972 602 616 info@s-ie.cat

Les solucions RFID proporcionen la visibilitat dels seus actius en temps real, agilitzant les operacions i maximitzant la utilització dels actius.

La teva solució RFID?

Zebra proporciona una solució per a cada necessitat.

Simplicitat amb tot el que necessita per implementar RFID en el seu
empresa, a partir d’una infraestructura líder provada en l’industria.

A l’experiència que necessita per maximitzar els beneficis de RFID a la seva empresa, oferim:

 

Impressores per a cada necessitat d’etiquetes

Cada solució RFID comença amb les etiquetes RFID. Amb les nostres impressores RFID, pot crear el que necessiti, des de petites etiquetes penjants a nivell d’element fins etiquetes de caixes i palets per a identificació fotogràfica habilitada per a targetes RFID i amb les nostres tecnologies patentades avançades, vostè pot estar segur que cada etiqueta que imprimeixi estigui codificada amb les dades correctes.

Lectors RFID per a cada aplicació

Ja sigui que necessiti lectors RFID portàtils, mans lliures o fixos per espais industrials o àrees d’atenció al client, tenim un lector que s’ajusta al seu entorn.

Antenes per maximitzar el rendiment de RFID

Amb la nostra completa cartera d’antenes, pot augmentar el rendiment dels nostres lectors RFID des de la porta del moll fins al punt de venda.

La major selecció d’etiquetes, etiquetes i targetes RFID

Zebra ofereix la més àmplia selecció d’etiquetes RFID en stock. Etiquetes i targetes amb opcions per a ús general, avançat i ús especialitzat, aplicables en una varietat de mides i materials, utilitzant inlays dels principals fabricants.

Tecnologia provada en el camp líder en l’industria

Zebra té més sistemes RFID fixos, portàtils i de portal instal·lats que qualsevol altre proveïdor de RFID, perquè tingui la tranquil·litat de que els productes RFID estan ben provats en pràcticament totes les indústries. I amb més de 300 patents de tecnologies RFID que ens han permès oferir moltes novetats en la indústria, vostè pot comptar amb les millors tecnologies avançades de la seva classe que maximitzaran el rendiment de la seva solució RFID.

L’experiència que necessita per maximitzar els beneficis de la tecnologia RFID a la seva empresa.

Hem passat dècades desplegant algunes de les majors i més reeixides implementacions RFID a totes les indústries, en algunes de les empreses més grans del món. El resultat? El nostre profund enteniment dels desafiaments en la seva indústria, que ens permeten ajudar-lo a crear i implementar una solució que maximitzi els beneficis de RFID en la seva empresa i el valor de la seva inversió.

Font: http://www.zebra.com