972 102 616 info@s-ie.cat

RFID, més evolució, menys complicacions

Tecnologia RFID

Oferim una línia RFID UHF completa per a logística, fabricació i venda minorista.

 

Informa'm
Què és la tecnologia RFID?

Identificació per radiofreqüència

La tecnologia RFID, identificació per radiofreqüència, és un sistema d’emmagatzematge i recuperacions de dades remotes a través d’etiquetes, targetes o transponedors RFID. La tecnologia RFID transmet la identitat d’un objecte mitjançant ones de ràdio. El RFID utilitza ones de ràdio per a comunicar-se a través d’un microxip que muntat en un suport tipus etiqueta, targeta, transponedor, etc…Emmagatzema una gran quantitat de dades, la qual cosa permet emmagatzemar molta més informació que en un codi de barres tradicional.
Els xips RFID són molt difícils de duplicar, sent molt més segurs, a més de comptar amb una lectura pràcticament instantània i sense necessitat de línia de visió, la qual cosa atorga major llibertat a l’usuari a l’hora de fer les seves tasques.

CONSUMIBLES PER A RFID

Etiquetes, tags, targetes i transponedors

Etiqueta RFID S-ie.cat

Etiquetes

Una solució de RFID exitosa requereix una etiqueta i un circuit tèrmics d’alt rendiment. S-IE és el seu expert de confiança en tots els productes RFID. Oferim solucions integrals, incloent etiquetes RFID prèviament comprovades realitzades amb els materials i adhesius adequats, juntament amb els circuits i processadors d’alt rendiment, personalitzats per a la seva aplicació.

TAG RFID S-ie.cat

TAGS

Els tags de radiofreqüència són ideals per a aplicacions de logística, traçabilitat i bugaderia, ja que estan dissenyades per a inserir-les en mercaderies, tèxtils, metalls i tot tipus de materials.Les característiques físiques d’aquests tags, de pes i mesura reduïdes, les fan ideals per a ser inserides en diferents materials, químics, mecànics, tèxtils, metàl·lics, plàstics, etc. Això aconsegueix una gran seguretat i comoditat en la identificació i el control.

tarjeta RFID S-ie.cat

TARGETES

Les targetes de radiofreqüència o RFID són usades normalment per a controls d’accés, evitar l’intrusisme a zones restringides i agilitar l’accés a personal autoritzat. Existeixen tres tipus de targetes RFID, passiva, basada en l’energia de les ones de ràdio del lector, no requereix alimentació interna. Activa, dissenyades per a distàncies majors, disposen d’una petita bateria integrada per a poder transmetre dades en períodes establerts. Semi-passives, que igual que les actives, compten amb una petita bateria, però només s’activen quan s’acosten al lector.

Transponedor RFID S-ie.cat

TRANSPONEDORS

Tots els transponedors RFID compten amb un microxip i amb una antena (en general, amb forma d’espiral). El microxip d’un transponedor convencional ofereix una capacitat d’emmagatzematge que oscil·la entre uns pocs bits i diversos kilobytes, permetent guardar així des d’un número de sèrie, que serveix d’identificador unívoc del xip, fins a dades amb una extensió de fins i tot diverses pàgines.

com funciona?

La tecnologia RFID té un funcionament bastant senzill. Un receptor emet un senyal continu sobre un radi d’abast concret, cunado un emissor entra en contacte amb el senyal bolca la informació que se li sol·licita en programar-ho. Els emissors RFID són editables, se’ls pot gravar i editar informació, per la qual cosa són molt útils per a entorns logístics, mantenir un control d’estoc o localitzar enviaments.

SISTEMES D’IMPRESSIÓ RFID DE ZEBRA

La seva solució depèn de dades fiables. Amb la gamma d’impressores més àmplia de la indústria, pot imprimir i codificar amb precisió etiquetes, rètols i targetes RAIN RFID on i quan les necessiti. La capacitat de codificació RFID instal·lable en fàbrica o en camp significa que pot satisfer les seves necessitats canviants en els pròxims anys.

IMPRESSORES PORTÀTILS RFID ZEBRA ZQ500 I ZQ630 sèries

IMPRESSIÓ RFID PORTÀTIL AMB MÀXIM RENDIMENT. EN QUALSEVOL LLOC. EN QUALSEVOL MOMENT.

Imprimir i codificar etiquetes i identificadors RFID quan i on els necessiti. Característiques d’alta qualitat, tecnologia avançada, bateria líder del sector i disseny innovador, ara amb RFID. Aquesta impressora portàtil permet aconseguir noves cotes de productivitat i de facilitat d’ús i gestió

IMPRESSORES DE SOBRETAULA RFID ZEBRA ZD500R

CARCASSA PETITA AMB NOMBROSES FUNCIONS

Porti la impressió RFID UHF al seu escriptori. Aquesta impressora, petita i fàcil d’usar, inclou característiques avançades en un disseny compacte que ofereix un funcionament senzill i còmode.

IMPRESSORES INDUSTRIALS RFID ZEBRA ZT400 I ZT600 sèries

CODIFICACIÓ RFID FORTA, INTEL·LIGENT I ESCALABLE.

Les impressores de les sèries ZT400 i ZT600 combinen durabilitat industrial i característiques fàcils d’usar amb adaptabilitat a prova de futur, inclòs un codificador RFID instal·lable en fàbrica o en el camp, per a satisfer les seves necessitats canviants en els pròxims anys.

SISTEMES D’IMPRESSIÓ RFID DE HONEYWELL

Amb les impressores RFID de Honeywell en el centre de la seva aplicació RFID, podrà imprimir, codificar i verificar simultàniament i amb facilitat etiquetes RFID. Les impressores s’integren fàcilment en aplicacions de fabricació industrial, magatzem i logística i garanteixen l’etiquetatge i el seguiment de tots els articles mitjançant RFID per a dur a terme una captura de dades ràpida i precisa.

IMPRESSORES DE SOBRETAULA RFID HONEYWELL PC43

LA HONEYWELL PC43T SÈRIES POSSEEIX UNA OPCIÓ RFID INSTAL·LADA A la FÀBRICA PERMET RFID UHF

Perfectes per a llocs amb limitació d’espai, aquestes impressores són fàcils d’instal·lar i d’usar. Una opció popular per a tasques lleugeres d’etiquetatge d’escriptori.

IMPRESSORES INDUSTRIALS RFID HONEYWELL H-CLASS, M-CLASS, PM43 I PXie SÈRIES

IMPRESSORES DURADORES QUE PODEN OFERIR UN RENDIMENT ININTERROMPUT.

Per a un rendiment líder en la indústria, la família d’impressores d’etiquetes industrials de Honeywell és l’elecció intel·ligent. Les nostres impressores d’etiquetes industrials, reconegudes per la seva durabilitat i confiabilitat, ofereixen etiquetatge a prova d’errors, fàcil programació, connectivitat i seguretat de xarxa avançades i tecnologia RFID i sense revestiment. Les impressores industrials de Honeywell manegen fàcilment qualsevol tipus d’aplicació, des de necessitats comercials de volum lleuger fins a un rendiment d’impressió resistent les 24 hora.

SISTEMES D’IMPRESSIÓ RFID DE PRINTRONIX auto ID

Printronix Auto ID té la reputació de dissenyar impressores industrials amb característiques versàtils i durabilitat resistent. Les nostres innovadores impressores RFID no són diferents.

IMPRESSORES INDUSTRIALS RFID PRINTRONIX T8000 i T4000

IMPRESSORES RFID PER A CADA APLICACIÓ

La sèrie d’impressores RFID ofereix solucions per a totes les aplicacions, des d’impressores industrials de gran volum fins a impressores d’escriptori de nivell empresarial. Oferim característiques que són difícils de trobar, que inclouen amples d’impressió de 4 i 6 polzades, la capacitat d’imprimir en etiquetes RFID estàndard i etiquetes en metall i una versió de 600 ppp per a etiquetes petites. Les impressores Printronix Auto ID RFID són fàcils d’usar i fàcils de calibrar. I, com totes les impressores Printronix Auto ID, són fàcils d’instal·lar, inclouen la major selecció d’emulacions d’impressora de la indústria i ofereixen compatibilitat amb el programari d’administració remota d’impressores PrintNet Enterprise.

IMPRESSORES DE SOBRETAULA RFID Printronix T800

UNA IMPRESSORA D’ESCRIPTORI DE NIVELL EMPRESARIAL AMB CARACTERÍSTIQUES D’ALT RENDIMENT QUE INCLOUEN RFID

La T800 és una impressora tèrmica d’escriptori d’alt rendiment amb productivitat de nivell empresarial, rendiment de confiança i característiques d’alta gamma com RFID i Wifi.

SISTEMES DE CAPTURA DE DADES RFID DE ZEBRA

Des de magatzems i molls de càrrega fins a espais d’oficina i en contacte amb el client, els nostres lectors RFID RAIN i escàners RFID de mà l’ajuden a aconseguir màxima visibilitat dels seus actius.

LECTORS RFID UHF INTEGRATS MC3300XR, MC3330R I LECTOR RFID UHF DE LLARG ABAST INTEGRAT MC3390R

GESTIÓ D’INVENTARI INSUPERABLE PER A ENTORNS DE MAGATZEM EXIGENTS

Més enllà de la potència, aquests nous lectors RFID ofereixen un rendiment de lectura superior. Els treballadors poden capturar etiquetes RFID de manera ràpida i precisa fins i tot en els articles més desafiadors en la meitat del temps que el pròxim competidor líder. La nostra tecnologia de radi ASIC d’alt rendiment ofereix una velocitat de lectura més d’un 25% més ràpida i un 40% més precisa que altres dispositius de la seva classe. La manera Cercador d’articles pot ajudar a identificar la ubicació d’un article específic. A més, amb l’avançat motor d’escaneig 1D / 2D de rang estàndard de Zebra, els treballadors poden capturar codis de barres 1D i 2D amb el mateix dispositiu.

RECOPILACIÓ DE DADES RÀPIDA I EFICAÇ, ON I QUAN SIGUI NECESSARI.

Amb el RFD8500, els clients poden habilitar Zebra i uns certs dispositius mòbils de tercers amb tecnologia de lectura de codis de barres 1D / 2D i RFID UHF de classe empresarial, quan i on sigui necessari, de manera simple, fàcil i rendible. Simplement aparelli aquest trineu d’última generació amb Bluetooth® amb un dispositiu mòbil i després connecti el dispositiu mòbil al RFD8500 per a obtenir una solució d’una sola peça. L’usuari pot usar el dispositiu mòbil aparellat en un cordó, una funda o en una butxaca per a l’operació del RFD8500 sense lligar. El RFD8500 també es pot utilitzar en manera per lots sense la computadora mòbil.

GENERADOR D’IMATGE HÍBRID AMB CABLE DS9900 SÈRIES

PORTI EL SEU RFID Al SEU PUNT DE VENDA

Si ja gaudeix dels avantatges de la tecnologia RFID RAIN en la seva cadena de subministrament, el DS9900 Sèries amb RFID tanca el cercle en capturar la mercaderia amb identificadors RFID en el TPV i assignar identificadors RFID a articles nous i retornats a l’inventari per a agilitar el seu processament. El programari gratuït de conversió de dades RFID li permet llegir identificadors RFID sense modificar la seva aplicació de TPV.

SISTEMES DE CAPTURA DE DADES RFID DE HONEYWELL

Des de magatzems i molls de càrrega fins a espais d’oficina i en contacte amb el client, els nostres lectors RFID RAIN i escàners RFID de mà l’ajuden a aconseguir màxima visibilitat dels seus actius.

LECTOR DE MÀ RFID IP30

AGREGUI CAPACITAT DE LECTURA / ESCRIPTURA RFID MÒBIL A les COMPUTADORES MÒBILS DE HONEYWELL PER A OBTENIR CAPACITATS DE COMUNICACIÓ I RECOPILACIÓ DE DADES INIGUALABLES.

El mànec RFID UHF passiu complementari IP30 és una solució RFID portàtil compacta i rendible per a aplicacions de llarg abast en entorns industrials i empresarials. Usi-ho per a agregar capacitat de lectura / escriptura RFID mòbil a les computadores mòbils CN70 / 70e, CK70, CK71, CK3X, CN75 / 75e o CK75.

SOFTWARE DE GESTIÓ RFID

Servei el màxim partit al seu entorn de treball amb les solucions RFID de S-ie.

MÀXIMS GUANYS AMB MÍNIMS REPTES.
La tecnologia RFID és complexa i pot ser poc fiable si no es fa bé. Oblidi’s de les complicacions. El tan esperat potencial de RFID segur i fiable no sols és possible, ara és pràctic i està al seu abast. Transformi el seu negoci i avanci’s a la competència aprofitant l’experiència de S-ie en una precisió i operativitat sense igual. Prepari’s per a revelar oportunitats ocultes a plena vista i actuar en temps real.

CONNECTI-HO TOT EN UNA SOLA PLATAFORMA COHESIONADA.
Impulsi la transformació a gran escala sense risc. En confiar en el portfoli de RFID més complet i provat de la indústria, aconseguirà els màxims guanys, mentre minimitza els reptes associats a les solucions de disseny deficient. Connecti tots els dispositius, actius i treballadors en una plataforma segura i a gran escala que preveu els desafiaments reals, millora el rendiment de cada component i automatitza els processos per a permetre que els treballadors aconsegueixin millors resultats.

SOM PARTNERS DE CONFIANÇA. ÈXIT EN EL MÓN REAL.
Implementi amb confiança sabent que compta amb un equip de servei de S-ie, especialistes de suport preparats per a protegir cadascun dels seus moviments. Està fent molt més que potenciar la captura de dades: està construint un ecosistema per a impulsar la transformació del negoci… i el RFID és just el que necessita.

Amb el suport de Zebra technologies