972 102 616 info@s-ie.cat

Tecnologia hotelera per a oferir una experiència única

La tecnologia hotelera està dissenyada per a millorar l’experiència de l’hoste, augmentar l’eficiència operativa i així oferir un bon servei. Els dispositius tecnològics poden realitzar des de seguiments de seguretat alimentaria, gestió d’inventari, capacitat de pagament i comandes mòbils, fins a comunicació entre el personal.

Tendències de la tecnologia en el sector de l'hospitalitat

1. BYOD s’està convertint en BYOC.

2. Els hostes prefereixen serveis automatitzats.

3. Oficines remotes i espais de reunió transformats.

4. El lobby és un nou centre social i tecnològic.

5. Clients que recopilen informació, ordenen i paguen utilitzant dispositius intel·ligents.

6. Analítica, programes de fidelització i localització per a personalitzar el servei.

7. Tecnologia per a màrqueting i lliurament de cupons.

Els dispositius tecnològics ajuden al fet que el personal puga comunicar-se i accedir a dades d’alta velocitat en qualsevol moment i lloc. A més, també permeten que el personal puga respondre a les sol·licituds dels hostes amb la major rapidesa, brindant així un servei més personalitzat. L’avantatge principal que ofereix la tecnologia és l’eficàcia del personal.

Te recomendamos...

Per al sector de l’hospitalitat i l’hostaleria recomanem terminals de mà. En concret, els models Zebra TC57  i Honeywell EDA52.

Els terminals de mà Zebra TC57 obtenen la millor experiència de l’usuari gràcies a la simplicitat de Andoid amb les característiques empresarials necessàries per a maximitzar la productivitat i minimitzar els temps.

D’altra banda, els terminals Honeywell EDA52 ofereixen una connectivitat de confiança i segura entre els treballadors i els sistemes comercials de back-end.

14 de juliol de 2022