972 602 616 info@s-ie.cat

EL MILLOR ORDINADOR MÒBIL, ULTRA REFORÇAT, TÀCTIL AMB TECLAT ANDROID

Més de tres milions d’ordinadors mòbils ZEBRA MC9000 Sèries agiliten els processos en magatzems i fàbriques de tot el món. Però els exigents clients d’avui dia requereixen que s’enviïn més comandes cada dia, més ràpid que mai. Presentem l’ordinador mòbil capaç de fer-ho, l’últim ZEBRA MC9300 ultra reforçat, el següent pas de l’ordinador mòbil d’empresa Android més venut i de major confiança del món, que ofereix la plataforma Android definitiva per a les empreses i l’últim en assistència per a aplicacions.

L’ÚLTIM EN CAPTURA DE DADES
Ja sigui que els codis de barres es trobin en la seva mà, en els prestatges més alts de les prestatgeries o en algun punt intermedi, el ZEBRA MC9300 els pot capturar tots, des de tan sols 7,62cm. fins 21,4m. Necessita capturar codis en les pròpies peces? Amb el ZEBRA MC9300, els treballadors poden capturar còmodament fins i tot els codis més difícils.

WIFI INIGUALABLE
La productivitat del personal està lligada a la qualitat de les connexions WiFi amb les aplicacions. Ara pot assegurar-se que cada treballador tingui la millor connexió WiFi possible durant cada torn complet gràcies a WorryFree WiFi. L’eina Mobility DNA de ZEBRA, ofereix de manera gratuïta un temps de resposta de les aplicacions gairebé instantani, un rendiment d’itinerància inigualable, una qualitat de veu excepcional i molt més.

PROTECCIÓ DE SEGURETAT DE PER VIDA PER ANDROID
Amb LifeGuard™ for Android™ de ZEBRA, compti amb les actualitzacions de seguretat que necessita per mantenir els seus dispositius mòbils ZEBRA MC9300 protegits perquè tots els dies que estiguin en servei. Només LifeGuard™ for Android™ de ZEBRA ofereix assistència de seguretat disponible durant anys, més enllà del suport comercial.

CARACTERISTIQUES

DIMENSIONS
240 mm (Lo) x 88 mm (An) x 189 mm (Al)
9,4 polz. (Lo) x 3,5 polz. (An) x 7,4 polz. (Al)
PES
765 g/26,9 oz (amb batería)
SISTEMA OPERATIU
Android 8.1 Oreo amb la manera restringida de Zebra per el control per GMS i altres serveis
CPU
Qualcomm Snapdragon™ 660 de 8 núclis, 2,2 GHz

FONT: ZEBRA TECHNOLOGIES

 

ESPECIFICACIÓ PER CAIGUDES
Múltiples caigudes des 2,4 m / 8 peus a temperatura ambient d’acord amb MIL-STD-810G; múltiples caigudes des 1,8 m / 6 peus sobre formigó en tot el rang de temperatures de funcionament.
ESPECIFICACIÓ PER SACSEJADES
2000 sacsejades d’1 m / 3,2 peus; supera les especificacions IEC sobre sacsejades.