades, mercaderia en trànsit, entre altres detalls.

Mobility Edge

És la plataforma que li permetrà superar la complexitat del negoci en els anys vinents i en múltiples punts d’aplicació. En essència, Mobility Edge és una solució de chipset única, nascuda de l’associació entre Google, Qualcomm i Honeywell.

Començant amb el CT60, i ara amb el nou Dolphin CN80, aquest xip es convertirà en el nucli de cada ordinador mòbil Android Honeywell, brindant grans avantatges per a vostè, la nostra comunitat de revenedors.

Estendre el cicle de vida

 • Està cobert fins a 2025.
 • Mobility Edge ofereix un benefici únic per als usuaris en admetre una actualització perfecta del sistema operatiu a través de N a Android Q.
 • Garanteix un suport de tres anys per a actualitzacions de seguretat després de cada llançament del sistema operatiu i almenys dos anys de suport de servei extensible després d’aquests tres anys!

Accelerar implementacions

 • Desenvolupar una vegada: implementar en molts disposiutius.
 • En estandarditzar el nucli de la unitat, Mobility Edge li permet desenvolupar el seu programari, una vegada, i sense problemes en qualsevol factor de forma que pugui necessitar!
 • L’edició de Staging Hub, que és 100% gratuita, proporciona la configuració de dispositius de la xarxa per accelerar i millorar la rendibilitat de la implementació.

Optimitzar el rendiment

 • Equipat amb les últimes eines.
 • Standard Enterprise Client Pack ofereix accés limitat a aplicacions aprovades, Terminal Emulator i Enterprise Web Browser.
 • Els socis poden augmentar el valor de l’aplicació i proporcionar experiències d’usuari millorades amb nous complements com Wireless Tether per evitar la pèrdua de perifèrics, ‘Find my Device‘, maximitzar la bateria o Zigbee per connectar-se a sensors Iot

Sol·liciti una avaluació gratuïta

Skynax Mobility

El sistema Skynax li ofereix un conjunt de programari de dispositiu mòbil, escriptori i servidor. Impleméntelo com a programa únic en cada un dels terminals portàtils que voleu que Skynax gestioni, des de 10 dispositius a molts milers.

La solució Skynax funciona com un sistema de programari virtual i ampliable que utilitza equilibri de càrrega multifactor i tecnologies de commutació. Com a resultat, li proporciona una solució de gran disponibilitat amb una extraordinària seguretat, així com flexibilitat operativa i rendiment.

Un sistema únic per a empreses que elimina la complexitat d’administrar múltiples aplicacions mòbils
Skynax garanteix la transmissió de les dades correctes a i des del seu personal mòbil en el moment apropiat, fins i tot quan els treballadors es troben en llocs amb poca o nul·la connectivitat.

Skynax posa al seu servei dècades d’experiència i coneixements en solucions de gestió de mobilitat per a una àmplia varietat de configuracions, entre elles:

 • Servei de camp
 • Lliurament directe a botiga
 • Prevenda i comercialització
 • Transport i logística
 • seguretat pública

Gestioni les seves dades empresarials i aplicacions mòbils amb més rapidesa
Com Skynax és ampliable i adaptable, pot modificar i integrar les dades empresarials entre les aplicacions mòbils i els sistemes host en temps real. Això brinda als treballadors mòbils els detalls complets i actualitzats que necessiten per estar informats i ser eficients.

Desenvolupi, implant i proporcioni noves aplicacions mòbils més ràpid amb l’intercanvi de dades completament automàtic i basat en regles de Skynax, que pràcticament no requereix treball de codificació en les aplicacions.

Avantatges addicionals:

 • Li permet optimitzar la utilització de la xarxa per reduir les despeses de manera considerable
 • Redueix el cost i la complexitat de la gestió de dispositius
 • Seguretat de primera classe des del principi
 • Suport tècnic remot i en temps real per a l’usuari

Sol·liciti una avaluació gratuïta

Honeywell launcher

Honeywell Launcher contribuirà a que la seva empresa millori la productivitat dels treballadors i redueixi les trucades a el servei d’assistència tècnica. Aquí us expliquem com …

Amb Honeywell Launcher actiu en un dispositiu, pot limitar l’accés de cada usuari final a les aplicacions, ja sigui a una única aplicació o un conjunt limitat d’aplicacions. Pot aprovar el nivell d’accés que voleu per a cadascun dels seus treballadors.

Això manté als seus treballadors centrats en les aplicacions de l’àrea de negoci. També evita que accedeixin a aplicacions que poguessin distreure’ls i portar-los a perdre temps amb activitats improductives.

A més, a l’restringir la configuració als usuaris administradors, Honeywell Launcher evita que els treballadors de producció puguin efectuar canvis en la configuració que podrien comportar a temps d’inactivitat i a trucades a el servei tècnic.

Els usuaris administradors que tingui assignats poden configurar Honeywell Launcher per el següent:

Treballar amb una única aplicació d’usuari i llançar aquesta aplicació tan aviat com el dispositiu s’encengui.
Evitar que es surti de l’aplicació convertint el terminal portàtil en un dispositiu per a un ús específic.
Com a alternativa, els treballadors que siguin administradors poden configurar el programari Launcher per el següent:

Treballar amb múltiples aplicacions, el que permet que l’usuari pugui canviar entre aquestes aplicacions.
Evitar que l’usuari accedeixi a o fins i tot vegi altres aplicacions en el dispositiu.
Honeywell Launcher admet una gran varietat de terminals portàtils de Honeywell que executin els següents sistemes operatius:

 • Windows CE
 • Windows Mobile
 • Windows Embedded Handheld 6.5
 • Windows XP
 • Windows 7
 • Windows 10 Enterprise Edition
 • Android ™
  Recordeu que Honeywell Launcher no està disponible per a Windows 10 Iot Mobile Edition.

Sol·liciti una avaluació gratuïta