972 102 616 info@s-ie.cat

Tecnologia RFID

MÉS EVOLUCIÓ, MENYS COMPLICACIONS

Oferim una línia RFID UHF completa per a logística, fabricació i venda minorista.

 

Què és la tecnologia RFID?

La identificació per radiofreqüència (RFID) és un sistema d’emmagatzematge i recuperació de dades remotes a través d’etiquetes, targetes o transponedores RFID. La tecnologia RFID transmet la identitat de l’objecte mitjançant ones de ràdio per a comunicar-se a través d’un microxip muntat sobre un suport (etiqueta, targeta, transponedor, etc.). El microxip és capaç d’emmagatzemar gran quantitat de dades, més que un codi de barres tradicional.

Els xips RFID són molt difícils de duplicar, per la qual cosa són més segurs. A més compten amb una lectura pràcticament instantània i sense necessitat de línia de visió, atorgant així major llibertat a l’usuari a l’hora de fer les seves tasques.

Com funciona?

La tecnologia RFID té un funcionament bastant senzill. Un receptor emet un senyal continu sobre un radi d’abast concret. Quan un emissor entra en contacte amb el senyal bolca la informació que se li sol·licita en programar-ho. Els emissors RFID són editables, se’ls pot gravar i editar informació gràcies a programes com els software de traçabilitat i tecnologia RFID. Per tant, són molt útils per a entorns logístics, mantenir un control d’estoc o localitzar enviaments.

Consumibles per a RFID

Etiqueta RFID S-ie.cat

ETIQUETES

Una solució de RFID reeixida requereix una etiqueta i un circuit tèrmic d’alt rendiment.

Oferim solucions integrals, incloent etiquetes RFID realitzades amb els materials i adhesius adequats, juntament amb els circuits i processadors d’alt rendiment, personalitzats per a la seva aplicació

 

TAG RFID S-ie.cat

TAGS

Els tags de radiofreqüència són ideals per a aplicacions de logística, traçabilitat i bugaderia, ja que estan dissenyats per a ser inserits en mercaderies, tèxtils, metalls, químics, plàstics i tot tipus de materials.

El seu pes i mesura reduïts, els fan ideals per a ser inserits en diferents materials. Això aconsegueix una gran seguretat i comoditat en la identificació i el control.

tarjeta RFID S-ie.cat

TARGETES

Les targetes RFID són usades normalment per a controls d’accés, evitar l’intrusisme a zones restringides i agilitar l’accés a personal autoritzat.

Existeixen tres tipus de targetes RFID:

Targetes RFID Passives: Basada en l’energia de les ones de ràdio del lector, no requereix alimentació interna.

Targetes RFID Actives: Dissenyades per a distàncies majors, disposen d’una petita bateria integrada per a poder transmetre dades en períodes establerts.

Targetes RFID Semi-passives: Igual que les actives, compten amb una petita bateria, però només s’activen quan s’acosten al lector.

Transponedor RFID S-ie.cat

TRANSPONEDORS

Tots els transponedors RFID compten amb un microxip i amb una antena (en general, amb forma d’espiral).

El microxip d’un transponedor convencional ofereix una capacitat d’emmagatzematge que oscil·la entre uns pocs bits i diversos kilobytes. D’aquesta manera, permitie guardar des d’un número de sèrie, que serveix d’identificador unívoc del xip, fins a dades amb una extensió de fins i tot diverses pàgines.

Sistemes d'impressió RFID

IMPRESSIÓ RFID | ZEBRA

La seva solució depèn de dades fiables. Amb la gamma  més àmplia d’impressores de la indústria, permet imprimir i codificar amb precisió etiquetes, rètols i targetes RAIN RFID on i quan les necessiti. La capacitat de codificació RFID instal·lable en fàbrica o en camp, fa possible satisfer les seves necessitats canviants en els pròxims anys.

IMPRESSIÓ RFID | HONEYWELL

Les impressores RFID en el centre de la seva aplicació RFID, permeten imprimir, codificar i verificar simultàniament i amb facilitat etiquetes RFID. Les impressores s’integren fàcilment en aplicacions de fabricació industrial, magatzem i logística. A més garanteixen l’etiquetatge i seguiment de tots els articles mitjançant RFID per a dur a terme una captura de dades ràpida i precisa.

IMPRESSIÓ RFID | PRINTRONIX

Printronix Acte ANEU té la reputació de dissenyar impressores industrials amb característiques versàtils i durabilitat resistent. La sèrie d’impressores RFID ofereixen solucions per a totes les aplicacions, des d’impressores industrials de gran volum fins a impressores d’escriptori de nivell empresarial.

Sistemes de captura de dades RFID

Des de magatzems i molls de càrrega fins a espais d’oficina o en contacte amb el client. Els lectors RFID RAIN i escàners RFID de mà ajuden a aconseguir màxima visibilitat dels actius.

Software de gestió RFID

MÀXIMS GUANYS AMB MÍNIMS REPTES

La tecnologia RFID és complexa i pot ser poc fiable si no es fa bé. Oblidi’s de les complicacions. El tan esperat potencial de RFID segur i fiable no sols és possible, ara és pràctic i està al seu abast. Transformi el seu negoci i avanci’s a la competència aprofitant l’experiència de S-IE en una precisió i operativitat sense igual. Prepari’s per a revelar oportunitats ocultes a plena vista i actuar en temps real.

CONNECTI-HO TOT EN UNA SOLA PLATAFORMA COHESIONADA

Impulsi la transformació a gran escala sense risc. En confiar en el portfoli de RFID més complet i provat de la indústria, aconseguirà els màxims guanys, mentre minimitza els reptes associats a les solucions de disseny deficient. Connecti tots els dispositius, actius i treballadors en una plataforma segura i a gran escala que preveu els desafiaments reals, millora el rendiment de cada component i automatitza els processos per a permetre que els treballadors aconsegueixin millors resultats.

SOM PARTNERS DE CONFIANÇA – ÈXIT EN EL MÓN REAL

Implementi amb confiança sabent que compta amb un equip de servei de S-IE, especialistes de suport, preparats per a protegir cadascun dels seus moviments. Està fent molt més que potenciar la captura de dades, està construint un ecosistema per a impulsar la transformació del negoci i el RFID és just el que necessita.

Amb el suport de Zebra technologies