972 602 616 info@s-ie.cat

ZEBRA EC30

Els dependents sense veu ni dades mòbils poden trigar diversos minuts a realitzar activitats senzilles com localitzar un supervisor per resoldre un dubte o consultar la disponibilitat d’articles. La qualitat del servei es veu afectada. I quan els clients impacients marxen sense comprar, vostè està perdent oportunitats. Presentem el EC30, el dispositiu mòbil amb el preu adequat i les connexions mòbils necessàries per als dependents desconnectats. Aquest petit, lleuger i durador dispositiu proporciona àmplies funcions de veu -és un walkie-talkie i un telèfon sense fil (opcional). I les seves funcions de dades aporten un nou nivell d’eficiència i precisió a les tasques diàries essencials. El EC30 -la companyia perfecta per a empleats desconnectats..

HONEYWELL PX940

La sèrie PX940 porta la impressió industrial a un nou nivell de precisió i simplicitat a l’proporcionar als clients una impressió de precisió sense errors, augmentant l’eficiència de la producció i reduint els costos operatius.

Etiquetes sense defectes

La tecnologia de verificació d’etiquetes integrada verifica i garanteix que les etiquetes s’imprimeixin amb precisió en tot moment; notifica instantàniament l’estat d’aprovació / rebuig i el grau ANSI.

ZEBRA LI4278

ESCANEJAT 1-D DE NOVA GENERACIÓ
Creat per a un ús constant durant jornades completes, el LI4278 ofereix llibertat de moviment gràcies al seu funcionament sense fils compatible amb Bluetooth. També ofereix un millor xifrat per a major seguretat i millor rendiment sense fil general.

El LI4278 proporciona compatibilitat retroactiva amb el seu principal accessori – la base – que funciona amb els escàners de la mateixa família, el LS4278 i el DS6878. La seva excel·lent gestió d’energia de la bateria es tradueix en el major nombre de escanejats per càrrega de la bateria per admetre aplicacions amb ús intensiu de escanejat. Pot usar-lo en entorns industrials i humits i suporta caigudes des d’1,8 m (6 peus).

ZEBRA 3600Series

CAPTURA DE CODIS DE BARRES 1D DE LLARG ABAST
Doni als seus treballadors un rendiment imparable en els entorns més difícils amb els escàners de mà 1D ultrarreforzados amb cable LI3608-ER i sense fil LI3678-ER. Dissenyats per capturar pràcticament qualsevol codi de barres 1D des només 5,1 cm / 2 polzades. fins ni més ni menys que 17,1 m / 56 peus, aquests escàners proporcionen el més avançat en versatilitat -els treballadors poden capturar codis que tenen a la mà oa la prestatgeria més alta del seu magatzem. A més, compten amb un disseny que és pràcticament indestructible i apte per a càmeres congeladores, a més d’una incomparable facilitat de gestió que faciliten com mai la preparació de les comandes i la gestió quotidiana.

ZEBRA ET5x

La Tauleta sorprenentment reforçada, fina i lleugera, creada per at treballar.
A l’hora de triar una tauleta per fer negocis, els treballadors volen un estil de consumidor, però necessita una durabilitat de tipus empresarial, captura de dades i una família d’accessoris que li permeti crear la solució de tauleta perfecta per al seu entorn, treballadors i aplicacions. Ara pot tenir-ho tot amb les tauletes empresarials ET51 i ET56 Android o Windows. Els seus treballadors reben una tauleta personal que sembla el seu propi, i al mateix temps aconsegueix la durabilitat, facilitat d’ús, funcions de captura de dades i flexibilitat que necessita el seu negoci.

ZEBRA MC33

Nova versió de l’terminal MC3300 de Zebra, que millora substancialment les prestacions que oferia l’anterior model.
Robust, lleuger i ergonòmic, disposa d’una pantalla tàctil gran, a més de diverses opcions de teclat, per escollir la que més s’adapti a les seves necessitats..