972 102 616 info@s-ie.cat

Software d’edició d’etiquetes

 

Implementem programari per al disseny avançat d’etiquetes i programari d’integració que ofereix una flexibilitat sense igual, poder i suport a tot el món, el que és la millor opció per a la impressió d’etiquetes per a entorns empresarials.

La impressió d’etiquetes d’alta qualitat és part de la gestió de les funcions de la cadena de subministrament, com ara la fabricació, l’emmagatzematge i la distribució. Per aquest motiu el programari d’edició pot funcionar de forma autònoma i també com a part d’altres aplicacions de programari de client. Integració avançada, gestió avançada d’impressores i funcions de seguretat avançades.


Tradicionalment, les empreses han confiat en els programes de disseny d’etiquetes i formularis per a respirar tot el seu procés d’etiquetatge. Els costos d’aquest enfoc heretat són molt més alts que moltes empreses que piensen.

En transformar-se de forma digital i etiquetada, les empreses poden reduir els costos directes i indirectes d’etiquetatge i evitar les oportunitats.

Averigüe de què forma el sistema d’administració d’etiquetes, ajuda a transformar-lo i a evitar el cost total de l’etiquetatge.

Un retorn de la inversió en menys d’un any.

 

El nostre sistema de gestió d’etiquetes trasllada el disseny i el manteniment de les etiquetes fora del departament de TIen mans dels usuaris empresarials. A l’hora de capacitar els usuaris empresarials per respondre a les sol·licituds de canvi d’etiqueta i assistència de TI, vostè estalviarà temps i recursos lliures de costos per realitzar més tasques de valor afegit.

Els estalvis resultants han donat als nostres clients una retorn de la inversió en menys d’un any.

Millori la qualitat a el temps que redueix els costos.

 

Els errors poden ser costosos per a la seva empresa, i poden donar lloc a la reelaboració de productes i a recessos de productes, entre altres coses. En eliminar l’entrada manual de dades es redueix dràsticament el risc d’error.

El nostre sistema de gestió d’etiquetes li permet digitalitzar tasques de control de qualitat i automatitzar processos de control de qualitat. Aquesta transformació redueix els costos al temps que millora la qualitat.

 

Aconseguir guanys comercials més enllà de l’augment de la productivitat.

La clau per a seguir sent competitiu és poder respondre amb rapidesa a les exigències i els requisits variables de mercat. La nostra administració moderna d’etiquetes instil·la agilitat en totes les etapes del procés d’etiquetatge, el que genera major rapidesa en la sortida al mercat i un increment en les vendes.

A mesura que s’expandeix, pot establir processos d’etiquetatge consistents en totes les seves ubicacions amb rapidesa, i pot estendre’ls als socis comercials per transformar la seva cadena de proveïment. El resultat final és una major eficiència en els seus negocis, el que genera guanys financers molt més grans a les que s’obtenen mitjançant una major productivitat.

Com automatitzar al 100% el procés d’impressió d’etiquetes SENSE errors humans?

Així és com moltes empreses exitoses van resoldre el problema d’automatitzar el procés d’impressió d’etiquetes SENSE cap problema de moure el procés d’impressió de manual a automatització.

Sol·liciti una avaluació gratuïta

Automatitzar la creació d’etiquetes, codis de barres i molt més.

El programari BarTender fa possible que organitzacions de tot el món millorin la protecció, seguretat, eficiència i compliment.

CREAR

Utilitzeu les nostres exclusives plantilles Intelligent Templates ™ per crear i mantenir fàcilment una varietat de dissenys flexibles.

AUTOMATITZAR

Combini formularis, accions i integracions de sistemes per crear una potent solució d’impressió automatitzada.

ADMINISTRAR

Supervisi, asseguri i controli el seu entorn d’impressió complet en ubicacions a tot el món.

El programari BarTender és respectat en una àmplia varietat de sectors.

Les empreses confien en BarTender per mantenir les seves línies de producció i processos empresarials en moviment amb una velocitat i precisió inigualables.

Les empreses confien en BarTender per transformar la seva informació crítica en etiquetes precises, codis de barres, etiquetes RFID i molt més.

Els sectors regulats confien en el programari BarTender per complir amb les normatives mundials en evolució i les complexes exigències comercials.

SECTORS

BarTender permet processos d’etiquetatge normalitzats en tota la cadena de subministrament, aconseguint la precisió i l’eficiència requerides per aportar valor en els entorns de subministrament de fabricació contra comanda i JIT.

BarTender proporciona a les empreses les eines d’etiquetes de codis de barres i RFID que necessiten per mantenir l’adherència a les normes, tecnologies i requisits ràpidament canviants en el sector minorista actual altament competitiu.

Els fabricants i envasadors farmacèutics confien en BarTender per poder complir amb l’ampli conjunt de reglaments mundials de localització i seguiment per a medicaments amb recepta.

Els fabricants d’instruments mèdics confien en BarTender per la seva fiabilitat i seguretat. La seguretat del pacient està a la base de les normatives d’UDI, de manera que no hi ha compromís que valgui.

Nomenada una tecnologia puntera per a la indústria alimentària, BarTender ajuda a simplificar els requisits únics d’interoperabilitat d’empresa a empresa, etiquetatge d’aliments i traçabilitat que mantenen segura la cadena mundial de subministrament d’aliments.

Els fabricants, distribuïdors i importadors de productes químics de tot el món confien en BarTender per ajudar-los a complir amb la creixent col·lecció de normes i reglaments que envolten l’etiquetatge, la serialització i la seguretat.

BarTender permet un seguiment precís al llarg de totes les cadenes de subministrament aeroespacials i de defensa, a l’millorar el compliment normatiu, la seguretat i la protecció contra el robatori i la falsificació.